Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

bugün kötü sadece, BJK ile oynadığı son maçlarında hepsinde çok üst düzey oynuyordu.

Yalnız onu diyecektim zaten, BJK'de böyle resmen ispatlamak için oynuyordu ama bugün o hırs hiç yok, maçtan 1 saat önce düzenli kadrodaki adam eksik diye halı sahaya çağırılan adam gibi ruhsuz oynuyor. Çok çok belli yani, çıkartılması gerek hazırlık maçı da olsa

Gerçi takımda o konuda bir tek Olcay'ı beğendim bugün, resmen BJK'de nasıl kasıyorsa burada da öyle kasıyor. En önemli özelliklerinden biri zaten her türlü negatif özelliğine karşılık, hırs yaptı mı sonunu getirene kadar bırakmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yo aslında topsuz koşuda baya iyi,sadece topu en fazla 2-3 saniye ayagında tutucak meseafece diribbling 100 falan burakta sonra cok dusuyor,

ya şaka bir yana, defans arkası koşular,pozisyon bilgisi falan herşeyi yerinde de, ben bitiricilik olarak cok zayif buluyorum, son 2 sezondur nerdeyse her macını izledim burak hem ts hem gs'deyken, cidden cok pozisyona giriyor

ts'de 35 gol attıysa 28 tanesi ayni goldu zaten,önüne yuvarla tek dokunuşla gol yapsın. şimdi gs'de o degişti, daha farklı pozisyonlarda goller atabiliyor, ama bitiricilik olarak yüksek görmüyorum ben adamı
Sosyal ağlarda paylaş

Dribblingi gayet geliştirdi, güzel top taşıyıp hızlanabiliyor. Çalım atmada hala sıkıntılı. Pas konusu doğru. Ama esas sorun pas atamamasından öte pas alamaması. Yoksa pas atamasa da çok dert değil de, pek çok pozisyonu, hele hele son dönemde Drogba'nın nefis ikramlarını harcıyor doğru yerde durmadığı için.

Çok top almasının sebebi de çok koşması ve serbest oynaması. İleri geri gide gele her yerde top alıyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

McGregor 1.7 milyon pounda Hull City'e gidiyor diye haberler gelmeye başladı. Beleşe gelen adamı 2.5 milyon euro civarında bir paraya satmak iyi, hem yabancı kontenjanı bla bla

Yalnız halen bu adama çok yazık olduğunu düşünüyorum. Goalie, karpuzcu falan diye dalga geçiliyor ama adam neredeyse tam bir sezonu önünde defans yapmasını bilen tek kişi ile geçirdi. Hatalı goller yemedi mi? Yedi, ama yediği gollerin çok çok büyük kısmı kendi hatasından değil hep önündekilerin hatalarından kaynaklı gollerdi.

Runje mesela ne kadar iyi kaleciydi. Son maçta 3 tane mi ne yemişti yanılmıyorsam da ligin en az gol yiyen kalecisi ünvanını yitirmişti. O adama bile boktan kaleciydi, reröereö dedik.

GS taraftarı nasıl ki Taffarel'den sonra kimseyi beğenmedi, bizim taraftar da Cordoba sonrası kimseyi beğenmiyor. Yazık oldu.

Gerçi kalması da kötü olurdu. Yabancı kaleciye kota harcamak gibi bir lüks yok artık... Eninde sonunda elden çıkartılması gerekiyordu, beleşe aldık bonservisle satacağız. Güzel olacak.

Runje'de bu da kötü kaleciler değildi zaten.

O defansa bu kadar... İyi defans olsa önünde bu kadar gol yemezdi. Yakın mesafeden baya iyi kaleci.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...