Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı (2013 Thread)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

romanya yı yenerizde kaç atarız bilemem.umudum var benim.terim şey dedi zaten bizim kaybetçek bişiyimiz yok ama onların var.

biz bu kadar geriden gelip yetişemezsek çok hırala gürele olmaz,zaten şans yoktu denir.ama romenler bu kadr öndeyken geçilirlerse bize rezalet kopar ondan onlar daha gergin oynar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

A Millilerimiz 10 Eylül Salı gecesi Bükreş'te tamam mı devam mı maçında Romanya karşısına çıkacak. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Romanya ile oynayacağımız maç 10 Eylül salı günü saat 21.00'te Star TV'den yayınlanacak .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen yıl 25-26 taneye yakın Elazığspor maçı izledim, iyi değil çok iyi bile derim Yılmaz Vural için normal şartlarda,

Ha sorun futboldan iyi anlamasında, takımına iyi futbol oynatmasında da değil zaten. İsterse taktik bilgi birikiminde vs. dünyanın bir numaralı adamı olsun, Yılmaz Vural bu saatten sonra hiçbir zaman farklı kalıbın adamı olamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten düşecek takımları alıp düşürdüğü için kötü bir itibar bıraktı. İyi gidipte kendi elleriyle özellikle mahvettiği bir takım yok Yılmaz Vural'ın. Çok yerleşmiş, kalıplaşmış bir düşünce bu.

Bende gerçi ilk Sakaryaspor'da sonradan da Elazığspor'da sempati duymaya başladım bu adama, özellikle Elazığ'da yaptıkları takdire şayandı. Adam ülke zihniyetine ters bir futbol oynatıyor, yani nasıl desem GS'nin BJK'nin 5-6 milyon euroluk adamlarla oynattığı futbolu X takımında toplam maliyetleri 5 milyon olmayan adamlarla oynatmaya çalıştığı için kaybediyor sürekli. Vural takımları sıkıcı futbol oynamıyor, zati açık oynadıklarından dolayı ya sürekli atıyor ya da sürekli yiyor. Savunmaya çekildiği maç çok azdır Vural'ın, geçen yıl Elazığ maçları var çok mesela 1-0 falan biten ama golcüsüzlükten kaynaklı bir sorundu o, çok pozisyona girip atamıyordu vs. vs.

Adamın sorunu ama dediğim gibi kafa tamamen,

Elazığ'da herkes çok seviyordu onu, yönetimde seviyordu, küme düşmesi kesin gibi olan takımı ligde tutmayı başardı. Ligin ikinci yarısı çok iyi adamlar transfer ettirdi vs. derken bir anda Elazığ yönetimi ile kavga edip ayrıldı.

Sebep ise tamamen futbol direktörü olmak istemesinden kaynaklı, yani futbol ile ilgili ne varsa ben yapacağım karışma. Şimdi güzel, bence Elazığ'daki öküz yöneticilerden çok daha iyi yapar bu işi ama onların egosu, işten anlamamızlığı ve kontrolü kaybetme korkusu zaten sana bu imkanları tanımaz. Sen önce 2-3 yıl kendini ispatla ki sonra bu görevi istediğinde taraftar bile arkanda dursun da kopararak al. Elazığ'dan çıkıp FB'nin yeni TD'si olmayı mı düşündü nedir...

İstediğim adamlar için para vermiyorlardı demiş, geçen yıl 2 milyon euro için Sanica Boru eklendi bu takımın isminin başına... Kulübün bütçesi belli, 2-3 milyon euro belki verirler transfer için öyle diyeyim. Ama yok, Norveçli reyiz nasıl yaptı transferleri?

Vural çok egoist bir adam, kafa yapısı kaybettiriyor ona dediğim gibi. O kafa yapısı zaten Anadolu'yu komple tavaf etmesine sebep oldu. O kafayla daha da çok edeceğe benziyor...

O yüzden başarısız bir adam, yoksa futbol eksikliğinden kaynaklı değil kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

blackhavvk said:

bu aralar dediğimin tersi çıkıyor,yenilecek diyeyim de bari totem olsun.:D

bkz tags: olimpiyat seçimi başbakan gitmesi,madem gitti kesin gelecek,kaybedeceğini bilse gitmezdi.dasfa

Bu daha çok son üçe kalan her ülkenin önde gelen bakanlarının vs yanında başbakanlarının da gittiğini bilmemenden olmuş. Japon'ların kraliçesi falan da geldi hatta üzerine
Sosyal ağlarda paylaş

şu milli takımın hali tamamen yerli futbolcu zihniyetinin ürünü. takımlarda araya yabancı serpiştiriyorsun yine. milli takımda doğal olarak sırf türk olunca bu zihniyet tavan yapıyor. tıkınırken ntvspor'u izliyorum 1 saattir. burak yılmaz basın toplantısına çıkmış savaşıcaz formanın hakkını verecez vs vs geyikleri. yok arda turan hasta olduğu halde antremanlara çıkıyormuş.herkes müthiş hırslıymış kenetlemiş. halkı ne güzel uyutuyorlar lan. kimsede çıkıp e amuagoyim önceki maçlarda nerdeydi bu formanın hakkını verme, savaşma heyecanınız ?

yer miyiz lan bu biz ayakları. hepiniz götü yaydınız. bu milli takım illa korkulacak adamlara mı ihtiyaç duyuyor ? fatih terim gazıyla iteklemeye çalışıyor takımı ama nereye kadar ? kenara korkacak adam lazımsa üst düzey bi hükümet yetkilisini koysunlar. tayyip reis olur mesela sdfs.

abdullah avcı'nın yanlış seçimleri ve saçma sapan basın açıklamalarına diyecek laf yok. kötüydü bunlar. ama kadroya baktığında çoğu aynı isimler. bu herifler o zaman niye oynamıyordu ? bu karaktersizliği görünce artık midem bulanıyor. şimdi olur da bir şekilde turnuvaya gidersek veya bütün maçları kazansak bile rakip puan kaybetmezse ve gidemezsek bile kahraman ilan edilecek bu heriflerin hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...