cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şöyle söyleyeyim burnum tıkanıyor sürekli. günde 4 5 defa lavaboya gidiyorum bunun için. sümük sıvı değil birde. kuruyor burnumda. sebep nedir. sümüğüm var diyede doktora gidilmez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 tiksinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Toz moz doluyodur iste insaatta. Maskesiz calisma gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 O kadar zenginsin ve lavaboyamı gidiyorsun? Ben amerikaya uçarsın sanmıştım tıkanıklık için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Under normal circumstances--that is, when you don't have a cold--nasal mucus is part of the system by which your body conditions "inspired air." (Inspired air is the term doctors use for inhaled air. They could just say "inhaled," but inspired has a much more elegant ring.) The air swirls through your nasal passages and gets warmed up. Meanwhile the dust and whatnot strikes the mucus-lined sides and sticks. Or to put it more technically, it strikes the mucus-lined ciliated epithelium of the posterior nasopharynx and . . . well, I guess "sticks" is not the word you want to use in this context. Adheres, let's say. The cilia (little hairs) and mucus then transport the debris to the rear of the mouth, whence you can hawk it up. This is called postnasal drip. Another of life's little annoyances that you ought to be grateful for denmiş tozlu ortamdasın yani kısaca galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: tiksinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yoo ofisteyim ya toz falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 di said: Toz moz doluyodur iste insaatta. Maskesiz calisma gecer. kölelerin başında durmayıp, kırbaç vurmadığım zaman bitmiyor tabi o inşaatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 valla o zaman gogo kbb. bir de hep mi böyleydi? yeni mi başladı nedir? sinüzit var mı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yeni başladı 2 3 haftadır var. sinüzit falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 otrivine sürekli çözüm değil ama geçici olarak işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Polen molen etkiliyor demek ki ya da kisa girerken kapattigin klimayi acmissindir temizlemeden. At iki hap gecsin, ugrastirma bizi boyle amele hastaliklariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 doktora mı gitseydim burnumda sümük var diye tabi sen uğraşacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=o3gC0qsC6oA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Aluriel said: otrivine sürekli çözüm değil ama geçici olarak işini görür otrivine max 1 hafta ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: yeni başladı 2 3 haftadır var. sinüzit falan yok polenlerdir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dworgian said: Aluriel said: otrivine sürekli çözüm değil ama geçici olarak işini görür otrivine max 1 hafta ama 20 yıldır kullanıyorum. Hani bi zararı olmadığının kanıtıyım direk. Düşününce 22 yıldır falan kullanıyorum tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Burun damarlarinin icine ediyor otrivine. Zaten 20 yil otruvine kullaniyorsan altinda baska sebep vardir, bi arastirsaydin. Geniz eti vardi bende mesela, aldilar kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kaynayan suyun buharını burnuma çekiyorum. uzun uzun çekmek lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alerjik sebeplerden oluyorsa allergodil var. 6 ay aralıksız kullanmadıgın surece problem cıkartmıyo bana cok iyi geliyo burnum kuruyunca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Plaza havasından o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 surekli tikaniyosa gene iyi, arada bir acik demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dworgian said: Aluriel said: otrivine sürekli çözüm değil ama geçici olarak işini görür otrivine max 1 hafta ama otrivin in uzun sürede zararı ne, ben de yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İçerdeki delikleri etrafını katı sümüğün sarması en kötüsü damar tıkanıklığı misali nefesi engelliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 cempostaci said: şöyle söyleyeyim burnum tıkanıyor sürekli. günde 4 5 defa lavaboya gidiyorum bunun için. sümük sıvı değil birde. kuruyor burnumda. sebep nedir. sümüğüm var diyede doktora gidilmez şimdi. burnun kırık olabilir. alerjin olabilir. uyku habnesi problemin olabilir. her durumda doktora gitmelisin. bende de aynı sorun var hem de 30 seneden fazla zamandır. benim burnum kırık ve sanırım alerjim de var.doktora gittim,ileri tetkikleri yapacağım sırada babamın hastalığını öğrendim,kendimi unuttum...bu aralar kendime geldiğimde yine gideceğim. İstanbuldaysan Bakırköy'deki ENT KBB hastanesinde ki Orhan Altıntaş'a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar