arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Önder Özen şahane oldu. Son 90+ programında seneye görüşecek miyiz dendiğinde garip bir an yaşanmıştı, oradan belli olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şenol güneşle de görüşüyolarmış galiba, asıl o zaman tam şahane olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 uzak dursun şenol güneş, sametin aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şenol kabul etmez önderin altında çalışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 BJK ye Zico gelecek. Öner Özen ilk adımı oldu bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 banttan izledim şimdi, acayip güzel konuştu. tanrı parçacığı mısınız diyen elemana da çok güzel cevap verdi. özellikle o 8+8+4+4 olayını yapabilirlerse çok şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 en baştan beri istediğim birisiydi, futbol bilgisi olarak ülke standartlarının cok üzerinde bir adam,egosu 0 resmen. umarım söylediklerinin yarısını bile yapar da Beşiktaş çok farklı yerlere gelir, zaten üzerinde durdugu 3 konunun 3ünde de başarılı olursa bundan sonra tam olarak sistem takımı haline gelir klüp. isimler gelenler gidenler fark etmez başarı kalıcı olur. ama bunu türkiyede yapmak zor, medya baskısı buyuk,taraftar bezelye beyinli,en ufak şeyde tepki falan. bakalım zamanlar görücez, arkasında durmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Tum futbolseverlerin sempati duydugu bir adam iste, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Tercüman olarak Samet gelirse on numara olur. asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Tanrı parçacığı mısınız diyen tip bi de ayakta üzerlerine eğilerek sordu soruyu. Aklı sıra baskı yapacak. İsterseniz canlı yayında sormayayım falan diyor :D yine zekasına haddinden fazla değer veren bir salatalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Onder-Ozen-Tanri-parcacigi-mi--JOibHZNvEnT9.html çok iyi değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hahah zaten basın toplantısında kapagı koymustu masaya, bu video cuk oturmus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ne bu amk? Kim o soruyu soran dallama? Boyle bir laubalilige nasil izin veriliyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 onu çekmeyin bunu çekin dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Futbolu takip eden vatandaşlardan bir muhabir gurubu oluştursak şuan ki mevcut gruptan daha mantıklı sorular sorarlar. Bir spor programında söylendi. Biz yorumcular olarak çok şanslıyız. Parayı kazanıyoruz ve işimiz yorucu değil. Asıl işi sahadaki muhabirler yapıyor aldıkları para da 900-1000 TL demişti. Hakikaten bazı gazete ve tv muhabirlerinin az paraya it gibi çalışıcak adamlardan seçildiğini düşnüyorum. Adam bu iş için uygun mu değil mi umurlarında değil. Ucuz etin yahnisi de bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ahahahhaha sonraki video cok iyi http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Dunyanin-konustugu-felaketler-zinciri--edlVnYjWUFXW.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Czentovic said: ahahahhaha sonraki video cok iyi http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Dunyanin-konustugu-felaketler-zinciri--edlVnYjWUFXW.html Yok artık. Abi bu nasıl bir beceriksizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi bu ne ahhaa bütün ögleden sonram şenlendi yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arapların yaptığı yapmacık kamera şakalarına benziyor, ama gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fizban said: Tum futbolseverlerin sempati duydugu bir adam iste, daha ne olsun.demistim, adam ispatlamis bile. -televizyonda bana bu soru soruldugunda besiktas ile anlasmamistim. burasini anlayabiliyorsunuz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ekşide siz tanrı parçacığı mısınız'a girilen entry (bkz: tüm zamanların en başarılı kız düşürme repliği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hakkaten kiza soylesen daha fazla sansin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben orda adamın nereye varmaya calıstıgını da anlayamadım, higgs örnegi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 adam bence 'allah misin lan!!!' demeye calisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 applev0dka said: ben orda adamın nereye varmaya calıstıgını da anlayamadım, higgs örnegi ile "daha önce de aynı şeyleri söyleyenler oldu, başaramadılar. sen tanrı parçacığı mısın yapacaksın"a getirdi lafı. adam resmen arkasıyla dinlemiş. önder özen gayet realist ve mütevazı bir şekilde konuşmuştu. o konuşmanın üstüne öyle agresif çıkışmak, "toplantı bitince sorayım cevap veremeyeceksin çünkü" havasına girmek için hakikaten sağlam eşek olmak lazım. ama işte karşısındaki adam gibi adam, o salak soruya, ağır üsluba bile olabildiğince cevap vermeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar