Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

2 sene olacak , seneye gidebilirsek 2 sene 0 çektiğimiz için artık kazık takımlar çıkar =)

Şu an,

UEFA Sıralaması : 66. 34900 Puan

1 Yıl Ceza Sonrası,

UEFA Sıralaması : 67. 32520 Puan

Bi fark yok yani
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe
Fenerbahçe eğer ceza alırsa

Şuan
47.46400 Puan

Bu seneki performans 2 sene devam etse idi
18. 75560 Puan

2 Sene ceza alırsa
71. 29520

1 Sene ceza alırsa
58. 41020

Fenerbahçeye daha çok koyuyor kısacası
Mesaj tarihi:
@Darksun

Şöyle anlatiyim.
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Buraya bakarsan şu an BJK'ın puanı 34900 ve 66. sırada

5 yıl önceki sezon (yani bu sene silinecek sezon) beşiktaşın aldığı puan 3400

Superlige katılımından dolayı 1020 puan direk alıyor avrupa kupasına atılmasa bile

kısacası 34900-3400 = 31500 +1020 = 32520
Mesaj tarihi:
bu çok komik ya

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Steaua Bükreş hakkında verilen karar belli oldu.

UEFA Disiplin Kurulu, Steaua Bükreş'e herhangi bir ceza verilmediğini Rumen ekibine iletti.

Steaua Bükreş'e ceza verilmediğini açıklayan UEFA Disiplin Kurulu, Rumen ekibinin hesaplarının 5 yıl süreyle gözetim altında tutulacağı belirtildi.
Mesaj tarihi:
said:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

UEFA Disiplin Kurulu'nun 25.06.2013 tarihinde açıkladığı kararına göre;

Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı, 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılamayacaktır. UEFA 54. Maddesi uyarınca bu karara itiraz yolu açıktır. Şirketimiz UEFA disiplin kurulunun bu kararına, 3 gün içerisinde itiraz etme hakkına sahip olup, bu hakkını kullanacaktır.

Abi kişiler ceza almayıp, kulüp nasıl ceza alıyor lan... Cidden lobimiz yok diye mi oluyor bunlar anlamıyorum.

Zaten adı geçen 3 kişi vardı. Bir tanesi boşu boşuna yattı, ismi tek bir metinde geçiyor diye. Diğer ikisinde de Tayfur'u şike ile bağdaştırabilecek tek şey "TD ya ondan bilgisi vardır" dan başka bir şey değil.

Serdal Adalı yapmış olabilir, teklif etmiş olabilir. Ona sonuna kadar katılıyorum da o adam ceza almıyorsa, kulüp nasıl şike yapmaktan veya teşebbüsten ceza alabilir...

Ayrıca Darksun demiş. Abi Bükreş'e açık açık kanıtlarıyla ceza verilmesi gerekirken idare edildi. Ayıp lan...

Neyse temyiz ve CAS hakkımız varmış. İkisinden birinden olumlu sonuç çıkarsa gideriz. Ben çıkacağını düşünüyorum.

Şüphelilerin ceza almayıp, kulübün aldığı bir sistem olamaz...
Mesaj tarihi:
kisiler ceza almiyor diye birsey yok sanirim. kisiler icin mokoko mu olene kadar mokoko mu ona karar verecekler.

dustugumuz hale bak, pis ligin temiz takimiydik.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Abi aynı şeyi neden yazıp duruyorsunuz. kişiler ceza almadı diye birşey yok. ek rapor istendi karar sonra verilecek.

kişiler ceza almadıysa, kulübe de peşinen ceza vermeyeceksin. Rapor isteniyor diyor da raporları al, soruşturmanı yap ondan sonra cezanı ver.

Para nakli görüntülerle ispatlanan Bükreş'e ceza yok. Bir yerde bu varken diğer yerde suçlu yoksa bunları defalarca deme hakkımız alıyor.Savunma için Uefa'ya giden Rumen avukatlar ceza aldık da,umarım ağır olmaz diyorlardı. Adamlara ceza bile kesilmedi lan...

Şikeyi kim yaptı abi? Yapan yoksa ceza olmayacak. Peşinen cezayı veriyorsan da suçluyu da peşinen açıklayacaksın. Ek dosya isteme diye bir şey yok...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...