Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 'görevini iyi, verimli yapmak' iş bitiriciliktir. transfer komitesindeki adam ila bu sene başkanlık yapmış adamı kıyaslıyorsunuz hala. Bana göre adamın o sene yaptığı transferler 800.000 e simao, 2m ye fernandes felan çok iyi işlerdi. Borç kapattı , dava çözdü dediğiniz adam bunları nası yaptı? bakkal hesabı masraf kısıp oyuncu gönderip, başarı hedeflemeyerek, artık ya turarsa diye bir takım ile 1 sene geçirerek. Borsa sermaye arttırımını ben bile yapardım çok zor birşey değilki, gs milleti 40 kat kazıklayarak yapıyor hatta, 2. sinide yaptı yada yapacak hatırlamıyorum şimdi ama bir yerlerden sıcak para geliyor böyle olunca. 85 milyon borsa dan geldi zaten, masraf kısarakda ödemeler yapıldı. Bu mu yani hedef, masraf kısıp rasgele başarı kriteri ile borcumuzu 0 layalım bizden iyisi yok. Fikret Orman ın projelerini duyduk da şu anda gerçekleşen (yada gerçekleşecek inşallah diyelim) stad var, birde taraftar kard var başkada bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 reampage said: Alt yapının önemi yok demişin tamam daha yazmaya gerek yokmuş zaten. Nasıl okuyorsun anlamadım, alt yapının bir garantisi yok. Her isteyen dortmund olamaz diyorum. Ayrıca burası türkiye orası almanya veya ingiltere (arsenal) heriflerin eğitimleri ile bizimki arasında dağlar var. Burada sırf alt yapıya bel bağlanmaz, türkiyedende dışarıya futbolcu fabrikası çıkmaz , aksini düşünüyorsanız çok hayalcisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Serdal Adalıda bugun aynen böle konuştu işte, bunları zaten bende yapardım dedi. Eh kardeşim bu nasıl argümandır ya, söle o zaman çıkıp şunları şunlarıda yapardım ben başa gelseydim geçen sene ama olmadı gelemedim ve yapamadım diye. Herşey ortada. Hala gelmiş Stadı tek kuruş para harcamadan yapıcaz diyor. Fikret Orman 10-15 Milyon Transfer bütçesi ayırmış bi kesinleştirsin 10 mu 15 mi diyor sonra bizim ki 15den fazla diyor. Zaten Murat Aksu Ben Fikret Ormandan hesap sorucam diyerek adamı demirören tiere indirmeye çalıştı tipik AKP miting tieri seçim propagandası yaptı. Bunları zaten bende yapardım kadar sığ düşünce yok. Yapamadıklarını açıkla. Diyorsun Fikretin yönetimi sene sonunu görmedi sonrada diyorsun o yönetimi zaten biz tavsiye etmiştik. O kadar hazırlıksız ki Serdar Adalı özünde iyi niyetli bir adam olsa bile resmen oraya bir amaç için alel acele getirilmiş bu çok net. Murat Aksunun toplantı boyuncu tavırlarından bile belli bu. Başkanın işi oyuncu seçmek değil, oyuncu almak. Masada imza attırmak. Demirörene 8 sene tahamül ettilerde şurda 2 pozitif iş yapan Fikret Ormana tahamül edemediler 1 sene. Fakir edebiyatı yapıyormuş lol. Beşiktaşın sürekli ensesinde 100 trilyon alacağı ile gezen demiören varken hibe denince geveleyen Serdal Adalı varken daha çok fakir edebiyatı döner. 190 localı 130 localı stadı olan rakip klüplerle aynı ekonomik tierde oyuncu transferi beklersen zaten bambaşka diyarlarda geziyorsun demektir. Gerçekçi olun abi biraz Beşiktaş ekonomik olarak iyi durumda değil taşıma suyla değirmen dönmüyor işte. Her yeni gelen başkana acaba zengin mi ne kadar para koyacak diye bakmak ne kadar rahatsızlık verici bir durumdur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Toparlanmanın iki yolu var anca biri bizim yaptığımız masrafları kısalım bakkal hesabı ondan bundan keselim, lig ne olursa bahtımıza. diğeride risk alalım başarıya oynayalım başarı maddiyatı beraberinde getirir. Bunları ligde 2 takım yapıyor zaten 2sinin hali ortada. Risk oranınız kadar kazanç sağlarsınız bu iş hayatında da böyle değil mi zaten. 5 sene risk almayalım masraf kısalım borcu 0 layalım ama başarı maşarıda tamamen şansa kalsın, peki kim kabul ederki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Peki geçen sene risk alınabilir bir sezonmuydu UEFA'ya gidişin engellenmiş bilmem kaç tane dava var faizler tepene binmiş. Fikret Orman geçen sene risk mi almalıydı yani bu mu. Şu altınsay aday olucakmış kesin diolar artık, zaten bugun adalıyı izlediyse kesin olur. Birde onu görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 PZero said: fikret orman serdal adalıyı ezer gecer serdal adalı kim 5 yıllık geçmiş var camiaada. ondan cacık olmaz fikret orman acık ara yapmazsa ben futboldan anlamıyorum . Futboldan anlamadığına göre Orman kaybedecek Of ya felaket tellalı gibisin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Darksun said: 'görevini iyi, verimli yapmak' iş bitiriciliktir. transfer komitesindeki adam ila bu sene başkanlık yapmış adamı kıyaslıyorsunuz hala. Bana göre adamın o sene yaptığı transferler 800.000 e simao, 2m ye fernandes felan çok iyi işlerdi. görevini iyi yaptığını nasıl anlıyosun çok merak ediyorum? alves'in yarısına 3m vermiştik ya. adam transfer için atletico'nun b takımına getirilmiş, ordan da bize kakaladılar bi güzel. kaldı ki hiç birinin parasını da ödememişler zaten. ben de hayali parayı basiyim, ben de transfer yaparım çok rahat. öyle klübe senet yazıp, kendi reklamın için kullanmak güzel iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 paralar saçınca başarı garanti yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 PZero said: fikret orman serdal adalıyı ezer gecer serdal adalı kim 5 yıllık geçmiş var camiaada. ondan cacık olmaz fikret orman acık ara yapmazsa ben futboldan anlamıyorum . tam tersini söylemen lazım dı noooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 demirörenden değil ormandan hesap soracağız diyen herif, geçen yıllarda teknik direktör bunu soyunma odasına sokmadı diye "benim altımda çalışan elemanım, kim oluyor da beni soyunma odasına sokmuyor" diye atarlanan herifle aynı adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Beşiktaş'ta kötü haber Bakanlık'tan geldi... Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yıkımına 2 Haziran Pazar günü başlayacaklarını açıklamıştı ama bu karara Bakanlık karşı çıktı... Sebebi ise; stadın ihaleye çıkarılmamış olmadı... Beşiktaş Kulübü'nün, stadı yıkabilmesi için İnönü'yü yıkım ihalesine çıkarması gerekiyordu. Ancak siyah beyazlı yöneticiler sadece stadın otoparkını ihaleye çıkararak yıkımı yapabileceklerini düşündüler ancak işler istedikleri gibi gitmedi.. İnönü Stadı'nın yıkılabilmesi için ihaleye çıkılması, ihale sonrasında da Bakanlık'tan onay alınması gerekiyor... Bu süreci yapmayan Beşiktaş Yönetimi'ne, Bakanlık bugünden itibaren yıkım izni vermiyor... Bakanlık, Beşiktaş Kulübü'ne şu gerekçeyi sunuyor; İnönü Stadı'nı yıkıp yeniden yapmak büyük bir projedir, o nedenle bu projeyi garanti altına almadan bu yıkımın bir seçim yatırımı olmasına izin veremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hoşgeldin Murat Aksu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 El-Barto said: Darksun said: 'görevini iyi, verimli yapmak' iş bitiriciliktir. transfer komitesindeki adam ila bu sene başkanlık yapmış adamı kıyaslıyorsunuz hala. Bana göre adamın o sene yaptığı transferler 800.000 e simao, 2m ye fernandes felan çok iyi işlerdi. görevini iyi yaptığını nasıl anlıyosun çok merak ediyorum? alves'in yarısına 3m vermiştik ya. adam transfer için atletico'nun b takımına getirilmiş, ordan da bize kakaladılar bi güzel. kaldı ki hiç birinin parasını da ödememişler zaten. ben de hayali parayı basiyim, ben de transfer yaparım çok rahat. öyle klübe senet yazıp, kendi reklamın için kullanmak güzel iş. Alves in yarısına 3m verirken herif içerideydi be. Aynı soruyu basın toplantısında da sordular içeriden nasıl transfer yapayım dedi. Adam içeri girer girmez gelenler Sidnei, Edu, Alves. O sene birtek Bebe ile Egemen i bu aldı içeri girmeden. Oldu olacak Tabatayıda Adalı aldı diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Darksun said: reampage said: Alt yapının önemi yok demişin tamam daha yazmaya gerek yokmuş zaten. Nasıl okuyorsun anlamadım, alt yapının bir garantisi yok. Her isteyen dortmund olamaz diyorum. Ayrıca burası türkiye orası almanya veya ingiltere (arsenal) heriflerin eğitimleri ile bizimki arasında dağlar var. Burada sırf alt yapıya bel bağlanmaz, türkiyedende dışarıya futbolcu fabrikası çıkmaz , aksini düşünüyorsanız çok hayalcisiniz. alt yapının garantisi yok da, quaresma simao fernandes guti ile 5. olmadı mı bu takım ?? adalının yıldız transferlerinde sampiyonluk baya garantiymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fikret Haberi yalanladı pazar yıkıoruz stadı diyor. Tam seçim savaşları başladı işte, Aksu full çirkefe yatar ama oy kaybediyorlar böle. Çünkü herkez istiyor stadın yıkılmasını arkadaş, bunun seçim malzemesi olmasıyla alakası nedir, yeni gelen başkan yıktırmıcak mı stadı yani onumu demek istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Şu zamana kadar gelmiş en ses getiren transferlerdi bence, geldiklerinde ki surat ifadenizi görmek isterdim şahsen. Fernandes in bonservis 2m ye alındığında ki surat ifadesinide merak etmiyor değilim =) Ha öyle yada böyle 4.5. olduk teknik direktördü, şike davasıydı derken. Gelen adamlar kalitelimiydi, kaliteliydi. Alt yapıyı senelerce bekleyip fos çıkarsa ne yapacağız peki? Bu alınan adamlar öyle deli meblalara alınmadı hatta verilen bonservis ile övünülmüyor muydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 7.5 Milyon Euro ile en yüksek bonservis bedelini Quaresma için Inter kulübüne ödedi. Guti’yi bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katarken, Simao için 900 Bin, Almeida’ya 2 Milyon, Fatih Tekke’ye ise 750 Bin Euro bonservis öderken, Fernandes’in yarım sezonluk kiralama bedeline 800 Bin Euro ödedi. Aynı zamanda Cenk Gönen için 1 Milyon Euro bonservis bedeli verilirken, Ersan Gülüm için 350 Bin kiralama bedeli ödeyen Beşiktaş, 2010-2011 sezonu için toplam 13 Milyon 100 Bin Euro transfer harcaması gerçekleştirdi. Fikret Ormanın 10-15m bütçesinin içinde kalıyor bunlar =) 7.5 de tek adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Topcuya yillik 3.5 m garanti donemi bitti abi. Bitti. 3 macta iki asist yapacak diye bu para baglanmaz , onun yerine gencin bonservisine abanip maasini dusuk tutacaksin. Ronaldinho haberi vardi gecen gun. Yillik 15m istiyomus lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Darksun said: Şu zamana kadar gelmiş en ses getiren transferlerdi bence, geldiklerinde ki surat ifadenizi görmek isterdim şahsen. Fernandes in bonservis 2m ye alındığında ki surat ifadesinide merak etmiyor değilim =) Ha öyle yada böyle 4.5. olduk teknik direktördü, şike davasıydı derken. Gelen adamlar kalitelimiydi, kaliteliydi. Alt yapıyı senelerce bekleyip fos çıkarsa ne yapacağız peki? Bu alınan adamlar öyle deli meblalara alınmadı hatta verilen bonservis ile övünülmüyor muydu yani. abi sen cok yanlıs anlamıssın olayi.. zaten kongrede senin gibi yanlıs anlayanlar cogunluktaysa yandık demektir.. 1)Adam transfer yapmıcaz alt yapıya yönelcez demedi. 15m sadece bonservis parasına bütce ayırdık dedi. Kısa sürede 100m dolar maaş ödemeleri ile total futbol bütcemiz olacak 100m dedi.. 2)Artık transferi başkan yapmıcak,oyunucu yöneticiler bakmıcak, profesyonel ekip kuruyoruz,onlar ilgilencek gelecek önümüze koyucak, biz sadece kaç sene için kaç para veririz ona bakıcaz dedi. 3)8+8+4+4 24 kişilik kadro ile yola cıkılcak. 8 tane üst düzey kalitede yerli ve yabancı milli takım seviyesinde yıldız oyuncular. 8 tane türkiye seviyesinde iyi yerli ve yabancılar,ve ilk 8e ulasacak potansiyeli olanlar. 4 tane yatırım amaçlı genç türk oyuncu 4 tane de alt yapı oyuncusu. 24 kişilik kadroya 4 tane alt yapı oyuncusu alacaklarken,sen cıkıp para harcamıcaklar 5 sene alt yapıyı bekleyecekler diyorsan, iyi dinlemiyorsun demekki malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Aldığı adamları gördük kardeşim ya, altınsayın aldıkları hariç 1 tane işe yarayan yok malesef. Çok para alıyor diye şutladığın adamlar yerine daha fazla işe yarayamayan toplamda aynı parayı verdiğin adamlar geldi. Transferde ve teknik direktör seçiminde fikret orman başarılıdır diyen var mı acaba? Oluşturduğu yönetim kadrosu bile dağıldı, hepsi gitti. Eller tutulur bir stad, bir taraftar kart, birde bütçe düzenlemesi var eh onlarıda yapıversin bare. Seçimde başkan olanı 3 sene daha çekeceğiz. Bende isterdim 1 sene daha 'feda' geyiği olmadan ne yapacak diye görmeyi ama malesef bu seçilen adam 3 sene oturacak orada. Seçime gitmeseydi o zaman devam etseydi bir süre daha. Ocağa kadar mı ne rahattı, o zamana kadar görürdük iyi mi gidiyor kötümü. Fikret orman neler dedi dedide yapmadı yahu, 10 dediğinden 2-3 ünü yapmıştır anca. Bu seneki gibi transfer yapacaklarsa 15 milyonu çar çur etmekten başka bir halta yaramazlar. Sonra Samet'in dediği gibi biz aslında farklı birini istedik ama dentinho yu verdiler napalım olur, yada twitter dan transfer gibi. Basket transferleride rezil zaten, sisteme uymuyor diye bahane buldukları arroyo yu bile almadılar geri çöpe döndü. Şimdi hepsini yollayacağız diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi sen hala anlamak istemiyorsun, acık acık yazdım yukarıya, gecen sene fikret orman yönetimindeki adamlar yaparken transferleri, önümüzdeki sene 1 tane yönetici karışmayacak, sunu alın bunu alın diye, önder özen başkanlıgında profesyonel bir ekip gdip arayacak bulacak, başkanım bunları almak istiyoruz, şu şu şu şartlarda sözleşme önerelim diyecekler, o zaman devreye girecek başkan adam kendisi dedi,yanlis yaptgımız transferler oldu su oldu bu oldu, ama artık biz yapmıcaz transferi diye. adalı gelip yine 5 tane adam alıp 20m verdignde yine 5. olmayacagımz garanti mi ?? en azından ormanın yolu daha mantık cercevesinde bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Aldığın adamların bir hava getirip seni belli bir yere getirme şansı daha yüksek en azından. Öteki türlü ucuza adam alıpda şampiyon olacağız modeli ne kadar sıklıkla tutmuş acaba. 40 yılın başı bursa oldu, sivas da oluyordu biz geçebildik. Bu sene boşuna mı bizim kadro ezik anca bu kadar olur diye yırtındı durdu samet. Getirdiği teknik direktörler uzun çalışacağız diyip 2+2 kontrat yapıp sene bitiminde şutlayan adamdan bahsediyorsun. Her türlü transfer tercihi yanlışken önder özen in doğru kişi olduğu ne malum bende bunu anlamıyorum. Seneye herşey ters gittiğinde olmadı önder özen transferleri batırdı o başarısız mı diyecekler. Kaldıki diğer aday da bu sportif direktörlük doğru bir hareket ama ben gelen arkadaşı tanımıyorum konuşmamız lazım vs demedi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi bence geçen sene kadromuz o kadar da kötü degildi buna inanmıyorum. kalede sorun var eyvallah transfer yapılcak. sakatlanmasa ismail köybası milli sol bek sivok ülkenin en iyi stoperi bence milli takımın degismezi ersan gelişime açık genç ve başarılı hilbert sağ bek olarak yeterli performansı veriyor, kaliteli asla göze bataak hata yapmıyor. fernandes konusmaya gerek var mi ? oguzhan daha genc yetenekli ve kısa sürede cok asama kaydedecektir, yeni bir selcuk inan olur necip veli toraman ön liberonun hammalları, cok üst düzey yetenekleri yok ama arkayi iyi topluyorlar oraya alacagın baska yerli yok, anca mehmet topal. veli ülkesinde milli,necip ümit milli, toraman da fatih terim inadıyla milli kariyeri bitmiş o seviyede bir oyuncu olcay gayet başarılı bir sezon gecirdi, gecen sene quaresmanın oynadıgı mevkide ondan 10 kat faydali oldu.milli takıma yükseldi yetenekli bir oyuncu holosko feda dedi kaldi, adam kaç tane mac kazandırdı. almeia portekiz milli takımı forveti, sakatlık problemi dısında indirdiği toplar,sırtı dönük oyunu herşeyi ile tr standartları üzerinde sadece oynadıgı mac sayısı az. mustafa yine milli takım forveti, o da 3. defa uzun süreli sakatlık geçirdi kendini toplasa iyi golcu yani böyle bir kadroya kalitesiz demek gercekten sacma.. fenerin 3 puan gerisinde kapattık, basımızda samet varken başarı sayılır, azcık vizyonlu bir hoca ile su kadro daha iyi yerde olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 en büyük cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu saydıklarının çoğu zaten eski yönetimden ve özellikle adalı döneminden kalan adamlar, Birde kimleri feda diye gönderip kimleri almışız ona bakmak lazım. Teknik direktörde bu yönetimin getirdiği bir adam, hatta uzun dönemli olacak diye göstermelik 2+2 de yapıldı o derece hani. Ama daha öncede dedim Samet 'in küme düşecek takımı buralara getirdim hata etmişim tarzında açıklaması hem kendisinin hem yönetimin düşünce tarzını gösteriyor. Sene başından beri salak salak gizli hedefler felan, sürekli bir fukara edebiyatı benim hiç hoşuma gitmeyen şeylerdi. Gs'de felaket durumdaydı ben adnan polatın durmadan paramız yok, fakiriz edebiyatı yaptığını görmedim şahsen. Ha ayrıca bizim başkanıda güya hiç görmeyecektik orada burada, buda geçen sene söyleyip yapmadıklarından, sürekli o program bu program dolaşıp durdu yada röpörtaj vs verdi, sürekli bir para muhabbeti camia bu kadar yerin dibine sokulmaz , ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar