Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir hayalin peşinde(8pack) - kişisel meydan okuma topiki

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

10. GÜN

sabah 8 gibi erken kalktım işlerim vardı bugün biraz
Kahvaltı : 160gr ton balıklı salata + 14 gr çikulata

öğle yemeği : 2 dilim kepekli ekmeğe azıcık tulum peyniri ve birer chery domates dilimleyip ızgarada erittim yedim . biraz tereyağı sürdüm tadını çok seviyorum + 14gr çikulata + limonlu soda

Antremandan önce bir yeşil elmayı dilimleyip tarçınlayıp yedim.

dünkü squat ve leg presslerden canım çıktığından bugün ağırlık kaldırmadım hiç . sadece Wing Tsun antremanı yaptım böyle tekmeli boğuşmalı . Yeni bir çocuk gelmiş kick bokscu onunla eşleştim direk güzel ter attık.

Akşam yemeği : az tereyağına 4 yumurta kırdım ve yanına 4 dilim bol tahıllı ekmek. + limonlu soda

Bir saat kadar yürüyüşe çıktık.

Galiba bir tane Muz yicem birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sakın yanlış anlamayasın ben daha başlama faslına bile gelememiş amatör 1,97ye 118kg bir iri kıyımım lakin ben normalde bile o yediklerini yiyemem ya. Oturup 3 bigmac menü yerin ya da 2 dominos incecik hamur büyük boy pizza yerim ama ton balığı üstüne çikolata, tereyağlı 4 yumurta fln yiyemem gibime geliyor. Yani çok olduğundan değil de yaptığım spora hakaretmiş gibi düşünürüm. Tabi bünye meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

11. GÜN

Kahvaltı : 200 gr tavuk ızgara + salata + portakal suyu (sıkılırken artan posalarını da yiyorum ) + 14 gr çikulata

öğleden sonra : 2 yumurta kırıp mini iki takıllı ekmek arasında yedim.

Akşam üstü 7de eylem esnasında 1 boyoz yedim . eve 22 döndüm sonra basmade çatışmalar çıktı diye geri dışarı çıktım. sabah 6'ya kadar aksyonun içindeyim . bi ara çok acıktım 3 boyoz çaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Ya sakın yanlış anlamayasın ben daha başlama faslına bile gelememiş amatör 1,97ye 118kg bir iri kıyımım lakin ben normalde bile o yediklerini yiyemem ya. Oturup 3 bigmac menü yerin ya da 2 dominos incecik hamur büyük boy pizza yerim ama ton balığı üstüne çikolata, tereyağlı 4 yumurta fln yiyemem gibime geliyor. Yani çok olduğundan değil de yaptığım spora hakaretmiş gibi düşünürüm. Tabi bünye meselesi.

yediklerim sağlıklı moruk. tereyağı sağlıklı bir yağ ve vucudunun en ihtiyaç duyduğu maddeler sağlıklı yağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yağ oranı bence doğrudur.
Bence direk spesifik olarak 8 pack çıkaracam diye antrenman yapmaktan ziyade normal antrenmanına torso için sevdiğin hareketleri de ekle mesela overhead squat ekleyebilirsin izole hareketler dışında. Bence 1 sene böyle devam edersin yaza da zaten 2-3% yağ yaksan tamam işte.
Sosyal ağlarda paylaş

packler belirdi inceden 3 kg verdim bu esnada ama geçen cumadan beri antremanlar yalan oldu gece çatışma , direniş v.s. derken.

Dün başlıcaktım ama saçma sapan ayağımı incittim altı şişti üstüne basamıyorum. buz basıyorum sürekli ama sanırım ama yarın antremana başlıcam sanırım en azından kolları falan çalıştırayım.

@ soris : torsoyu süper çalıştıyorum ya iyi gidiyor gibi. şu karın bölgesindeki yağ iyice gitti packlerin silüeti belirdi iyice. biraz daha yağ yakarsam çıkacak ama deri pötürleşmeye başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...