reampage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Kasımpaşa hep gündemdeydi ya, geziden önce olimpiyat olucağına kasımpaşada oynayalım diyordu millet. tabi işler değişti. olimpiyat olsa en iyisiydi, ama gelir olarak çok düşük kalıcağı için burasını tercih ettiler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 iptal etmek kolay olmaz o kadar.1 yıllık sözleşme imzalanacak.iki kulüp karşılıklı anlaşıp feshederse sorun olmaz da tek taraflı fesihte milyonlar havaya uçar,üstüne yeni stad için de kiralama bedeli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 reampage said: Kasımpaşa hep gündemdeydi ya, geziden önce olimpiyat olucağına kasımpaşada oynayalım diyordu millet. tabi işler değişti. olimpiyat olsa en iyisiydi, ama gelir olarak çok düşük kalıcağı için burasını tercih ettiler herhalde. 14 bın kapasiteli bir stadyumdan nasıl gelir bekliyorlar onu merak ediyorum, bütün kapasiteyi kombine olarak satmak amacındalar muhtemelen, kapasite az olduğu içinde fiyatları yüksek tutacaklar, ama göz göre göre bir çok maçımızda ceza alacağımızı bile bile kaç kişi kombine alır bilmiyorum, ben şimdi gidip 1000 tl kasımpaşa gibi bir stad için kombine parası ödeyip, çıkacak olaylardan sonra bu stadyumda maç izleyemez duruma geleceksem , ne anladım o işten! hazır metro ulaşımıda başlamışken , kombine fiyatlarını çok çok uygun yaparak, olimpiyat tercih edilmeliydi. kasımpasaya mac basına 250 bin verecekmısız yanı, 14 bilet kapasiteye gore bakıldıgında cok fazla , biletlerin en az 130 140 tl olması lazımki para bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 senelik satılan ortalama bilet miktarını baz alıp değerlendirmişlerdir illa bir düşüş olucak bu sene gelirlerde ama derbileri olimpiyatda lig maçlarınıda kasımpaşada oynandığı zaman yine ne ideal gelir. tabi gezi olayları ne getirir bilemeyiz. ama olay çıkıcak birşeyde yok kendi kendine mi saldırıcak taraftar iç saha maçlarında, küfür olmazsa maç kapamada olmaz, işin kötü yanı çoğu kişi gitmez maça olaylardan sonra. birde maç basına 250k vericekmiş kasımpaşaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 geçen sezon samet aybaba gibi felakete rağmen 23.000 kapasite ile oynadı beşiktaş en soğuk havalarda bile, kasımpaşa çok büyük bir hata, deplansman taraftarına bilet ayırmak zorundasın, kapasite düşecek, teknik direktördü filan taraftarda heyacan vardı, olimpiyat stadına metro ile ulaşım başlamıştı, geliş gidiş eskisi kadar sorun olmayacaktı, tek sorun kış aylarında yaşardık, sadece çok soğuk dönemlerde başka bir stadyumda oynanabilirdi. gerçi daha öncede yazdığım gibi muhtemelen 2 kere üst üste ceza alınca , olimpiyata geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Kasımpaşa kararını muhtemelen futbolcularla teknik ekip istemiştir, yoksa maddi olarak pek bir getirisi yok olduğu gibi birde adamları besleyeceğiz resmen. 250k maç başı ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kaçıncı defa söylüyorum bilmiyorum ama FB de GS de çağırsa BJK orada oynamamalı. İçine eder taraftar o stadların. Yazık günah. Kimsenin mabedine dokununmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ya mabed ne abi allasen? stad işte, parasıyla kiralıyosun bitti gitti. ayrıca belli yıllığına devletten kiralamışsın sen de diğer kulüp de e inşaat sırasında her şekilde oynanması lazım. dünya kupası vs geldiğinde bizim mabet burası başkası ispanyollar gelip oynamasın mı diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 calimero said: dünya kupası vs geldiğinde bizim mabet burası başkası ispanyollar gelip oynamasın mı diceksin? ben derim. Yeni stad için en büyük korkum milli maç falan yapılması, GSlinin falan o tribünlere girmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 koltuklarınıza sıçacaax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 calimero said: ya mabed ne abi allasen? stad işte, parasıyla kiralıyosun bitti gitti. ayrıca belli yıllığına devletten kiralamışsın sen de diğer kulüp de e inşaat sırasında her şekilde oynanması lazım. dünya kupası vs geldiğinde bizim mabet burası başkası ispanyollar gelip oynamasın mı diceksin? allaşkına aynı şey mi? Her maç sonunda o stadın içine sıçacak gelen taraftar. Bugün süper lige çıkma maçları İnönü'de oynanırdı, gelen taraftarlar tüm duvarlara kendi takımlarının adını yazardı. Derbi rekabeti olan bir yerde oynamamalıdır. Bu kadar basit. Dünya kupasına bağladın olayı helal. ayrıca bu ülkede sadece milli maçlar için ayrı bir stat olmalı. Milli maçta işler kötü gidince hemen takımdaki diğer takımlarda oynayanlar yuhlanır, tezaruhatlar klüp tezaruhatlarına döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 tüm tesisleşmeyi bitirdik de milli takıma stad yapmaya kaldi olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kasımpazaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Darksun said: Ya zaten geçen sene yalan beyan felan diye gidemedik, ona saysınlar bir zahmet =) Hatta mali kriterleri incelemeden direk geçen sene bu olay çıksaydı keşke aradan çıkarmış olurduk hehe. Gazeteler yine çok satmak için umut aşılıyor ama ben pek güvenemiyorum, bizim lehimize ne zaman karar verildi ki şu güne kadar da şimdi farklı olacak. Heh, aynen devam. Hep olumsuz haber, hiç yararımıza olam birşey çıkmaz. Fikret efendi de bir şeyi becerebilse şaşarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 24 Şubat 2013 günü yazmışız. Ama dinletemedik. Wyand said: zaten ne kadikoy ne de seyrantepede oynayabilir bjk. dursun burda quotelarsiniz bjk disari cikip oynamak istediginde gittigi stadi gorunce. http://forum.paticik.com/read.php?29,6606038,page=92#msg-6770871 Hayırlı olsun RTE stadı. Sayılı gün çabuk geçer, takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Serdar Kurtuluş'u almış Beşiktaş, yalnız anlamadığım şu herifleri biz almaya kalksak 3-4 minimum fiyat çekiyorlar. 1.5 milyon'a bitmiş transfer, ha Serdar için yine de efsane fiyat orası ayrı sdhfshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 önder özen reyiz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BulletRide said: Serdar Kurtuluş'u almış Beşiktaş, yalnız anlamadığım şu herifleri biz almaya kalksak 3-4 minimum fiyat çekiyorlar. 1.5 milyon'a bitmiş transfer, ha Serdar için yine de efsane fiyat orası ayrı sdhfshdfanadolu kulupleri diger anadolu kuluplerine oyle fiyat veriyo. evet besiktasa anadolu kulubu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 artık kazıklanma dönemi sona erdi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Darksun said: Darksun said: Ya zaten geçen sene yalan beyan felan diye gidemedik, ona saysınlar bir zahmet =) Hatta mali kriterleri incelemeden direk geçen sene bu olay çıksaydı keşke aradan çıkarmış olurduk hehe. Gazeteler yine çok satmak için umut aşılıyor ama ben pek güvenemiyorum, bizim lehimize ne zaman karar verildi ki şu güne kadar da şimdi farklı olacak. Heh, aynen devam. Hep olumsuz haber, hiç yararımıza olam birşey çıkmaz. Fikret efendi de bir şeyi becerebilse şaşarım zaten. su olayın suclusunu Fikret orman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: BulletRide said: Serdar Kurtuluş'u almış Beşiktaş, yalnız anlamadığım şu herifleri biz almaya kalksak 3-4 minimum fiyat çekiyorlar. 1.5 milyon'a bitmiş transfer, ha Serdar için yine de efsane fiyat orası ayrı sdhfshdfanadolu kulupleri diger anadolu kuluplerine oyle fiyat veriyo. evet besiktasa anadolu kulubu dedim Seni naixe atarim, kotl bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: evet besiktasa anadolu kulubu dedim GSTOKİ'li olmaktan iyidir. aha gene banlandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Gene adebayor diyorlar yıllık 4 milyon diyorlar Abi vermeyin şu paraları artık şu adamlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Voda diyorlar sonrada, voda ile anlaşma yokki ortada. Niye versin herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ronaldinho, Beşiktaş taraftarına müjdeyi verdi ve '24 Temmuz'daki kupa finali kulübüm için çok önemli. O zaferi tadıp, İstanbul'a öyle geleceğim' mesajını gönderdi. Şu adam Türkiye ye gelsin de kime gelirse gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar