BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Reklam fontu formayı harbi değiştiren birşey. Misal Arsenal formalarını hep o yüzden çok severim, reklam fontları ve logoları mükemmel oldu hep aldıkları firmaların. Türk Telekom'un logosu bu bile değil zaten, iğrenç bir şey direk A4'e deneme çıktısı almış gibi. Ülker'e değinmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3. formayı beğendim ben ya. geçen seneki kırmızıdan daha güzel gözüktü hatta. gerçi onu da ilk gördüğümde baya beğenmiştim de gerçeğini görünce caymıştım almaktan. ilk çıkan resimde çizgileri yoktu, öyle daha bi hoşuma gitmişti. üçü de düzgün gözüküyo da storeda bi detaylı incelemek lazım. ha ayrıca türk telekom ve ülker durdukça ne kadar tasarım vs uğraşsalar da yarısı boşa gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Siyah forma işçilik olarak cidden solid. Son yılların en iyi parçalısını çıkardılar bir de kalleşlik edip, 2 forma aldım o yüzden fakat 3rd kit kötü duruyor ya. Çubukluda renk geçişleri iyiydi çizimlerde, fakat bildiğin mor-kırmızı forma şu an gözüken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3. forma cok kötü degil mi ya ? siyah iyimş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Forma buglı abi. Alternatif renkleri seviyorum ben formalarda fakat yakayı sarı yapsalar daha bir Galatasaray forması olacakmış, Barça'nın sarı kırmızı çubuklusuyla exchange edelim, Barça forması bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3. formayı pijama niyetine giymem çok kötü olmuş diğerleri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bir de açık renk forma gerekiyordu. Ligin yarısının siyah diğer yarısının kırmızı forması var. Deplasmanlarda stoklardan beyaz formayı çıkarıp giyeriz muhtemelen Bu arada niye takip ediyorum bilmiyorum da Azerbaycan Galatasaray'ı takip ediyorum twitter'da, böyle bir açıklaması varmış Burak'ın ahahahah: Galatasaray'ın hücumçusu Burak Yılmaz:"Mənim arxama Fernandes'i qoyun, 50 qol ataram" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 serjuhan said: Türk Telekom olayının son senesi sabredin. Ülker de keza son sene olabilir. Etihad Airways fln olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Emirates söylentisi vardı. Muhtemeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Stadium jerseyler'de Ülker yazmıyor beyler arkasında. Sadece yakalar farklı, parçalının yakası parçalı değil, siyah formada da yaka kısmı siyah, hatta daha iyi de denebilir. Kumaş biraz farklı. 35 TL daha ucuz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ben normal formayı almıştım parçalı ülker mülker yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 melonun bonservisi almışız yıllık ücret 3.1 mio euro fazla ya düz üç olsaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 BulletRide said: Stadium jerseyler'de Ülker yazmıyor beyler arkasında. Sadece yakalar farklı, parçalının yakası parçalı değil, siyah formada da yaka kısmı siyah, hatta daha iyi de denebilir. Kumaş biraz farklı. 35 TL daha ucuz hem.35 mi 95 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bu sene kontratlarda maaşlara çok para döküyoruz. sneijder drogba falan diğerlerinin de baya gözünü açtı sanırım (gerçi sneijder var diye engin baytarın şımarması hala garip geliyo kulağa da). 3.1 milyonun yanında biraz çerez parası, ama 25 bin de maç başı var. bi de şu kırmızı formayı bi ben beğenmişim galiba la? şurda da fena durmamış bence. yaka sarı olmalıydı ona katılıyorum https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919419_576608145731218_905685193_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 forgiver said: melonun bonservisi almışız yıllık ücret 3.1 mio euro fazla ya düz üç olsaydı bari Aynen bana da fazla geldi. 25k da mac basi veriyoruz. 40 mac yapsa +1M yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 çok değil 3-4 yıl önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bouzid hariç herkes ortamdan mutsuz lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bugun malaga maci mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Kaspar said: bi de şu kırmızı formayı bi ben beğenmişim galiba la? şurda da fena durmamış bence. yaka sarı olmalıydı ona katılıyorum https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919419_576608145731218_905685193_o.jpg boş formada sarı yaka güzel olur gibi gelmişti sanki ama şimdi giyilmiş halde bakınca, sarı baya eğreti durur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yaka değil de bacaktaki numara sarı olsaymış. en çok o kırmızıyı beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Formaları boşverin de kadroya bakın sdfdsg, 3. şampiyonluk kanırta kanırta galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kadronun tek kötü yanı hakan balta bir de eboue sabri nin ayarsızlıkları hamit de var zaten bunlar olmasa barceleona gibi takımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 1- yaz, kış ve paralimpik olimpiyat oyunları, 2- fifa dünya kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- uefa avrupa kupası kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- türkiye kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- avrupa kupalarında (futbol) türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, uefa avrupa ligi karşılaşmaları ve uefa şampiyonlar ligi karşılaşmaları, uefa süper kupa maçları, 7- dünya şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, 11- akdeniz oyunları, 12- avrasya maratonu, 13- islam dayanışma oyunları, 14- kırkpınar yağlı güreşleri, 15- mevlana anma törenleri (şeb-i arus), 16- yunus emre şenlikleri, 17- hacı bektaşi veli anma törenleri, 18- nevruz etkinlikleri, 19- boğaziçi kıtalararası yarışmalar. rtük şifresiz yayınlancka dmeiş d-smart gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 formada ülker yazısı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 forgiver said: 1- yaz, kış ve paralimpik olimpiyat oyunları, 2- fifa dünya kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- uefa avrupa kupası kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- türkiye kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- avrupa kupalarında (futbol) türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, uefa avrupa ligi karşılaşmaları ve uefa şampiyonlar ligi karşılaşmaları, uefa süper kupa maçları, 7- dünya şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, 11- akdeniz oyunları, 12- avrasya maratonu, 13- islam dayanışma oyunları, 14- kırkpınar yağlı güreşleri, 15- mevlana anma törenleri (şeb-i arus), 16- yunus emre şenlikleri, 17- hacı bektaşi veli anma törenleri, 18- nevruz etkinlikleri, 19- boğaziçi kıtalararası yarışmalar. rtük şifresiz yayınlancka dmeiş d-smart gg hell yeah! yamuk falan yok di mi, kaynak neresi :D ama olması gereken bu zaten ya. kendi ülkenin avrupa maçını şifreli vermek nedir ya. baştan beri yanlış olduğunu söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar