Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

cardozo gelsin ya. fenerbahçe iyi kadroyla patlayınca daha eğenceli oluyor.

alex'siz cardozo bi boka yaramaz. adam golcü. sow gibi her maç insanlık dramı yaşamaz.cardozo tek başına direnen bir adam değil. atcan pası atıcak golü. sow'a üzülüyorum ben. düşün 11 kişi sahaya çıkıyorsunuz. ama ilerde hep yalnızsın sdfs

arkadaş olsun diye webo yu getirdiler ama onu da hemen gözden çıkardı millet.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Belhanda mı olacak yoksa :)

İdari menajer Hasan Çetinkaya’nın Benfica Kulübü ile iki gündür yürüttüğü görüşmelerden sonuç çıkmadı. İki tarafın da geri adım atmaması krize yol açarken, sarı-lacivertliler, sezon başında da alınması gündeme gelen Emmanuel Emenike için düğmeye bastı.Maçadoğru
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kez saha dışında bir başarı yakalayan Brezilyalı yıldız, sosyal medyanın kralı oldu. Fenerbahçe ile ayrıldığını duyurduğunda attığı tweet, Twitter tarihinin en çok RT alan 6. tweeti oldu.

Twitter’da 1.5 milyon takipçisi olan Alex, bu platformda taraftarlarla sohbet eden ender futbolculardan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

zlatan bekirovic den güzel asist

Sağbeke yedek alınmayacak ve bekir idare edecek sanırım, iyi aslında hiç değilse stopere koyulmaz da sakarlığından salaklığından direk gol yemeyiz, kanat akınından yeriz sdf

Bu kadar önlibero dolu olan takımda hala Selçuklan anlaştık ya en çok ona yanıyorum. Yine defansta saçma çalım denemeleri garip pas ve pas hatalarıyla sıçacak maçların içine
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

benjani said:

zlatan bekirovic den güzel asist

Sağbeke yedek alınmayacak ve bekir idare edecek sanırım, iyi aslında hiç değilse stopere koyulmaz da sakarlığından salaklığından direk gol yemeyiz, kanat akınından yeriz sdf

Bu kadar önlibero dolu olan takımda hala Selçuklan anlaştık ya en çok ona yanıyorum. Yine defansta saçma çalım denemeleri garip pas ve pas hatalarıyla sıçacak maçların içine

bekir ilk geldiğinde de biz de sağ bek oynuyordu zaten yamulmuyorsam
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35590&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk

yine ergene bağlamışsınız

said:
“Kısa süreli başkan”ın bu açıklamaları, tarafımızdan önce lafa bakılıp sonra adama bakılması suretiyle değerlendirildiği için kayda değer bulunmamış ancak ve sadece kendisi hakkında birden fazla dava açılması zorunluluğunu getirmiştir.

Kulubümüz, bir konudaki görüş değişikliğini de kamuoyuyla paylaşmak gereği duymaktadır: Bu beyan ve açıklamalar “Kısa süreli Trabzonspor başkanına yakışmamaktadır" şeklindeki resmi görüşümüz "Bu açıklama ve beyanların kendisine çok yakıştığı şeklinde "değiştiğidir.

Burada yakışmayan tek şey ise bu şahsın Trabzonspor camiasına yakışmadığı gerçeğidir.

Kamuoyunca bilinmelidir ki yaptığımız bu açıklama, bu şahısla ilgili yapacağımız son açıklamadır. Zira bu şahsın, bundan sonra saygın spor kamuoyunda yer bulmaması adına bundan böyle tarafımızdan muhatap alınmayacaktır.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...