Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hayalin peşinde(8pack) - kişisel meydan okuma topiki

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

@ samaella : kırılma sana sorarım artık ilk =)

@ Kanuni : dün kafam karışıktı yaparken salonda uzun boylu şu koyduğun resimdeki gibi kel ve aşırı kaslı antenöre sordum emin olmak için. o da dar tut dedi neck press için.

@ afyon : peynir altı suyunda en çok protein var diyorlar ama bulamıyorum. izmirde direk peynir altı suyu alıp içmek istiyorum ya.

keşke böyle ülkemizde bakkallarda bulsak antremandan sonra çaksak

Sosyal ağlarda paylaş

Simdi hayvansal proteinlerdeki aminoasit pool unu birde bitkisel kaynaklı proteinlerin aminoasit poolunu bir arastir.

Sonra insanin, ozellikle spor yapanlarin dokularinin surekli olarak hasar alip, iyilesme dongusu icinde bulundugunu hesaba katarak hangi aminoasit turlerine ne kadar miktarda ihtiyaci oldugunu, bunlarin hangilerini insan vucudunun sentezleyebilgini sonrada bu proteinlerin bitkilerdeki miktarinı ve yumurtadaki etteki sütteki miktarini bir karsilastiriver sana zahmet.

full spirit form doyurmaz karnini senin. sacmaliklar pesindesin yine noyzura. Hayatimda gordugum rasyonellikten bu derece uzak tek orneksin heralde abi, eger gerceksen.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

barbu said:

20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için.

istediğim kadar titiz değil beslenmem ama tatlıya çok düşkünüm. hani günde 1 kg dondurma yiyen adamım normalde yaz boyunca ama bir alışma sürecindeyim. zaten düzgün bir 8 pack yapsam bu kadar çileden sonra çok daha titiz olurum eminim.

ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir. dondurma filan da değil sadece. her türlüsüne. hergün de yiyordum birşeyler.

şimdi spor için diete başladığımdan beri koladan bile şeker almamaya kasıyorum. yediğim yemekler yağsız, haliyle daha kötü tadı var filan.

biraz kendini vermen lazım bence. yoksa lafta kalır sadece. ve kendini vererek bile zor o 6/8packi çıkartmak. bu haliyle daha da zorlaştırıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Simdi hayvansal proteinlerdeki aminoasit pool unu birde bitkisel kaynaklı proteinlerin aminoasit poolunu bir arastir.

Sonra insanin, ozellikle spor yapanlarin dokularinin surekli olarak hasar alip, iyilesme dongusu icinde bulundugunu hesaba katarak hangi aminoasit turlerine ne kadar miktarda ihtiyaci oldugunu, bunlarin hangilerini insan vucudunun sentezleyebilgini sonrada bu proteinlerin bitkilerdeki miktarinı ve yumurtadaki etteki sütteki miktarini bir karsilastiriver sana zahmet.

full spirit form doyurmaz karnini senin. sacmaliklar pesindesin yine noyzura. Hayatimda gordugum rasyonellikten bu derece uzak tek orneksin heralde abi, eger gerceksen.

Sen de herşeyin içinde bulunan pramayı araştır.

Sonra vegan body builderları araştır.

Bu esnada ben gerçeğim ve senin gerçeklik kriterlerini başkasına dayatıp yargılaman pek olgunca bir davranış değil. Seni seviyorum <3
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Noyzura said:

barbu said:

20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için.

istediğim kadar titiz değil beslenmem ama tatlıya çok düşkünüm. hani günde 1 kg dondurma yiyen adamım normalde yaz boyunca ama bir alışma sürecindeyim. zaten düzgün bir 8 pack yapsam bu kadar çileden sonra çok daha titiz olurum eminim.

ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir. dondurma filan da değil sadece. her türlüsüne. hergün de yiyordum birşeyler.

şimdi spor için diete başladığımdan beri koladan bile şeker almamaya kasıyorum. yediğim yemekler yağsız, haliyle daha kötü tadı var filan.

biraz kendini vermen lazım bence. yoksa lafta kalır sadece. ve kendini vererek bile zor o 6/8packi çıkartmak. bu haliyle daha da zorlaştırıyorsun.

Daha önce 96kg'den 67kg'ye indim ama her ne kadar eğlenceli olsa dahi pek sağlıklı bir yöntem değildi.

Ama basit bir mantık var. Günlük harcadığın kalori , yediğin kaloriden fazla ise yağlardan yakıyorsun.

Şu an da yakmaya başladım zaten ve alakadar kaslarımı da hiç olmadığı kadar iyi çalıştırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçeklik kriteriyle bir alakasi yok abi olayin. Burda yazanlari tanimadigim icin dolasiyla yazilanlarin trolling olup olmadigini bilmiyoruz. Gerceksen dememdeki sebep bu.

O vegan bb'erlerin kac ton supplement kullaniyor acaba ayda. pro competitive sporcu gostersene bana bir tane vegan olan
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Tatlı olayı çok ciddi sakat galiba kas yapma faslında. Peki muz, elma, karpuz gibi meyvelerde yasak mı?

yapay da olsa gerçekde fruktozu abartmamak lazım. vucudunda şekerin yağ olarak depolanmasını istemiyorsan çok geçe kalmadan erken saatlerde tüketirsen daha verimli olur. hani gece canım tatlı çekti meyve yiyim dersen fruktoz direk vucuda yağ olarak ekleniverir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Fruktoz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yanlis anlama tum saygimla soyluyorum bunu;

Anne karnindan escinsel cikacakmissin ama o sirada windows error verince task managerdan explorer i yeniden baslatip seni kurtarmislar gibi .

Ama yoga guzel bak , ben de denedim bi ara kiz arkadas zoruyla. Degisik bi olay.

Ama o konsantrasyonlar, translat beni mahfediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi libidosu yüksek birinin eşcinsel olmadığına çok mutluyum. herkes seks olsaydı abuse ederdim dostlarımı heralde ;D asdf

yoga olayı güzel ki doğru yapıldığında hardcore asanalarla güzel kas koordinasyonu da yapılır.

meditasyon konusuna hiç girmiyorum onunla ilgili bi ara ayrı bir topik açıcam =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...