Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ben eskişehirdeyim evin içi sıcak değil.Gayet serin hatta.Sen de haklısın insanlar bu kadar tartışacağına seni olduğun gibi bıraksalar kendi kendine eğlensen bi önemi yok aslında.İster konu dışı ister garbage her türlü garbage muamelesi yapıldıktan sonra farketmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 fuuukk şimdi farkettim (ilk fotodaki)adamda ki sweatin kazağın herneyse aynısı bende de var gidiyim veriyim birine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tabi ki ne senden, ne de başkasından öğrenmeyeceğim. senin dediğini de çok yaptım...biraz da böyle gitsin. değişiklik yapmak ihtiyacı hissettim. bir süre böyle deneyeceğim. bu arada eğer senin söylediğin format ise paylaşımın şekli; konu dışında örnek teşkil edecek senin dediğin şekilde paylaşımların 80%inin altında benim imzam vardır. açtığım başlıklar altındaki tartışmaların gidişatı da genel olarak beni tatmin ediyor. dolayısıyla benim açımdan sorun yok. kasma rivendor kardeşim. sakin ol. işin ucunda ölüm yok, memleket de kurtarmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/3/38730/0/1/iste-behzat-c-nin-rakibi.aspx polislerden komiserimize gidip tevbe etmesini ve günah çıkarmasını diliyorum. Böyle dinsiz ve ahlaksız polisler vatandaşlarımızın kafalarından alkollü içkiler döküp zorla cehenneme yollamak istiyorlar. işte bunlar ergenekonun son çırpınışları emniyet kurumumuzun içinde. inşallah hepsini temizleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Saç ektirmiş eleman ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 KuddusiMavra said: votondoş ozon hoborloro okomokton sokoloyor. imzimdi didiğim gibi, firmit diğiştirdim... risimli misij viriciğim...suna hanginiz mesajın harflerini degistirmeyi gosterdi. dogrusunu ogreseydiniz yanlıs kullandıgı gibi her 3 mesajın 2 sinde kullanmaya baslamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 adamınız gol diyo topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 screwy said: KuddusiMavra said: votondoş ozon hoborloro okomokton sokoloyor. imzimdi didiğim gibi, firmit diğiştirdim... risimli misij viriciğim...suna hanginiz mesajın harflerini degistirmeyi gosterdi. dogrusunu ogreseydiniz yanlıs kullandıgı gibi her 3 mesajın 2 sinde kullanmaya baslamıs. KESLAN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hah therıdvanlık da kazanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi.. AHAHAHAHAH o değilde çetin abi mesele haberi vermen değil niteliğine bakmadan her haberi burada vermen gazetelerin 3. sayfasına çıkacak kalitedeki haberleri koyma lütfen o iş için forumtr diye bir yer var şimdi bu haberi bilmemiz bize ne getirecek? onun yerine koy marsa yolcu kalmasın haberini geleceği konuşalım konuşalım da insanlara ekonomi politiğin nasıl akademik seviyeden halk seviyesine indirp anlatabileceğimizi konuşalım hani böyle düşünüyorum katılırmısın katılmaz mısın bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 adam asimile oldu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 onu da koyarız ildeniz kardeşim, koyuyorum da zaten. ayrıca ben vereceğim mesajları,"ulan bu mesaj ildenizi memnun eder mi veya yav ben bunu paylaşıyorum ama rewender ne der ki ya da skrivi diye bir adam var,ne yazsam muhalefet,şimdi yazsam mı yazmasam mı?"diyerek ayırmıyorum ki?! neticede paylaştığım her mesajın kendimce bir anlamı var ve burada ki pekçoklarının aksine salt eğlenmek değil amacım, mesaj vermek...ve bunu da bu zamana kadar gayet iyi yaptığımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yazdıkların muhalefet degilim. sadece acık secik olan herseyi parmakla gostererek bak ben boyle yaptım demene deger vermiyorum okadar. kısaca yoksun gibi bisey ama cok salak seyler yazarsan dayanamayıp cevap veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ama olmadı bu şimdi salt eğlenenlerin kursağında bıraktınız, utandırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kate upton koyanı banlarlar çeto pipi resmi koyuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ya bu adam herşeye özenir olmuş, dota'ya filan özendirin de bıraksın bu politika olaylarını, gitsin onlara kafa yorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu adam şu şuna... bana bu şekilde hitap eden kişi ya da kişiler saygı duymuyorlar, bu çok açık. dolayısıyla benim de bu şekilde hitap eden adamlara saygı duymam söz konusu değil. bir de şu ERDENER abi üslubu ne kadar benimsenir olmuş badem bıyıklılar ile ilgili eleştirilerime dayanamayan tayfada..."buna şunu öğretin, şuna bunu öğretin...." noluyo olm ? gel öğret hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu belki sana flaş haber gibi gelebilir ama onlar senin saygını bekliyor olsalardı zaten "bu adam" diye hitap etmezlerdi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ahaha dayılanmaya başladı kuddusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 benim bu adamlardan öyle bir beklentim yok da senin alkış beklentin var....alkışlarlar seni,rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hem anlamıyorsun, hem de anlatana kızıyorsun. böyle olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Haters gonna hate.. Adam ne yapsa illa bişey buluyorsunuz. Mikrofona konuşun bari :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bazı insanların bir takım başka insanlara angut yakıştırması yapıyor olması ironik, hem de nasıl ironik anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar