Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Adamlar psikolojik olarak ustun malesef. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 emenike herhangi bir sağlık sorunu otu boku olmazsa bu sezon drogba'nın iki katı gol atıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ama ne yazik ku biz senin ruyalarini lig tv den izleyemiyoruz. Anca boyle anlatirsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 başlık iddaa başlıgı.. yazıyoruz bişeyler bunu kritigini yapmak sana mı kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Iste onu diyorum, iddia basligi, ruyalari kisiselde anlatiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Eternal said: emenike herhangi bir sağlık sorunu otu boku olmazsa bu sezon drogba'nın iki katı gol atıcak.. değiştirmeden kalıcı kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ne tarz bi eziksin sen seagle çözemedim valla kardeş.. neden bu kadar nefret dolusun veya cool olmaya çalışıyosun anlamadım valla. muhteşem iddaa başlıkları işte burası bişeyler yazıyoruz. bana hala cümle sonlarına ikişer üçer noktalar koyarak virgüller ile ayırarak cool olma çabaları ile bişeyler anlatmaya çalışıyosun. paçandan asosyallik akıyo farkında degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ohahaha hemen ezikler fln baslamis. Senin kurdugun kadrolarla fenerliler bile geyik yapiyo haci, bi don bak istersen. Futbol bolumunun crymeariver i gibisin, o ada aliyodu seni biraksak adadaki futbolculari alican komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben zaten buraya geyik haha hihi yapmaya gelen bi adamım bide senin gibi eziklerle ugrasıyoruz burda..yarınız banlandınız bazılarınız hala buralarda..hırs yapma kardeş sakin ol.. benim işim gücüm yok burda oturup spor eleştirmeni gibi sayfalarca futbol analizleri yapıcak halim yok herhalde. aklımıza geleni yazıyoruz takılıyoruz sacmalıyoruz millete takılıyoruz ama hiçbir zaman senin şu yaptıgın profili çizmiyoruz burda.. konunun başlıgı belli. sen burda seneye gs şükrüde fenere 6 atıcak desen bile kimse mantık geregi onlar rüyalarda kisisele yazıyoruz demez. ama senin ne tarz bi ezik oldugunu anlayamadım oturup enim konum burda ego tatmini yapıyosun.. sakin ol kimsenin birbiriyle bi problemi yok.. burda birilerine laf atarak veya aşagılayarak mutlu olmanın, ego yapmanın yollarını aramayın olm. egleniyoruz burda. hayatta bi baltaya sap mı olamadınız adam gibi kız arkadaşınız mı yok toplum mu dışladı,çeşitli problemleriniz mi var. anlamadım ki heryeri bastınız derdin ne yani ? edit : imla,cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 dayt dağılın. vericem biber gazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Eternal mesajını sene sonu alıntılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Eternal nasıl ıkınmış belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kızdırmayın kucuk enişteyi emenike 45 gol atıcak deyiverin sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nerd rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 İkili mücadeleleri yeşil sahada bırakalım. Forumda yeşil tema kullanıyor olmanız burayı da yeşil saha yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 hele bi alsın fener de , yaparız çelıncımızı sdfdfs. ben şimdiden yazıcam ama, bence burak en az 10 gol fazla atar emenikeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Fiorentinaya gitsin de o once lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-aziz-yildirim-galatasaray-a-4.-yildizi-taktirmayacagim_sto3774714/story.shtml demiş aziz. yıldızın nerdeyse ikisinin kimin zamanında takıldığından bahsetmemiş ama asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ya haberturk'te yer alan habere gore diyo ya, inaniyonuz mu siz de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 said: dediği öğrenildi. kısmını da atlamışım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aziz yıldırım 2 sene önce, 3 sene üstüste şampiyon olacağız da demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 4 sene önce dedi 1inde şampiyon oldu 2si son haftada gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Biz ona son 2 haftada ayari verdiler diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 son 2 haftada kaybettiyse temsili olarak sanayide bir kupa yaptıralım şampiyon sayılır onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bizim iddia daha büyük: Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye'de 5 yıl arka arkaya şampiyon olacaklarını iddia etti. http://spor.mynet.com/haber/5-yil-arka-arkaya-sampiyon/59506 Hadi bakalım hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar