Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STV sunucusunun yakınları yeşilköy sahilde bira içiyorlar diye polisten dayak yiyince

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

tabi ki ne senden, ne de başkasından öğrenmeyeceğim.

senin dediğini de çok yaptım...biraz da böyle gitsin. değişiklik yapmak ihtiyacı hissettim. bir süre böyle deneyeceğim.

bu arada eğer senin söylediğin format ise paylaşımın şekli; konu dışında örnek teşkil edecek senin dediğin şekilde paylaşımların 80%inin altında benim imzam vardır.

açtığım başlıklar altındaki tartışmaların gidişatı da genel olarak beni tatmin ediyor. dolayısıyla benim açımdan sorun yok. kasma rivendor kardeşim.
sakin ol.
işin ucunda ölüm yok, memleket de kurtarmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/38730/0/1/iste-behzat-c-nin-rakibi.aspx

polislerden komiserimize gidip tevbe etmesini ve günah çıkarmasını diliyorum. Böyle dinsiz ve ahlaksız polisler vatandaşlarımızın kafalarından alkollü içkiler döküp zorla cehenneme yollamak istiyorlar. işte bunlar ergenekonun son çırpınışları emniyet kurumumuzun içinde. inşallah hepsini temizleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

KuddusiMavra said:

votondoş ozon hoborloro okomokton sokoloyor.
imzimdi didiğim gibi, firmit diğiştirdim...
risimli misij viriciğim...
suna hanginiz mesajın harflerini degistirmeyi gosterdi. dogrusunu ogreseydiniz yanlıs kullandıgı gibi her 3 mesajın 2 sinde kullanmaya baslamıs.

KESLAN.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi.. AHAHAHAHAH

o değilde çetin abi mesele haberi vermen değil niteliğine bakmadan her haberi burada vermen

gazetelerin 3. sayfasına çıkacak kalitedeki haberleri koyma lütfen o iş için forumtr diye bir yer var

şimdi bu haberi bilmemiz bize ne getirecek? onun yerine koy marsa yolcu kalmasın haberini geleceği konuşalım konuşalım da insanlara ekonomi politiğin nasıl akademik seviyeden halk seviyesine indirp anlatabileceğimizi konuşalım

hani böyle düşünüyorum katılırmısın katılmaz mısın bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

onu da koyarız ildeniz kardeşim, koyuyorum da zaten.
ayrıca ben vereceğim mesajları,"ulan bu mesaj ildenizi memnun eder mi veya yav ben bunu paylaşıyorum ama rewender ne der ki ya da skrivi diye bir adam var,ne yazsam muhalefet,şimdi yazsam mı yazmasam mı?"diyerek ayırmıyorum ki?!

neticede paylaştığım her mesajın kendimce bir anlamı var ve burada ki pekçoklarının aksine salt eğlenmek değil amacım, mesaj vermek...ve bunu da bu zamana kadar gayet iyi yaptığımı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam
şu
şuna...

bana bu şekilde hitap eden kişi ya da kişiler saygı duymuyorlar, bu çok açık.
dolayısıyla benim de bu şekilde hitap eden adamlara saygı duymam söz konusu değil.

bir de şu ERDENER abi üslubu ne kadar benimsenir olmuş badem bıyıklılar ile ilgili eleştirilerime dayanamayan tayfada..."buna şunu öğretin, şuna bunu öğretin...."
noluyo olm ? gel öğret hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...