fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tinu listesinde murat aksu olan bir insanı savunup hükümete karşı konuşmadı diye bi adamı mı eleştiriyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hükümete karşı konuşmadı diye değil, taraftarını beşiktaş halkını savunmadığı için eleştiriyorum, yani bunu daha nasıl açıklayım bilmiyorum. kalkıp kahrolsun akp diye bağırmayacaktı heralde, yukarlarda bir yerde yazmıştım, bende kabul ediyorum her yönetim mecburen iktidar partisi ile yakın olmak zorunda olabilir, ama bu bir semt takımının semtinde olan vahşete duyarsız kalmasını gerektirmez. aksu ve adalı başkan olsaydı aynı açıklamayı yapsaydı onun içinde aynı şeyleri söylerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Bu yıkım işi benim kafama takıldı, show amaçlı bişiler yaptılar şimdi bekliyorlar. Seçimden sonrada ertelendi diyecekler muhtemelen ama iş işten geçmiş olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Ahmet Kavalcı olay için yaşananların farkında değil bunu diyenler, vinçleri çektik ama o stad yıkılacak vs. dedi. Açık açık POMA olayından sonra iş makinelerini kaçırttılar oradan, birde o stad yıkılırsa zaten barikat malzemesi vs. çıkar iyice yağ sürülmüş olur ekmeklere sadfds Marcelo Bielsa'da çok büyük ihtimal TD olacak deniyor. Hatta Ahmet Kavalcı direkt anlaşmak üzereyiz diye bir TD tarif ederken, direkt Bielsa'yı tarif etmiş. Harika olur. Kısıtlı kadrolarla beklenmeyen başarılar yakalamış bir adam, çok egoist ama tam bir ton ton dede profili var. Basın toplantılarının değişilmez adamı olur, 1.5 saat basın toplantısı düzenlemişliği var maçtan sonra asdfsda Beşiktaş'a aranan kan olur resmen, Önder Özen farkını belli etmeye başladı. Onun dışında Renard işte 2. isim, ikisinden biri olacak tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Darksun said: Bu yıkım işi benim kafama takıldı, show amaçlı bişiler yaptılar şimdi bekliyorlar. Seçimden sonrada ertelendi diyecekler muhtemelen ama iş işten geçmiş olacak tabi. abi show ne alaka allah askına, Fikret Orman'ı kötülemek için yer aramayın ya :D geçen gün ordaki dozer ile polise saldırıldı farkındaysanız,rica etmişler klüpten bu olaylar bitene kadar yıkıma ara verin diye. çatışmanın en yüksek oldugu yerde o stad yıkılsa, eylemcilere 10 yıllık cephane cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Altınsayla röpörtaj yapmışlar =) 2 adayda kafama uymuyor demiş, http://www.haber1903.com/Besiktas-13419-altinsay_tum_bilinmeyenleri_haber1903e_anlatti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 applev0dka said: Darksun said: Bu yıkım işi benim kafama takıldı, show amaçlı bişiler yaptılar şimdi bekliyorlar. Seçimden sonrada ertelendi diyecekler muhtemelen ama iş işten geçmiş olacak tabi. abi show ne alaka allah askına, Fikret Orman'ı kötülemek için yer aramayın ya :D geçen gün ordaki dozer ile polise saldırıldı farkındaysanız,rica etmişler klüpten bu olaylar bitene kadar yıkıma ara verin diye. çatışmanın en yüksek oldugu yerde o stad yıkılsa, eylemcilere 10 yıllık cephane cıkar. Valla işte o yüzden diyorum seçimden önce olaylar bitse yıkım başlayacak mı onu görebileceğiz diye. Keşke bu kadar az zaman olmasaydı arada =( 10 gün de bu olaylar bitmez büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bu olaylar hiç yaşanmasa şimdiye yeni acık yıkılmıs olcaktı büyük ihtimalle. olaylar bitmesin hükümet kendine gelene kadar istiyorum, bir yandan su stad olayi var :D kararsızm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Beşiktaş'ta Gümüşsuyu'nda bitsin, geri kalan her yerde direnişe devam diyelim o zaman ortada buluşup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Biri seçildimi 3 sene başımızda ona göre valla, eskiden 2 seneydi. Bayağı uzun bir süre, kendileride gitmez kalırız öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 https://twitter.com/F_Orman_secim FİKRET ORMANIN SEÇİM İÇİN AÇTIĞI ADRESİ GERÇEKTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 said: eşiktaş Futbol Yatırımları San. Ve Tic. A.Ş. tarafından ilk transfer borsaya bildirildi. İşte o bildirim: Profesyonel futbolcu Günay Güvenç’in transferi ile ilgili olarak Futbolcunun Kulübü Sv Stuttgart Kickers ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sv Stuttgart Kickers kulübüne 200.000 Avro transfer bedeli ödenecektir. Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ile 07.06.2013-31.05.2017 tarihlerini kapsamak üzere anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya, 1. 2013-2014 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti, 2. 2014-2015 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti, 3. 2015-2016 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti, 4. 2016-2017 sezonu için 175.000 Avro garanti ücreti, 5.000 Avro Maçbaşı ücreti, Ödenecektir Ayrıca futbolcuya bir sezonda 15 resmi müsabakada maç kadrosunda yer alması halinde sezonluk 25.000 Avro performans primi ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Adalı'nın seçim bürosundan aradılar. Anket yapıyoruz, kalite standartları gereği kayıt altına alınacak vs vs diye başladı. Soru: Sizce beşiktaş'ın önceliği ne olmalıdır? Tesisleşme Sportif başarı Finansal düzen vs gibi bir soru sordular, Finansal düzen dedim , teşekkürler dedi kapattık =p 1 soruluk anket! Niye zamanınız var mı vs diye giriyorsun ki o zaman =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 dostlar alışverişde görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bielsa ile A.Bilbao'nun yolları an itibariyle kesin olarak ayrıldı. Kap getir Önder hoca, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 a. bilboa ligi kaçıncı bitirmiş ne başarısı var bence yanlış olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Sence yanlış olucaksa kesinlikle alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 tam facepalmlık yorum gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 asdjfalsjdfaljsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 dun serdal adali telegole katildi izleyen dusmustur. 1- demirorenden hesap sormayacam masaya oturup anlasmaya calsicam 2-transfer butcesi 15 milyon euro aynen kalcak fikret ormn yonetimin ayirdigi . ustunu biz arkadaslarimizla CEBİMİZDEN karsiliyacagiz. diyor bu adamin bu mantikla belli ediyorki demiroren abisinin izinden gidecek . ulan geri zekali hala cebimizdne koucaz diyor bu kadar beyinsiz bir baskan adayisin sen.. buyrun adalicilar sizin baskan adayiniz... besiktasi bitircek bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Adalı alıcak, murat aksu tam bir parti seçimlerine hazırlanır gibi hazırlanıyor çünkü. laf var icraat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Biri yalancı diğer sahtekar =) pek fark yok gibi işte. 2 adayada başarılar hehe. Ya hiç oy kullanmayacağım ya da sırf basket takımı yüzünden fikret orman a vermeyeceğim. Demirören den fikret orman çok hesap sordu sanki, 3 sene daha başkan olarak otursa bir halt çıkmaz o işten. Palavradan hesap soracağız diyip durdu, 1-1,5 senedir klüp hesapları inceleniyor güya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Murat Aksu gelicek hesap soramayanlardan hesap sorucak ehuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Hehe adalı konusunda finansal çekincem yok ama şu stad konusu özellikle şu olaylardan sonra beni geriyor ya. Yıkılıp tekrar yapılmaya başlasada rahatlasak cidden. Adalı/aksu gelipde dur birde biz inceleyelim diye oyalanırlarsa ayvayı yedik. Fikret Orman 'ın yapabileceği de yok bence, amma sorun haline geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Stad olucak kaçarı yok ama adalı 1 yılda nasıl yapıcan felan diye laf sölemiş izlemedim dün, demek ki kendisi 1 senede yapmaıcak orası kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar