Seele Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Theridone said: Bende de got yok kol yok sirf göbek var emenike tipik anadolu erkegi cok hüzünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aynı zamanda da k*rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kanuni said: bak jon, senin resimlerinden gordugum kadari ile zaten yag oranin dusuk, orantinda guzel, egerki o yag oraninda gorunmuyorsa ya cidden abs calismamissin ya da dna sal olarak 6-8 degil 3-4 olabilir. kotu bir sey degil sonucta arnoldda 4 mu ne var. cok zayifsan ve yag oranin dusukse normal olarak vucut yagi ilk once en son verdigi yere depoluyor.. yani abs ustune.. basina bu gelmistir belki. abs calis az kemik koy vucuda, biraz organ eksigin var, suda yok sende yeteri kadar, :D :D :D resimlerindeki boyama degilde gercek halinmi yoksa :D kanuni yağları eritirsem oradan bi 8'li çıkarırsam . sonra onu Rıvdana yollatıp kanvasa bastırırsam sende evinin duvarına asar mısın ;D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kilo vermemden dolayı oluşan cildim gerildiği zaman 8 pack hazır :d direk posta basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Abi en guzeli emin boztepe gibi abanacaksin mekige adam %20 yag oraniyla six pack geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bende öle çalışıyorum 20 hareketim var toplamda, ortalama 1000 hareket yapıyorum her hareket 1 dk sürüyor hareket bitince 30sn mola veriyorum.üst karın,alt karın,yan karın,tüm karın sırasında 5er hareket yapıyorum. 1 aydır böleyim başlarda zorlamadan boyunum kasılıyordu kramp gibi oluyordu sonra geçti alıştım. milyar kilo kaldıramam mekikde çekemem diyenlere tek tavsiyem bol bol plank yapın yan ve düz ve ters el,baca havada o size yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tek packim var gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 keg var bende, erkek olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 chrome said: Abi en guzeli emin boztepe gibi abanacaksin mekige adam %20 yag oraniyla six pack geziyor ya çok güzel fikir cidden öyle geziyor ya. six pack göbeği var dai sifu'Nun ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37060738.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Foto koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Cuksuz olsun mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://s1305.hizliresim.com/19/q/nbv16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Vucut boyle ve paticik forumunda takiliyosan; Bro i have some bad news for you :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Belinin sag tarafindaki isirigi ben yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 benim sirf kafatasim 3 kg dir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İKİNCİ GÜN sabah kalktım süper bir süper balıklı yumurtalı bir salata yedim yanına portakal suyu sıktım sonrasında 38gr antep fıstıklı çikulata ve kahve keyfi Öğlen 500gr büyüme sütü + çikulatalı etiform + sonra salona aktım 20 dk rowing yardırdım ardından 60 dk koşu bandında 6.9km koştum crunch 4 x 20 abdominal crunch machine de 25k ağırlıkla 5 x 20 leg raises 3 x 15 sonra 45dk spinning yaptım inanıp body build olayına gireyim mi dedim ama staminia bitti diye kendimi kandırmaya çalıştım. oradan istanbuldaki antrönürümün sözleri geldi aklıma "noyan cardio üzerine body build yapamazsın. " çıkar çıkmaz çok acıktım ve bir büfeye girdim . çikulatalar ve bisküvitler saldırdı ama almadım. bi tane etiform aldım şekersiz yağsız mısır patlaklı. eve geldim geldim 500gr kırmızı et yedim biraz turşu ile. piton yılanına döndüm . ev çikulata dolu ama el sürmüyorum. 5 tane kayısı vardı onları yiyorum. @ ash : yarın foto koyarım şu an piton yılanı gibi oldum kıvrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Noyzura said: Öğlen 500gr büyüme sütü + çikulatalı etiform http://cdn.niketalk.com/3/39/350x700px-LL-39d06254_denzel_intro.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bende yeni paça içtim.bol sarımsaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 BEN DE DEVAM SÜTÜ İSTİYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 boşalda semerini ye noyan :D sütün bi faydasını olduğunu düşünmüyorum, bence hamallık yapıp mideni boşyere yoruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 samaella said: boşalda semerini ye noyan :D , gsdgdf241hnfdg547nfgnfdgndfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bugün seks yapmadım ama en yakın zamanda boşalıp semenimi yerim sevişince. süt seviyorum abi. dondurmayı bıraktım bari süt içeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dondurmada da protein var abi ye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 pontipati919 said: BEN DE DEVAM SÜTÜ İSTİYOM tadı süper tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar