Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pektemek ne kötü bir oyuncu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pektemek'e neler olmuş öyle adam futbolu unutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 la olum adam 1 senedir yatıyor daha toplasan 5 maç yapmadı nerde ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 adam türkiyenin en potansiyelli forveti iken 4 senede 3 kere sakatlandı cok ciddi sekilde ya. hepsi en az 5-6 ay sürdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yazık olmuşta çok berbat lan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iyide bi çocuğa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ya kafa toplarında iyi, sırtı dönuk iyi oynuyor, tam 4-4-2 için support forvet işte adam, bu sene hep çift forvet oynayalım istedim mustafa ile, adam 2. hafta sakatlandı lol. bitiricilik olarak da gayet yeterli, burak kazmalıgı yoktu adamda en son, ama sakatlık etkliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bugün kötü sadece, BJK ile oynadığı son maçlarında hepsinde çok üst düzey oynuyordu. Yalnız onu diyecektim zaten, BJK'de böyle resmen ispatlamak için oynuyordu ama bugün o hırs hiç yok, maçtan 1 saat önce düzenli kadrodaki adam eksik diye halı sahaya çağırılan adam gibi ruhsuz oynuyor. Çok çok belli yani, çıkartılması gerek hazırlık maçı da olsa Gerçi takımda o konuda bir tek Olcay'ı beğendim bugün, resmen BJK'de nasıl kasıyorsa burada da öyle kasıyor. En önemli özelliklerinden biri zaten her türlü negatif özelliğine karşılık, hırs yaptı mı sonunu getirene kadar bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yapma volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 applev0dka said: bitiricilik olarak da gayet yeterli, burak kazmalıgı yoktu adamda en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi burak golcu degil demiyorum, atıyor helal olsun kendini geliştiriyor, ama ligde onun kadar top alan adam yok, macta 20 tane alıp 1 tane atıyor, mustafa es-es macinda 2. yarida tek top aldı gol yaptı mac kazandırdı bunu diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 burak nerde çok top alıyor ya fifada bilgisayara maç oynatıp onumu izliyosunuz? şampiyonlar liginde adamın her şutu goldü nerdeyse, ligde son maçlar hariç yine öyle. dribblingi 0 passingi 0 sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yo aslında topsuz koşuda baya iyi,sadece topu en fazla 2-3 saniye ayagında tutucak meseafece diribbling 100 falan burakta sonra cok dusuyor, ya şaka bir yana, defans arkası koşular,pozisyon bilgisi falan herşeyi yerinde de, ben bitiricilik olarak cok zayif buluyorum, son 2 sezondur nerdeyse her macını izledim burak hem ts hem gs'deyken, cidden cok pozisyona giriyor ts'de 35 gol attıysa 28 tanesi ayni goldu zaten,önüne yuvarla tek dokunuşla gol yapsın. şimdi gs'de o degişti, daha farklı pozisyonlarda goller atabiliyor, ama bitiricilik olarak yüksek görmüyorum ben adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Dribblingi gayet geliştirdi, güzel top taşıyıp hızlanabiliyor. Çalım atmada hala sıkıntılı. Pas konusu doğru. Ama esas sorun pas atamamasından öte pas alamaması. Yoksa pas atamasa da çok dert değil de, pek çok pozisyonu, hele hele son dönemde Drogba'nın nefis ikramlarını harcıyor doğru yerde durmadığı için. Çok top almasının sebebi de çok koşması ve serbest oynaması. İleri geri gide gele her yerde top alıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 son maçlar harcadı onu bende söylüyorumda herif şampiyonlar liginde 19 attemptlemiş 8 golü 1 direği var. ceza sahası içinde topu aldımı gol diyebiliyosun şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 dribbling dediğim topu ayağına alıp sürmesi hala çok kötü bence yanında adam varken. boş veya topsuz alanda koşusu gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 3-4 ay öncesine kadar katılırdım, son dönemde ben bir düzelme görüyorum. Hala öyle mükemmel değil ama üzerine koyuyor, diğer konularda ne kadar hızlı olduğunu düşünürsek bu konuda da yakında iyi bir seviyeye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 mehmet ozdilek istifa etmis umarim gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 orman kazanırsa yabancı geliyor %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oldun said: mehmet ozdilek istifa etmis umarim gelmez beşiktaş'ın teknik direktörü belli olana kadar ligte teknik direktörlü anadolu takımı kalmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kaleciyi 2 milyon euroya okutmuşsunuz bizim altyapıya göz dikmeyin muslera giderse alıcaz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 valla ya, beleşe alıp 2m'ye sattık. normalde 5-6 ödeyip alıp ertesi sene tazminatla kovmamız gerekirdi. alışmıştık biz ona :) bi de tolga veya onuru alsak tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 forgiver said: kaleciyi 2 milyon euroya okutmuşsunuz bizim altyapıya göz dikmeyin muslera giderse alıcaz biz o işler öyle degil kardeş :D büyük ihtimal seçim sonrasi ilk imza tolga ya da onur olur. bu arada altınsay da aday olabilrim demiş, ulan söyle yapcaklarına tek listede birleşseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 DarKRideR said: McGregor 1.7 milyon pounda Hull City'e gidiyor diye haberler gelmeye başladı. Beleşe gelen adamı 2.5 milyon euro civarında bir paraya satmak iyi, hem yabancı kontenjanı bla bla Yalnız halen bu adama çok yazık olduğunu düşünüyorum. Goalie, karpuzcu falan diye dalga geçiliyor ama adam neredeyse tam bir sezonu önünde defans yapmasını bilen tek kişi ile geçirdi. Hatalı goller yemedi mi? Yedi, ama yediği gollerin çok çok büyük kısmı kendi hatasından değil hep önündekilerin hatalarından kaynaklı gollerdi. Runje mesela ne kadar iyi kaleciydi. Son maçta 3 tane mi ne yemişti yanılmıyorsam da ligin en az gol yiyen kalecisi ünvanını yitirmişti. O adama bile boktan kaleciydi, reröereö dedik. GS taraftarı nasıl ki Taffarel'den sonra kimseyi beğenmedi, bizim taraftar da Cordoba sonrası kimseyi beğenmiyor. Yazık oldu. Gerçi kalması da kötü olurdu. Yabancı kaleciye kota harcamak gibi bir lüks yok artık... Eninde sonunda elden çıkartılması gerekiyordu, beleşe aldık bonservisle satacağız. Güzel olacak. Runje'de bu da kötü kaleciler değildi zaten. O defansa bu kadar... İyi defans olsa önünde bu kadar gol yemezdi. Yakın mesafeden baya iyi kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oha bi saniye futbolcu satmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar