Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 @ samaella : kırılma sana sorarım artık ilk =) @ Kanuni : dün kafam karışıktı yaparken salonda uzun boylu şu koyduğun resimdeki gibi kel ve aşırı kaslı antenöre sordum emin olmak için. o da dar tut dedi neck press için. @ afyon : peynir altı suyunda en çok protein var diyorlar ama bulamıyorum. izmirde direk peynir altı suyu alıp içmek istiyorum ya. keşke böyle ülkemizde bakkallarda bulsak antremandan sonra çaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ilk sırada kırmızı et(yagsız bonfile kısmı adını tam hatırlayamadım) var ne hindisi :D aminoasit profili daha iyi zaten hindiye göre sırf protein olarak da bakmamak lazım clası var creatini i var saglıklı kolestrolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu arada enseye indirişte bende baya geniş tutuyorum kanuninin attığı resimdeki gibi bazen daha bile çok açıyorum ama öne indirirken omuz hizamda tutuyorum kolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Lor bul, aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.globus-drive.de/medias/sys_master/products/8806187794462/40097138_1.jpg http://www.saymo.de/images/produkte/i39/39521.jpg Arada bir spor yapasim tutuyo, saglikli beslenmeye basliyorum. En sevdigim 2 ürün. Sonra tabi geciyo hevesim gene yagli sekerli gidarlar gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bende resimdekinden hafif daha genis jag.. Inis yeri o ama yoksa boyna enseye dan dun omura gelicek cek ondan sonra boyun fitigi vs.. Hem bu sekilde hep kaslar gergin oluyor.. Bonfile go go. En iyi. En pahali en lezzetli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Vegan olmaya niyetliyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Zayıfın, güçlünün eti olmadığı bir dünya için vegan olup evrenin enerjilerini iyice özümseyerek yaşarken full spirit yardırmaya niyetliyim vegan olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Simdi hayvansal proteinlerdeki aminoasit pool unu birde bitkisel kaynaklı proteinlerin aminoasit poolunu bir arastir. Sonra insanin, ozellikle spor yapanlarin dokularinin surekli olarak hasar alip, iyilesme dongusu icinde bulundugunu hesaba katarak hangi aminoasit turlerine ne kadar miktarda ihtiyaci oldugunu, bunlarin hangilerini insan vucudunun sentezleyebilgini sonrada bu proteinlerin bitkilerdeki miktarinı ve yumurtadaki etteki sütteki miktarini bir karsilastiriver sana zahmet. full spirit form doyurmaz karnini senin. sacmaliklar pesindesin yine noyzura. Hayatimda gordugum rasyonellikten bu derece uzak tek orneksin heralde abi, eger gerceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Noyzura said: barbu said: 20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için. istediğim kadar titiz değil beslenmem ama tatlıya çok düşkünüm. hani günde 1 kg dondurma yiyen adamım normalde yaz boyunca ama bir alışma sürecindeyim. zaten düzgün bir 8 pack yapsam bu kadar çileden sonra çok daha titiz olurum eminim. ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir. dondurma filan da değil sadece. her türlüsüne. hergün de yiyordum birşeyler. şimdi spor için diete başladığımdan beri koladan bile şeker almamaya kasıyorum. yediğim yemekler yağsız, haliyle daha kötü tadı var filan. biraz kendini vermen lazım bence. yoksa lafta kalır sadece. ve kendini vererek bile zor o 6/8packi çıkartmak. bu haliyle daha da zorlaştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Nekro said: Simdi hayvansal proteinlerdeki aminoasit pool unu birde bitkisel kaynaklı proteinlerin aminoasit poolunu bir arastir. Sonra insanin, ozellikle spor yapanlarin dokularinin surekli olarak hasar alip, iyilesme dongusu icinde bulundugunu hesaba katarak hangi aminoasit turlerine ne kadar miktarda ihtiyaci oldugunu, bunlarin hangilerini insan vucudunun sentezleyebilgini sonrada bu proteinlerin bitkilerdeki miktarinı ve yumurtadaki etteki sütteki miktarini bir karsilastiriver sana zahmet. full spirit form doyurmaz karnini senin. sacmaliklar pesindesin yine noyzura. Hayatimda gordugum rasyonellikten bu derece uzak tek orneksin heralde abi, eger gerceksen. Sen de herşeyin içinde bulunan pramayı araştır. Sonra vegan body builderları araştır. Bu esnada ben gerçeğim ve senin gerçeklik kriterlerini başkasına dayatıp yargılaman pek olgunca bir davranış değil. Seni seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 barbu said: Noyzura said: barbu said: 20 sene sonra çıkar o 8pack bu beslenme ile. o da üzülme diye, eforun için. istediğim kadar titiz değil beslenmem ama tatlıya çok düşkünüm. hani günde 1 kg dondurma yiyen adamım normalde yaz boyunca ama bir alışma sürecindeyim. zaten düzgün bir 8 pack yapsam bu kadar çileden sonra çok daha titiz olurum eminim. ben de tatlıya çok düşkün biriyimdir. dondurma filan da değil sadece. her türlüsüne. hergün de yiyordum birşeyler. şimdi spor için diete başladığımdan beri koladan bile şeker almamaya kasıyorum. yediğim yemekler yağsız, haliyle daha kötü tadı var filan. biraz kendini vermen lazım bence. yoksa lafta kalır sadece. ve kendini vererek bile zor o 6/8packi çıkartmak. bu haliyle daha da zorlaştırıyorsun. Daha önce 96kg'den 67kg'ye indim ama her ne kadar eğlenceli olsa dahi pek sağlıklı bir yöntem değildi. Ama basit bir mantık var. Günlük harcadığın kalori , yediğin kaloriden fazla ise yağlardan yakıyorsun. Şu an da yakmaya başladım zaten ve alakadar kaslarımı da hiç olmadığı kadar iyi çalıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gerçeklik kriteriyle bir alakasi yok abi olayin. Burda yazanlari tanimadigim icin dolasiyla yazilanlarin trolling olup olmadigini bilmiyoruz. Gerceksen dememdeki sebep bu. O vegan bb'erlerin kac ton supplement kullaniyor acaba ayda. pro competitive sporcu gostersene bana bir tane vegan olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Vegan suplement kullanıyorlar gururla. Google them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Haci sen bi de vegan misin? Bence yoga master i olmalisin. Body building falan kesmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Tatlı olayı çok ciddi sakat galiba kas yapma faslında. Peki muz, elma, karpuz gibi meyvelerde yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 meyvelerde sıkıntı yok abartmadıkca yapay şeker zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Esh said: Haci sen bi de vegan misin? Bence yoga master i olmalisin. Body building falan kesmez yani. vegan değilim ama yoga yapıyorum. umarım vegan olucam. ruhsal gelişimimde bedeninimde gelişmesi üzerine uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 DareJedi said: Tatlı olayı çok ciddi sakat galiba kas yapma faslında. Peki muz, elma, karpuz gibi meyvelerde yasak mı? yapay da olsa gerçekde fruktozu abartmamak lazım. vucudunda şekerin yağ olarak depolanmasını istemiyorsan çok geçe kalmadan erken saatlerde tüketirsen daha verimli olur. hani gece canım tatlı çekti meyve yiyim dersen fruktoz direk vucuda yağ olarak ekleniverir. http://tr.wikipedia.org/wiki/Fruktoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi yanlis anlama tum saygimla soyluyorum bunu; Anne karnindan escinsel cikacakmissin ama o sirada windows error verince task managerdan explorer i yeniden baslatip seni kurtarmislar gibi . Ama yoga guzel bak , ben de denedim bi ara kiz arkadas zoruyla. Degisik bi olay. Ama o konsantrasyonlar, translat beni mahfediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 benim gibi libidosu yüksek birinin eşcinsel olmadığına çok mutluyum. herkes seks olsaydı abuse ederdim dostlarımı heralde ;D asdf yoga olayı güzel ki doğru yapıldığında hardcore asanalarla güzel kas koordinasyonu da yapılır. meditasyon konusuna hiç girmiyorum onunla ilgili bi ara ayrı bir topik açıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ama şunu da belirtmek istedim. hani cinsel tercihleri bir kenara bırakırsak kendimizi çok fazla erkek ya da çok fazla insan olarak kabul etmek yerinde en nihayetinde cinsiyetler olmaksızın bir insan olduğumuzun bilincinde yaşamak güzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-AB3F1_fjcmQ/T6CuiusiYJI/AAAAAAAAAEM/o8LVD7HWUOo/s1600/images-1.jpg bunu gec sonra vegan vs gibi beslenme olaylarina laf edersin :D tabii noyzuraninda maymun istahlik sorunu var gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 açık kapı bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 O fotograftakiler tanri gibi calisiyo ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar