Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Club Atletico de Madrid, S.A.D.'in bu transfer karşılığında Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 12.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ve 1.000.000 Euro tutarında bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Topu topu 1 tane disarda oynayan oyuncumuz var, birakalim da orda oynasin biraz asama kaydetsin.

5 yabanci bu sezon baslamayacakmis, Meyrelesi satip daha ofansif birini alalim yeter iste.
3 yabanci forvete, 1 tane ortaya, 1 stoper 1 solbek tamam iste 6

this.

o 3 forvet zencilerden oluşsun ama sdf
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

https://twitter.com/Fenerbahce/status/339030515065704448
ben de inanmamıştım aam imzası yakındır
said:
BİLGİLENDİRME: Arda Turan'a 7 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır.

Arda Turan ile ilgilenmiyoruz denmiyor. 7 Milyo Euro teklif etmedik yazılmış. 6.5 M yıllık maaşa Fenere hayırlı olsun asdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah bi arap şeyi eksikti kıçımızda o da olsun tam olsun.

Ayrıca arap baharı nedir? Bambaşka bir anlamla ortaya atılmış bir kavramı böyle hiç alakasız bir olay için kullanmak da süpermiş. Ha Azizi Kaddafi gibi indirip (tamam doğramaya gerek yok şimdi Allah için) yerine adam gibi birini getirirsin olur sana Fener Baharı ama bu saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut hoca takimda Kuyt ve Sow disinda kimse vagecilmez degildir demis, transfer tekliflerini degerlendirin demis Sow'u anladimda Kuyt :S (bu arada hoca buyuk bir ihtimal yabancilardan bahsediyor gidip gg'yi satin demez heralde.)

Orhan ve Bienvenu EsEs'e gitmek istemiyormus, Orhan istanbulda futbol hayatimi surdurmek istiyorum diyormus (kasimpasa'dan bahsediyor)

Meireles, Gokhan Inler takasi olabilirmis, en son Gokhan Inler intere giden TD ile arasi bozuk oldugu icin kadroya giremiyordu, son durum nedir bilemiyorum bence Benitez Meireles'i ister (oyle sacma bir adam bence) olasi bir takas bizim icin cok iyi olur malum Meireles'in hal ve hareketleri belli.

Cok acik ve net tek transfer hamlemiz var oda Emenike sanirim satarlarmi gelirmi bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...