Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UEFA, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yöneticiler hakkında aldığı kararların yazımının salı akşamı tamamlandığı ifade edildi.
UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararları kulüp ve kişilere tebliğ etme aşaması ise henüz gerçekleşmedi. Kararlar kulüp ve kişilere iletildikten sonra UEFA sitesinden duyuru yaparak kamuoyu ile paylaşacak. Ancak şu dakikaya kadar kararlar kulüplere bildirilmedi.

Doğan Haber Ajansı'na konuşan Fenerbahçeli Yönetici, "Şu ana kadar gelen karar yok. UEFA; borsadaki manipilasyon riskini göze alarak akşamı bekleme tercihinde bulunmuş olabilir. Bu bir ihtimal. Dediğim gibi henüz yazı gelmedi, bekliyoruz" diye konuştu. Bilgisine başvurduğumuz bir spor hukukçusu ise "UEFA için çok önemli değil, borsayı dikkate alabilirler de almayabilirler de" dedi.

Bu arada; UEFA, 10 Haziran'da Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevkederken öğle saatiydi. Kulüpler ise bu haberi 17.00 sularında KAP'a bildirmişti

DHA
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Geçmiş olsun kurtuluş yok size asdfgasdfg.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın UEFA'dan men cezası alması durumunda yeni bir formül devreye girecek. Bu takdirde Aziz Yıldırım Sportif A.Ş.'nin CEO'su olarak görev yapacak

Su oldugu anda tff nin ilisigi kesilir fenere de bi 2 yil daha verirler
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan'ın açtığı dava sonucu Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu ve yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.

Bu ne demek oluyor şimdi ?
Mesaj tarihi:
F.Bahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan'ın 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı dava sonucu Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu ve yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.

Ara karar olarak konan tedbir kararı F.Bahçe'de dernek yönetiminden yöneticileri geçici bir süre uzaklaştırırken A.Ş yöneticiliklerine karşı ise herhangi bir yaptırıma sebep olmadı. Karar 'kötü şöhret' iddiasıyla alındı. F.Bahçe SK cephesi bu karara itiraz edebilecek.
Mesaj tarihi:
ligtv'de bütün gün geçmiş sezonun maçları golleri falan var da. fener ne kanser top oynamış lan. adamlar tek atakla kazanmış maçları sdfs. bakıyorsun rakipler neler kaçırmış.

bu arada salih hakkaten büyük topçu olacak. ama adamın mevkisinde şuan 3 adam var. yazık valla harcayacaklar.
Mesaj tarihi:
Ersun Yanal şunları söyledi:

"Eskişehirspor'dan ayrılmam ayrı bir konu, Fenerbahçe ile görüşmelerim ayrı bir konu. Ben yeni bir yol istedim. Eskişehirspor'da da yeni bir yönetim geldi. Ülkemizin en iyi takımlarından biri olan Eskişehirspor elbette kendi yolunu çizecekti. Sayın Başkan Mesut Hoşçan ile konuştuk, karşılıklı fedakarlıkta bulunarak birbirimize başarılar diledik. Çalışmam süresince bana verdikleri destek için teşekkür ettim."
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe eğer ceza alırsa

Şuan
Uefa : 47. 46400 Puan

Bu seneki performans 2 sene devam etse idi
Uefa : 18. 75560 Puan

2 Sene ceza alırsa
Uefa : 71. 29520

1 Sene ceza alırsa
Uefa : 58. 41020
Mesaj tarihi:
Steue ceza almamış, yerel mahkemeler kararvermedigi için suan cezaya gerek duyulmamış.isin ilginç kısmı onlarda Video Görüntüleri ile kanitlanmisti şike. FB nin işini yerel mahkemenin verdiği karar bitirmiş kisaca
  • Yeni Oluştur...