Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Daha ortada sadece açılan davaları kapatması ödeme planı oluşturması var ki bu bence her aklı başında yönetimin yapabileceği bir işti.

Onu bunu kapatıp , masrafları bakkal hesabı kısıp sonrada nihayet planımızı oturttum demek nasıl başarı oluyor. Kaynak yaratacak olan sensin, bunu cebinden yapmak zorunda değilsin bulacaksın bir yerlerden sponsordur satışdır vs. Sen koskoca sene sponsor bulamadın basketi gs ye sattın birde indirime gittin utanmadan yoksa Gs almayacaktı diye de saçma bir açıklama da yaptın.

Spor klubüsünüz hayır kurumu değil, sportif başarıyada endekslisiniz. Bir anadolu klubü kafasında da değilseniz amacınızın ne olduğu belli. Getirdiğin teknik direktör daha küme düşme lafını senin takımınla aynı cümlede kullanabiliyorsa nasıl bir vizyonun var ki?

2-3 sene boyunca rakip diye çağırdıklarımızla aradaki fark iyice açılınca görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Daha ortada sadece açılan davaları kapatması ödeme planı oluşturması var ki bu bence her aklı başında yönetimin yapabileceği bir işti.

Onu bunu kapatıp , masrafları bakkal hesabı kısıp sonrada nihayet planımızı oturttum demek nasıl başarı oluyor. Kaynak yaratacak olan sensin, bunu cebinden yapmak zorunda değilsin bulacaksın bir yerlerden sponsordur satışdır vs. Sen koskoca sene sponsor bulamadın basketi gs ye sattın birde indirime gittin utanmadan yoksa Gs almayacaktı diye de saçma bir açıklama da yaptın.

Spor klubüsünüz hayır kurumu değil, sportif başarıyada endekslisiniz. Bir anadolu klubü kafasında da değilseniz amacınızın ne olduğu belli. Getirdiğin teknik direktör daha küme düşme lafını senin takımınla aynı cümlede kullanabiliyorsa nasıl bir vizyonun var ki?

2-3 sene boyunca rakip diye çağırdıklarımızla aradaki fark iyice açılınca görürüz.

Bu ligde hicbir zaman fark acilmaz. Oynanan top belli . Fenerle 3 puan fark vardi aramizda, daha ne olsun anlamadim ko? Butun takim sakatti sezon boyunca buna ragmen 3. Olabildik bence basarili. Aybaba da biraz dilini tutabileydi ben devam etmesini isterdim , ama cok sacmaladi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım , seçim yatırımı değildir inşallah sponsor. aa kusura bakmayın olmadı diye de çıkabilir hiç güvenmiyorum. Baskette niye bulamadılar peki koskoca sene? Bu özellikle 2. yarı aldıkları mal adamların paraları ile basket takımı tutulup yine şampiyon gayet olunabilirdi. Hentbol hariç hiç başarı yok saolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya son haberde direk etkliedi, UEFA olayı, Murat Aksu olması felan, yoksa adalı belki özünde iyi şeyler yapmak istiyor ama kötü idare edilen bir adam çevresinde yanlış adamlar var.

Fikret iyi kötü ama en beyendiğim yanı millet fakir edebiyatı yapıyor desede adam durumu gerçekler ile ortaya sermesi.

Cebinden pompalayarak icraat peşinde değil en azından, aziz yıldırımın ilk 2-3 seneside felaket böyle ama stadı yaptıktan sonra fenerin geldiği ekonomik durum ortada, Fenerin toplu iğnesi yoktu ali şen döneminde. Şimdi kendi kendine dönen klüp.

Fikret şunu oturtsun yeter ya sportif başarı felan beklemiorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Hepinizde bir dortmund hayali var ama adı üstünde hayal. Alt yapımızı manyak yapıp bir dortmund olacağız fikri hayaldan öteye gitmez.

guti quaresma simao almeida fernandes ile şampiyon oldu zaten takım adalı zamanında ??

şimdi fikret orman ile herşey hayal mi ?

kimse alt yapımızı manyak yapıcaz demiyor,transfer yapıcaz,klübe faydali adam alıcaz diyor, önder özen süs olsun diye konmadı oraya..

ama hala Orman'ı kücüseyip, adalı gelince sanki real madrid kadrosu kurucak gibi HAYAL kuranlar vardı..

kongrede iyi kapak oldu bence, hayaller ile degil gerçekler ile yönetilir Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...