Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

3. formayı beğendim ben ya. geçen seneki kırmızıdan daha güzel gözüktü hatta. gerçi onu da ilk gördüğümde baya beğenmiştim de gerçeğini görünce caymıştım almaktan. ilk çıkan resimde çizgileri yoktu, öyle daha bi hoşuma gitmişti.

üçü de düzgün gözüküyo da storeda bi detaylı incelemek lazım.

ha ayrıca türk telekom ve ülker durdukça ne kadar tasarım vs uğraşsalar da yarısı boşa gidiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de açık renk forma gerekiyordu. Ligin yarısının siyah diğer yarısının kırmızı forması var. Deplasmanlarda stoklardan beyaz formayı çıkarıp giyeriz muhtemelen

Bu arada niye takip ediyorum bilmiyorum da Azerbaycan Galatasaray'ı takip ediyorum twitter'da, böyle bir açıklaması varmış Burak'ın ahahahah:

Galatasaray'ın hücumçusu Burak Yılmaz:"Mənim arxama Fernandes'i qoyun, 50 qol ataram"
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene kontratlarda maaşlara çok para döküyoruz. sneijder drogba falan diğerlerinin de baya gözünü açtı sanırım (gerçi sneijder var diye engin baytarın şımarması hala garip geliyo kulağa da). 3.1 milyonun yanında biraz çerez parası, ama 25 bin de maç başı var.

bi de şu kırmızı formayı bi ben beğenmişim galiba la? şurda da fena durmamış bence. yaka sarı olmalıydı ona katılıyorum
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919419_576608145731218_905685193_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

bi de şu kırmızı formayı bi ben beğenmişim galiba la? şurda da fena durmamış bence. yaka sarı olmalıydı ona katılıyorum
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919419_576608145731218_905685193_o.jpg

boş formada sarı yaka güzel olur gibi gelmişti sanki ama şimdi giyilmiş halde bakınca, sarı baya eğreti durur bence
Sosyal ağlarda paylaş

1- yaz, kış ve paralimpik olimpiyat oyunları, 2- fifa dünya kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- uefa avrupa kupası kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- türkiye kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- avrupa kupalarında (futbol) türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, uefa avrupa ligi karşılaşmaları ve uefa şampiyonlar ligi karşılaşmaları, uefa süper kupa maçları, 7- dünya şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, 11- akdeniz oyunları, 12- avrasya maratonu, 13- islam dayanışma oyunları, 14- kırkpınar yağlı güreşleri, 15- mevlana anma törenleri (şeb-i arus), 16- yunus emre şenlikleri, 17- hacı bektaşi veli anma törenleri, 18- nevruz etkinlikleri, 19- boğaziçi kıtalararası yarışmalar.

rtük şifresiz yayınlancka dmeiş

d-smart gg
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

1- yaz, kış ve paralimpik olimpiyat oyunları, 2- fifa dünya kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 3- uefa avrupa kupası kupası yarı final ve final karşılaşmaları, 4- türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları, 5- türkiye kupası (futbol, basketbol, voleybol, hentbol) karşılaşmaları, 6- avrupa kupalarında (futbol) türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, uefa avrupa ligi karşılaşmaları ve uefa şampiyonlar ligi karşılaşmaları, uefa süper kupa maçları, 7- dünya şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları, 8- avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları, 9- türkiye’de yapılan uluslararası tenis organizasyonları, 10- cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, 11- akdeniz oyunları, 12- avrasya maratonu, 13- islam dayanışma oyunları, 14- kırkpınar yağlı güreşleri, 15- mevlana anma törenleri (şeb-i arus), 16- yunus emre şenlikleri, 17- hacı bektaşi veli anma törenleri, 18- nevruz etkinlikleri, 19- boğaziçi kıtalararası yarışmalar.

rtük şifresiz yayınlancka dmeiş

d-smart gg

hell yeah! yamuk falan yok di mi, kaynak neresi :D

ama olması gereken bu zaten ya. kendi ülkenin avrupa maçını şifreli vermek nedir ya. baştan beri yanlış olduğunu söylüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...