Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hürriyet trnin en fazla hit alan sitelerinden biri o yüzden önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://onedio.com/haber/redhack-ten-reyhanli-ile-ilgili-flas-iddialar-113533 Al onedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gerge...suark'ın dediği gibi yoksa ne takıntım olacak. öyle sen dahil çoğunluğun sandığı gibi hürriyetten başka bir haber kaynağı olmayan adam değilim. en az okuduğum yer hürriyet ama sürekli takip ettiğim oda tv, ulusal kanal, aydınlık gazetesi, cumhuriyet gazetesi, red hack tvitır hesabı ve bloğu, ulusalpost.com, ilk kurşun gazetesi, vs.vs.vs. 'yi buraya yazmak yerine milyonlarca kişinin sürekli takip ettiği hürriyet.com'u kaynak göstermeyi tercih ediyorum... senin paylaştığın siteyi de biliyorum ve takip ediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 MNG 063822/05/2013 - 15:44 JN.GN.K.LIĞININ BİRLİKLERİNE YAYIMLADIĞI İDDİA EDİLEN, HABERDEKİ YAZI BİR DÜZMECEDİR. YAZIDA YAZIM KURALLARINA DİKKAT EDİLMEDİĞİ SATIR SONLARINDAKİ KESMELERİN DÜZENSİZ YAZILDIĞI GÖRÜLMEKTE. HİÇ BİR KOMUTAN; İVEDİ BİLE OLSA NE OLURSA OLSUN BÖYLE DÜZENSİZ BİR YAZININ ALTINA İMZASINI ATMAZ. hani capslock to death falan yapışını gözardı edersek, benim de dikkatimi çekti bu durum aslında. yazılarda gereğinden fazla yazım hatası var, kesilme yerleri yanlış falan bir sürü şey. hayır özel olarak uğraşsan bu kadar yapmazsın, anlamlandıramadım o yüzden. bi yandan diyorum ki, adam fake belge hazırlayacak, ama ne yazım kurallarına dikkat edecek, ne doğru yerden kesecek, ilkokul 2. sınıf çocuğunun yapmayacağı hatalar yapacak, olmaz öyle şey. diğer yandan da e belge diyelim gerçek neden bu kadar çok yazım hatası var? resmi belgede bu kadar yazım hatası olması normal mi? çıkamadım işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yalnız bişi var hürriyet bunu yayınlıosa böle rahat rahat a buraya yazıorm bu redhacki itibarsızlaştırma operasyonu baiti yediler heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 resmi belgede bu kadar çok yazım hatası olması normal çünkü söz konusu kurumlarda çalışan adamlar sabahtan akşama kadar edebiyatı yalanyan yutan tipler değil. onlar için karşısındakinin anlayabilmesi yeterli. gazeteye haber yapmıyorlar. heee ama burası türkiye. yalan belge olma ihtimali de tabii ki var. neticede ben bu başlığı açarken doğru olduklarına inanmak istemediğimi belirtmiştim çünkü doğruysa bu ülkenin öyle böyle değil ciddi bir devrim'e ihtiyacı var harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o belgede o kadar hata olsa bir daha bir daha yazdırırlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yedek subaylığımı enteresan bir kurumda yapmıştım arkadaşlar...öyle sizin sandığınız gibi resmi kurumda doldurulan belgede hata olmaz diye bir şey yok. yazan adamlar standart türk insanı olunca hangi kurum olursa olsun,ortaya çıkan belge de işte o kafanın ürünü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Jandarma da karakol çavuşluğu yaptım.1 evrakı gizli olarak gönderdiğinde önce çavuş sonra astsubay sonra başçavuş sonra alay nöbetçi subayınen sonda alay komutanının eline geçer.herşeyi geçtim kağıda dökülen belgeleri dijital ortamda hayatda aktarmazlar bir süre sonra imha edilir. Bildiğin basit bir yersen numarası,ayrıca redhack arkasında geçenlerde bir gazetede iran,rusya ve suriye siber saldırı gücü var diye bir yazı okumuştum kısaca hedef saptırma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben de jandarma'da santral'de yaptım askerliği. Günde onlarca mesaj okuyorsun böyle. Bu belgenin orjinalliğini teyit edemem doğal olarak, ancak yazım yanlışı var; orjinal olamaz kısmına kıçımla gülerim. Dijital olarak geçemez ne demek, dijital ortama geçmemiş zaten. İmha edilmesi gereken bir maddi evrak sızdırılmış, adamlar da fotoğrafını çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 belgenin içeriği gerçek olabilir yazım hatası dahi olsa. imha edilmesi gerekir yazım hatası olan belgelerin. direk çöpe atamazsın. edilmemiş ve sızdırılmış olabilir. her ihtimal var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gobili said: Jandarma da karakol çavuşluğu yaptım.1 evrakı gizli olarak gönderdiğinde önce çavuş sonra astsubay sonra başçavuş sonra alay nöbetçi subayınen sonda alay komutanının eline geçer.herşeyi geçtim kağıda dökülen belgeleri dijital ortamda hayatda aktarmazlar bir süre sonra imha edilir. Bildiğin basit bir yersen numarası,ayrıca redhack arkasında geçenlerde bir gazetede iran,rusya ve suriye siber saldırı gücü var diye bir yazı okumuştum kısaca hedef saptırma bence yalnız burada elektronik ortamda paylaşılan belge denmiyor, ele geçirilen belgeler deniliyor. dolayısıyla bu belgeler(sahte veya değil) red hacke bir şekilde elden ulaştırılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mantığınıda sorgulamalı,bu patlamalar kimin işine geldi? Ayrıca oradan bombalı araç doldurup burada patlatmaktansa ,patlama alanının yakınında bir depoda da düzeneği hazırlayabilirlerfi.eğerbelge gerçekse düpedüz aptallık ki alan olma ihtimali %90 Ayrıca tayyip esada kin besliyorsa kendi şehrinde değil şamın ortasında esadın sarayında patlatır :) düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yav said: izmir^2 oldu bu da bazı gerçekleri görmenin memleketin elit kısmına has derin bir vizyon duyarlılık ve entelektüellik ilericilik gerektirdiği yanılgısı (ki bunların hiçbiri yok aslında bu izmir kafasında nasıl bu etiketi sahiplendiler anlamıyorum) ekonomi konusunda hükümeti ancak gelir dağılımı perspektifinden ve aşırı neoliberalleşmeden dem vurarak eleştirebilirsiniz. bunun dışında gerçekleşen yapısal birçok değişiklikte adamlar güzel çalışıyor. ama bunlar başka başlığın tartışması benim demek istediğim bu tip icraatlarda muhaliflik yaparken mesleyi ekonomiye geitirirken temkinli olmanız çünkü haklı olunan konuları gölgelemekten başka bir işe yaramaz bu. samimiyetle öneriyorum Yaw savaş ve ekonomi ayrılmaz bir bütün. Ama ezbere şablon fikirlerle laf sokma tribine girdikten sonra .. Of yazmıcam anla yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne diyorsunuz abi, ben hiç okumadıysam 1000 tane mesaj okumuşumdur geçilen. Yazım hatası olmayanı yok gibi bir şey, hatta günlük geçilen kalıp mesajlarda bile vardı hatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Her yerde farklı demekki abi kızma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 KuddusiMavra said: resmi belgede bu kadar çok yazım hatası olması normal çünkü söz konusu kurumlarda çalışan adamlar sabahtan akşama kadar edebiyatı yalanyan yutan tipler değil. onlar için karşısındakinin anlayabilmesi yeterli. gazeteye haber yapmıyorlar. heee ama burası türkiye. yalan belge olma ihtimali de tabii ki var. neticede ben bu başlığı açarken doğru olduklarına inanmak istemediğimi belirtmiştim çünkü doğruysa bu ülkenin öyle böyle değil ciddi bir devrim'e ihtiyacı var harbiden. Yazim hatalariyla edebiyatin bi ilgisi yok, yeterince okuryazar olan bir insanin kasmadan icsellestirebilecegi kurallar bunlar. Resmi belge yazan adamin da okuryazar olmasini beklemek cok dogal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi..ben şimdi bildiğimi yazınca,"abi herkes seninle aynı düşünmek sorunda mı yav?"diyenler var. ama kardeşim, yazım hataları ile tabii ki edebiyatın ilgisi var. o kadar dil bilgisi okuduk orta okulda, lisede. öğrendiklerimiz pekişsin diye edebiyat öğretmenlerimiz(dikkat!"hoca değil, hoca camide olur oğlum"-kulakları çınlasın, yaşıyorsa yaratan uzun ömür versin,öldüyse allah rahmet eylesin M.Turan Tekdoğan öğretmenim derdi hep)bol kitap okumamızı isterlerdi. gazetenin spor sayfası ve magazin haberleri ile haydar dümen hikayelerinden başka bir şey okumayan adam her yerde, her kurumda dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gobili said: iran,rusya ve suriye siber saldırı gücü var diye bir yazı okumuştum kısaca hedef saptırma bence lol >suriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yav said: Resmi belge yazan adamin da okuryazar olmasini beklemek cok dogal. resmi belgeyi yazan adamın okuryazar olması başka, dikkat etmesi başka, komutanın bu şekildeki bir belgeyi imzalaması veya geri göndermesi başka, geri gönderildiyse yakılması gerekli kağıdın yakılıp yakılmadığı bambaşka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 askerdeyken cok fazla yazim hatasi olan belge gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 said: daktiloyla hazırladıkları 2 adet a4 kağıdı gösterip, jandarmanın bilgisayar sistemini hekledik diye ortalıkta dolaşan tipler. ** yok o kağıtlar gerçekse de, hangi istihbarat örgütünün maşası olduğu ve kimlerin şebbihaları oldukları da belli olmuştur sözlük nezdinde.. ekşi sözlükte adamın biri böyle yazmış ahaha. bu kafaların desteğiyle adamlar yönetiyor ülkeyi zaten. Adam belgeye inanmıyor çok normal şüpheyle yaklaşması ama belge doğru bile olsa adamları suçluyor lol. süper zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya ekşi sözlük ya da inci sözlük veya uludağ sözlük dedikleri kim ki zaten? onlara da bir nevi AKİL ADAM statüsü vermemek lazım. çoğunun yazdıkları ipe sapa gelmez şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Belgeler sahte. hemde çok açık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 olorin84 said: ona bakarsan hükümetin de neye kime hizmet ettiği belli değil. en azından bize etmediği aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar