applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi o mavi forma, bizim sampiyonluktan sonraki sezon cıkan baklava kazak formamızdan bile kötü abooo nasıl bişey öyle sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hepimiz kaptanız olmuş o bantlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 fenerliyim yanlız formalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Beşiktaş mesela 110. yıl dalgasına A class forma yaptırıyor Adidas'a bu sene. Sadece çubuklu çıktı gerçi ama o da güzel. Kiğılı'nın tasarımları işte bana bunu yap diye veriyor, onlar da napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 çubuklu da bluru açık unutmuşlar. diğer formalardaki font amma büyük la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 BulletRide said: Beşiktaş mesela 110. yıl dalgasına A class forma yaptırıyor Adidas'a bu sene. Sadece çubuklu çıktı gerçi ama o da güzel. Kiğılı'nın tasarımları işte bana bunu yap diye veriyor, onlar da napsın bizim forma baya güzel bence ya, dün okulda beşiktaşlılar yemegi vardi, bir süre forma tartıstık falan, insanlar genel olarak cubuklunun arkasının siyah olmasına o kadar alısmıs ki baya yadırgadılar, ama begenen de baya var, beyaz daha güzel duruyor bence, kişisel fikrim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/ftaniitim4_35609_3985025.jpg abi şu transformers logosu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Çok kalabalık ya forma Geçen Napoli forması aldım, macron diye bir marka yapıyor, kumaşı, tasarımı falan çok daha iyi Adidas'ın çoğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ABİ ben mi bakamıyorum sadece? gözlerim acıyor? şaşı bak şaşır gibi bu nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/07/BP8YNCaCAAIz6NJ.jpg ve şimdide "hani denizden dönerken tişört şorta değip ıslanırda göbeğinin üstünde bi düğüm atarsın ya" isimli formamız podyumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 printer bozukmus, o ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 interperez said: Ahahah formayı ilk görünce oluşan hissiyat daha güzel anlatılamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 "Tatar Ramazan" said: http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/07/BP8YNCaCAAIz6NJ.jpg ve şimdide "hani denizden dönerken tişört şorta değip ıslanırda göbeğinin üstünde bi düğüm atarsın ya" isimli formamız podyumda Su formada soyle bisi goruyorum ben ya, bisey beliriyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aga sezon acilisi falan mi var su an? trafik kilit lan stadyumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hazırlık maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Cardozo ya da baskaı bı yıldız futbolcu alcaz dıye kenara 150 tl atmıstım forma sort ne varsa alıyım halısaha maclarında falan gıyerım dıyodum bu formaları messıyı getırseler dahı almam ezıyorum parayı bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Forma cok kotu gorunuyor ama yakindan gormek lazim. Bi de kaleci formasi iyi olabiliyor ona da bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 uzaktan 10/10 yakından 1/10 sdfsdf. bildiğin kötü o forma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Beyaz vasat alengirli olan berbat, ben su dusuk cozunurlukluyu diyorum guzel olabilir diye. Ama asil kaleci formasi diyorum, en sevdigim alternatif fb formasi 2009 kaleci formasi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Kaleci formasının güzel olması bi yarışmadan mansiyon ödülü kazanmak gibi bişey ama. Böyle beğensen bile hep bi burukluk oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BP8XsjqCUAA8Ofs.jpg şu sahada iş görür rakip takım errör verir baktıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 psv iteledi 1 tane,defansta değişen bir şey yok gibi aynı aptallıkta ve hantallıkta daha önce defalarca yediğimiz gollerden birini yedik. formalar saha da o kadar kötü durmuyor gibi,gerçi mavi forma bu aralarında en düzgün gözükeniydi.bi de çzünürlük çok düşük neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 forgiver said: https://pbs.twimg.com/media/BP8XsjqCUAA8Ofs.jpg şu sahada iş görür rakip takım errör verir baktıkça resimde ki kim? bizden değilse bişiler yazıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 felaketiz, caner ve baroni nasıl insanlar hala bu takımdalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 caner baroni bekir kesecen bu 3ünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar