Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kutlesiz 8 pack kolay olsa gerek, yaptınmı? bu arada, sad but true. http://i.imgur.com/sKu7KGR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 67 kg iken skinny idim vardı packler. Şu an 80-82 arasıyım kimse bana skinny demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Zegna said: kutlesiz 8 pack kolay olsa gerek, yaptınmı? bu arada, sad but true. http://i.imgur.com/sKu7KGR.jpg bunda paket bile yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 uysa da sayılır uymasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: 67 kg iken skinny idim vardı packler. Şu an 80-82 arasıyım kimse bana skinny demesin. kardes bicepsler 33 yazmıssın, 80 82 kg da yag oranımda dusuk diyosun, nasıl 33 biceps onu cozemedim, vucudun neresinde senin kaslar onu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 göğüslerim de ve sırtımda . kollarda 36-37 olmuştu ama ara verince 7 hafta hızla inmiş. ama skinny değilim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çilli çilli ^^ go noyan, arkandayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: 67 kg iken skinny idim vardı packler. Şu an 80-82 arasıyım kimse bana skinny demesin. 130um. eight packim var. ama gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ev güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 L_Zero said: çilli çilli ^^ go noyan, arkandayız Dünyanın epic spiritüel idollerinden biri olucam. hem mental hem body olarak gelişiyorum. teşekkür ederim desteğiniz için ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 10. GÜN sabah 8 gibi erken kalktım işlerim vardı bugün biraz Kahvaltı : 160gr ton balıklı salata + 14 gr çikulata öğle yemeği : 2 dilim kepekli ekmeğe azıcık tulum peyniri ve birer chery domates dilimleyip ızgarada erittim yedim . biraz tereyağı sürdüm tadını çok seviyorum + 14gr çikulata + limonlu soda Antremandan önce bir yeşil elmayı dilimleyip tarçınlayıp yedim. dünkü squat ve leg presslerden canım çıktığından bugün ağırlık kaldırmadım hiç . sadece Wing Tsun antremanı yaptım böyle tekmeli boğuşmalı . Yeni bir çocuk gelmiş kick bokscu onunla eşleştim direk güzel ter attık. Akşam yemeği : az tereyağına 4 yumurta kırdım ve yanına 4 dilim bol tahıllı ekmek. + limonlu soda Bir saat kadar yürüyüşe çıktık. Galiba bir tane Muz yicem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BENİMDE MANAM BİTTİ LAN BANADA ENERJİ BASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adres söyle yollayım. Ama sen ilginç bir adamsın kendi kendine enerji üretmenin verimli yollarına gidersin. Bu esnada muz yemedim. saate baktım muz yersem şimdi yağ olucak dedim ve yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bana ilginç dedi http://blog-imgs-34-origin.fc2.com/n/i/c/niconicotrend/03Nov0902.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ya sakın yanlış anlamayasın ben daha başlama faslına bile gelememiş amatör 1,97ye 118kg bir iri kıyımım lakin ben normalde bile o yediklerini yiyemem ya. Oturup 3 bigmac menü yerin ya da 2 dominos incecik hamur büyük boy pizza yerim ama ton balığı üstüne çikolata, tereyağlı 4 yumurta fln yiyemem gibime geliyor. Yani çok olduğundan değil de yaptığım spora hakaretmiş gibi düşünürüm. Tabi bünye meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 11. GÜN Kahvaltı : 200 gr tavuk ızgara + salata + portakal suyu (sıkılırken artan posalarını da yiyorum ) + 14 gr çikulata öğleden sonra : 2 yumurta kırıp mini iki takıllı ekmek arasında yedim. Akşam üstü 7de eylem esnasında 1 boyoz yedim . eve 22 döndüm sonra basmade çatışmalar çıktı diye geri dışarı çıktım. sabah 6'ya kadar aksyonun içindeyim . bi ara çok acıktım 3 boyoz çaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 DareJedi said: Ya sakın yanlış anlamayasın ben daha başlama faslına bile gelememiş amatör 1,97ye 118kg bir iri kıyımım lakin ben normalde bile o yediklerini yiyemem ya. Oturup 3 bigmac menü yerin ya da 2 dominos incecik hamur büyük boy pizza yerim ama ton balığı üstüne çikolata, tereyağlı 4 yumurta fln yiyemem gibime geliyor. Yani çok olduğundan değil de yaptığım spora hakaretmiş gibi düşünürüm. Tabi bünye meselesi. yediklerim sağlıklı moruk. tereyağı sağlıklı bir yağ ve vucudunun en ihtiyaç duyduğu maddeler sağlıklı yağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 boyoz ney la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 lesser poğaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 poaça'dan çok farklı ama çok lezzetli bişey sıcak sıcak bide mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Yağ oranı bence doğrudur. Bence direk spesifik olarak 8 pack çıkaracam diye antrenman yapmaktan ziyade normal antrenmanına torso için sevdiğin hareketleri de ekle mesela overhead squat ekleyebilirsin izole hareketler dışında. Bence 1 sene böyle devam edersin yaza da zaten 2-3% yağ yaksan tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Hayvan gibi yağlı bir şey boyoz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ben yemek hazırlamaya üşeniyorum ya, daha doğrusu hazırlamaya değil de bulaşığını yıkamaya. Tebrik ederim seni eğer bulaşıkları da kendin yıkıyorsan sdfdsgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 olum bu boyozun nesini yiyorsunuz ya vıcık vıcık yağlı o ne öyle 2 ısırıp bıraktım yerine. Bak ama torpil diye bi şey var o imba 4 tane yiyorum kesmiyor o derece B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 packler belirdi inceden 3 kg verdim bu esnada ama geçen cumadan beri antremanlar yalan oldu gece çatışma , direniş v.s. derken. Dün başlıcaktım ama saçma sapan ayağımı incittim altı şişti üstüne basamıyorum. buz basıyorum sürekli ama sanırım ama yarın antremana başlıcam sanırım en azından kolları falan çalıştırayım. @ soris : torsoyu süper çalıştıyorum ya iyi gidiyor gibi. şu karın bölgesindeki yağ iyice gitti packlerin silüeti belirdi iyice. biraz daha yağ yakarsam çıkacak ama deri pötürleşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar