Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

abi alismisiz 1 den fazla defansif orta saha ile oynamaya, olmasi gereken bu sekilde diye dusunuyorum bende, zaten ust duzey defans aldik, yanindaki adamlarda biraz efor sarf etsinler, hatta ben Serdar/Bekir/Yobo'nun gonderilip Serdar Tascinin alinmasi gerektigini dusunuyorum(ama tabi sadece dusunuyorum :) ), Gangren'in yazdigi kadro iyi hatta formsuz bir Emre yerine Potuk bile oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok gol yiyorsak, daha fazlasını atacağız abi, bu kadar basit yani.

4-3-3'de de benzer kadro olacak, geri 4'lü değişmez, değişse bile bir tek Kadlec girer.

Stoch'un oynaması lazım, adam arka arkaya 5 maç yapsa, akar gider, kimse de tutamaz. Caner'e falan kalmayalım yani, yazıktır günahtır. Adamın vasatı yok, ya çok iyi, ya da çok kötü, birkaç maçta iyiydi ama kırmızı kart magneti adam, bu sene kesin üstüne gidilecek oyuncular listesinde 1 numarada yer alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut Kocaman'ın transfer listesi uygulandığından Ersun defansta çaresiz kaldı. Alves muhtemelen Servet sendromu yaşar Egemen ile beraber oynarsa, Ersun çünkü ileride basan takımların antrenörüdür. Manisa'da bile böyle oynattı adam

Meireles bu sezon takımın yıldızı olur, Topal'ın rolünü gayet verebilirsin, defansif yönü yeterli. Önlerinde de daha dengeli Emre/Salih/Alper/Holmen 4'lüsünden ikisi
Sosyal ağlarda paylaş

Salzburg itiraz etmiş.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Salzburg, UEFA'ya başvurdu. Avusturya ekibinin başvurusunda, "Fenerbahçe'nin Avrupa'da yeri yok. Disiplin ve Tahkim Kurulu'ndan ceza aldı" denildi. Salzburg'un avukatı Cristian Flick, "Biz yasal olarak bir başvuru yaptık. Bunun şu anda bir geçerliliği yok. Bunu biliyoruz. Ancak Fenerbahçe tarafından Avrupa'dan elenir ve F.Bahçe ceza alırsa biz işimizi sağlama almış olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız sadece kulübümüzün haklarını güvence altına almak" diye konuştu. Salzburg'un protesto yazısı için UEFA'dan açıklama gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...