Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 resmi site harbi uahauehau volkihavuz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o pic_lib directorysinde neler vardır daha off Emenike'nin para sayma görüntülerine bile ulaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 DoGMeaT said: Aykut kocamanın takımı dunku psv yi yerdi Once kendi seviyesine cekip sonra tecrubesiyle yerdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 volki.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 chelseanin formaya bak; https://pbs.twimg.com/media/BQBAkucCcAAgMLy.jpg:large birde bizim formaya.. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bekir, Caner, Baroni, Selçuk bunlar oynadıkça bi bok olmaz bizden, adamlar takımın dengesini şaşırtıyor salaklıklarıyla. Elli bin tane orta saha varken hala Baroniyi koymak, Stoch varken yeto Caneri koymak, Aykuttan hiç bir farkı yok valla Ersununda. Canavar gibi Sow varken daha Cardozo-Emenike için kamyonlan para dökmeye çalışıyorlar, kendi inadımızın sonucu oyuna yabancı forvet sokamayacaz, yerli de yok işin garibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sow dün akşam sıfırdı ama dikkatinizi çekerim hatta b ara bi top geldi tam sevdiği rövoşatalık ama baktı öyle oruçludur belki gerçi bilemiyoruz ayrıca emrede rezil oynadı dün akşam , kimse bahsetmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sow gecen sene ramazanda da kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 volkan gg egemen alves kadlec kuyt emre potuk stoch cardozo sow aklima gelen en mantikli kadro su, yada 3lu defans kurgusu onune 1 dmf volkan gg alves kadlec/egemen meireles/topal kuyt emre potuk stoch cardozo sow yani sahada bekir, caner, cristian gibi adamlari gormeyi bir Fenerli olarak istemiyorum, ama gordugumuz uzere onlarinda meraklisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Fenerbahçe Alves'i aldıysa, yanına bir tane daha stoper almalıydı çabuğundan. Kadro mühendisliği hatası var orada, Kadlec'i stoper oynatacaksa kabul fakat Hasan Ali gerçekten kötü bir futbolcu. Kadro mühendisliği zayıf, şunu alalım şunu da alalım mantığında yönetim. Sol bek lazım diyor. Kabul. Peki nasıl sol bek? Stoper lazım deniyor elde 3 tane aynı tip stoper varken, gidilip 4.'sü alınıyor. Orta saha rotasyonuna hiç girmiyorum bile. 6+0+4 olayı sebebiyle yedekten girecek hücum oyuncusu olmayacak takımın, hiç eleştirmeyin Caner ve Selçuk girince oyuna. Yabancı olmayacak benchte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 takim 4-3-3 oynayacak belli ki volkan gg alves egemen kadlec topal emre potuk kuyt webo sow bir baska alternatif sow'un ortaya stoch'un sola gecmesi. ya da meireles/emre/topal/potuk/holmen rotasyon uygulanir, kadlec hasan ali de rotasyona girer. cunku emre cok mac kaldiramaz diye dusunuyorum. yobo, krasic, baroni'nin gonderilmesi lazim. bana kalirsa yobo/baroni gitsin krasic kalsin gerci de.. bunlar dusunulunce cardozo degil de genc de olsa bir turk forvet alsak daha iyi olacak. beykan'i kiraya vermeyeydik iyiydi en azindan. standart bir macta yedekler de soyle olmali: mert, topuz, bekir, hak, meireles, stoch, yerli yedek forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bekir dün bizim yarı sahada,sağ bekte topla buluştu ve kontrollü bir şekilde stoperlerin arasında duran psv'li forvete plaseyle pas verdi,direk adamın ayağına ve o kadar emin attı ki topu pc başında maçı izlerken benim bile dengem bozuldu,'ben hangi takımlıydım lan noluyor' dedim,saha içindekiler kim bilir neler düşünüyordur bekirle oynarken,acıdım gökhan'a yobo'ya kaç senedir çekiyorlar bu sığırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ersun Topal'ı oynatmaz orta saha kurgusuna ters kafasındaki, Meireles vazgeçilmezi olur. Plase de Stoch. Yabancı olayını iyi ayarlaması lazım Fener'in Ahahaha o pası ben de gördüm, elini kaldırdı bir de sorry bro diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sleepingdeath said: 3lu defans kurgusu http://galeri4.uludagsozluk.com/109/oldu-o-zaman-biz-kalkal%C4%B1m_175865.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 fizban said: takim 4-3-3 oynayacak belli ki volkan gg alves egemen kadlec topal emre potuk kuyt webo sow eldeki malzemeden en iyi yararlanabileceğimiz formasyonlardan biri bu sanırsam,form tutarlarsa kuyt yerine krasiç solda da sow yerine stoch ve haliyle webo yerine sow çok tatlı bir takım olabilir ama defansif olarak biraz yumuşak olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 meireles? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yolladım onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hasan aliye kötü topcu dicekseniz işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Topal müzmin yedek olur bu sene, Ersun tek yönlü oyuncuları istemiyor, anca skoru bağlamak için falan sonlarda sokar oyuna, ama onunda yedeği olan Selçuk hala takımda lol Sağbekte GG gelene kadar Topuz oynasa bari, Bekir zaten Selçukun ruh ikizi aynı mallıkları yapıyor Göbekte on tane adam var, ama yabancı sınırıylan kendimizi kitledik adeta, Meyreleşi Chelsea bile yedekte tutmuyordu bizmi tutacaz vay anasını biz neymişiz yahu Defansta Yobo-Alves olursa hamleci oyuncu olmayacak demektir, bukadar ağır savunmayla çok başımız ağrır, solada Kadlec yerleşirse o da ağır ve stoper tarzlı bir bek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Topal kendını koeman sanıp mac basına 3-5 sacma sut cekmese değerinı gosterecek cunku lıgde 4lu savunmanın onunde oynayan en ıyı yerlı defansıf oyuncu e halıyle hucum ozellıgı zayıf oldugu ıcın 3lu orta sahada yası ılerlemıs olmasına ragmen pasor ozellıgı,tecrubesıyle emre ya da meıreles ve dınamızmıyle alper en ıyı partnerlerı olarak goze carpıyo.meırelesın kenarda oturdukca huysuzluk cıkaracagını dusunuyorum nedense. Dıger bı konu gecen sezon 6 ay top oynamayan zıegler geldı hasan alı nın onunde 11e yerlestı lıgın ıkıncı yarısında.ben hasan alı nın kesınlıkle ılk 11 oynaması gerektıgını dusunuyorum gecen sene harcandı aykut tarafından,umarım bu sene de yazık olmaz.adam mıllı takımın degısmezı,gelısmeye acık,oynadıkca eksıklerını tamamlayacak,tam da sol cızgıde yabancı transfer gerektırmez dedıgım bır yerlı oyuncuyken defansın soluna kadlec transferı de neyın nesı!transferı degıl transferın kullanılacagı bolgeyı elestırıyorumm.Hele 6+0+4 te cok luks duruyor.Kaldı kı kadlec slovacko da prag ta stoper de oynuyordu.ıdeal 11de alvesle bırlıkte stoper oynamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kimse takıma salih, holmeni koymamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bakma saymadıklarına. biliyorlar ki emre sakatlanıp duracak ve ligin yarısında olmayacak, sonuçta gene salih ve holmen denilecek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Salih milli takimlar sagolsun dinlenemedi, kamp yapamadi cbu sene pek oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Volki GG Alves Egemen Hasan Kuyt Meireless Emre Stoch Webo Sow Şu olmuyor mu abi, çok mu zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 çok gol yeriz böyle. hele o kadar yavaş defans ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar