Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Malum en büyük hayallerimden biri epik 8packim olması. Ama dondurma ve tatlıları çok sevdiğimden zaman zaman engellenemez krizlere girdiğimden bir türlü ulaşamıyordum. Yağ oranımı 5.0'a indirmem gerek. 9.4'e kadar inmişken 7 haftalık spordan kaytarma sonucu 11.1 oldu. Bu topikde günlük loglarımı tutarak daha da gaza gelip en kısa sürede ulaşmanın peşindeyim: Bugünkü ölçümler : Omuz : 120 Göğüs : 104 Biseps : 33 / 33.5 Bel : 89 Kalça: 105 bacak ölçmediler bende unuttum. ----------------------------------------------------- 1) Gün sabah kahvaltısı: Salata yaptım içinde marul ,domates , light tonbalığı, biber, mısır , hıyar, havuç ve iki haşlanmış yumurta. + 1 bardak portakal suyu sıktım ve posasını da yedim. arada bi antep fıstıklı çubuk çikulata çaktım. Öğlen : ufak bir kase bulgur pilavı yedim birazcık yoğurtla Sonra antreman girdi araya. programım biraz muallakta. Antrenörler bi program yaptı ama çok sallama geldi. Kendi trainerıma yaptırcam bugün. Antreman sonrasındada 300 gr tavuk ızgaraya attım ve bulgur pilavı yaptım yine. daha da birşey yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 first buralar değerlenir (not: 5-6 packim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 analiz guzelmis, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yag oranin gercekse ve %11 ise ve hala gorunmuyorsa yok demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 5% yağ olmasına uğraşma...ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 analiz gosterisli ama osuruktanmi nedir ? kemik 3 kg cikmis ? nesin abi sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bende 1 pack var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kanuni said: yag oranin gercekse ve %11 ise ve hala gorunmuyorsa yok demektir :) neden abi. benim %13 ve baya göbek var. hepsi orada toplanmış yani. gerçi gitti şimdi de, böyleydi yani. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 70 kg kas ve yag organ morgan akciger beyin de yok. abi cidden bu sekilde olcerlerse sen %11 yag cikarsin ki resimlerinden goruyorum %11 olamazsin sen, %11 lerde ciddi sekilde gorebilmen lazim pacleri. hadi en alttaki 2 yi gec eger 6-8 var ise. bi gariplik var o tabloda ya da sana detayli acikaldilar ama burada biraz genel yazmislar sanki. 70 kg kas olamaz sende mumkun degil. jagger de yok o kas. 90 kg %8 lik yag oranli personal trainerda yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 barbu said: Kanuni said: yag oranin gercekse ve %11 ise ve hala gorunmuyorsa yok demektir :) neden abi. benim %13 ve baya göbek var. hepsi orada toplanmış yani. gerçi gitti şimdi de, böyleydi yani. olabilir. ekstrem olabilirde biliyorum adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 3 kg kemik ne la yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 rakamlar tutarsiz baya. sabunlamislar analizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 banada garip gelmişti rakamlarda çok takmamıştım sizde yazınca dikkatimi daha çok çekti :D rakamlara takılma hiç noyan ben 1 yıldır hiç bi ölçüm yaptırmadım nerdeyse sen idmanını diyetini yap ayna karsısında farkedersin zaten sadece sabahları kiloma bakıyorum aç mideyle o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bende de got yok kol yok sirf göbek var emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kemikler lens sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kanuni said: yag oranin gercekse ve %11 ise ve hala gorunmuyorsa yok demektir :) günde bir kilo dondurma yiyen adamım ya. karnımda toplanıyor yağlar. Omuzlarımda damarlar gözüküyor . kollarımda lifler gözüküyor ama karında yağ var ;( Beyin ve ciğerleri tükettim druglarla zaten çıkmaması normal ama kemiklerim cidden hafifmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Oroyin mi icsem ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 @jagger : ya bi sen sus :D nerden ciktin ortaya anlamadim ki... kolay birseymis gibi yazip duruyorsun :D kendi kendimize ne guzel takiliyorduk %20 lik yaglarimizla geldin %5 le bide tc sampiyonu oldun virvir carcar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 pardon abi afasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Noyzura said: Kanuni said: yag oranin gercekse ve %11 ise ve hala gorunmuyorsa yok demektir :) günde bir kilo dondurma yiyen adamım ya. karnımda toplanıyor yağlar. Omuzlarımda damarlar gözüküyor . kollarımda lifler gözüküyor ama karında yağ var ;( Beyin ve ciğerleri tükettim druglarla zaten çıkmaması normal ama kemiklerim cidden hafifmiş. yok zaten tablo sabun sanki. birde bu oranlari hangi yontemle buldular? sakin bir makineye ciktim elime bir sey aldim tuttum sivazladim sonra bunlar cikti deme ? hani her ana bolgenden clipperlerle olculer alip degerlendirdiler dersen anlarimda diger turlu sanki ucuz cin isinden hallice yag olcer makinelye girmissin gibi.. yarin bir sor bakalim kemikleri gecen kopeklermi yedi nerde bunlar diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kedi burdaysa ciğer nerde ciğer burdaysa kedi nerde amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Theridone said: Oroyin mi icsem ne yapsam bilemedim oroyini salla daha sağlıklı şeyler içeriz canım incecik olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kanuni said: Noyzura said: Kanuni said: yag oranin gercekse ve %11 ise ve hala gorunmuyorsa yok demektir :) günde bir kilo dondurma yiyen adamım ya. karnımda toplanıyor yağlar. Omuzlarımda damarlar gözüküyor . kollarımda lifler gözüküyor ama karında yağ var ;( Beyin ve ciğerleri tükettim druglarla zaten çıkmaması normal ama kemiklerim cidden hafifmiş. yok zaten tablo sabun sanki. birde bu oranlari hangi yontemle buldular? sakin bir makineye ciktim elime bir sey aldim tuttum sivazladim sonra bunlar cikti deme ? hani her ana bolgenden clipperlerle olculer alip degerlendirdiler dersen anlarimda diger turlu sanki ucuz cin isinden hallice yag olcer makinelye girmissin gibi.. yarin bir sor bakalim kemikleri gecen kopeklermi yedi nerde bunlar diye? bir cihaza çıktım böyle çıplak ayak ellerime aletler verdiler kastım ettim. Haklısın en sağlıklı ölçüm clips ile ama elde bu alet var ne yapalım. ama cidden iç organlarım kemiklerim tüm çıplaklığı ile derimin altından gözüküyor. 8pack hariç ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bak jon, senin resimlerinden gordugum kadari ile zaten yag oranin dusuk, orantinda guzel, egerki o yag oraninda gorunmuyorsa ya cidden abs calismamissin ya da dna sal olarak 6-8 degil 3-4 olabilir. kotu bir sey degil sonucta arnoldda 4 mu ne var. cok zayifsan ve yag oranin dusukse normal olarak vucut yagi ilk once en son verdigi yere depoluyor.. yani abs ustune.. basina bu gelmistir belki. abs calis az kemik koy vucuda, biraz organ eksigin var, suda yok sende yeteri kadar, :D :D :D resimlerindeki boyama degilde gercek halinmi yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar