Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Herşey belli abi transferlerde, Culio feshedilecek sanırım yıllık ücreti çok değil. Kimse istemiyor adamı, Konya falan bile. Melo onun yerine imzalanacak. Elmander yerine Bruma, Riera yerine de Ali Adnan gönderebilirsek adamları. Ama işte Hakan Balta ile oynayacağız ligde çoğu maçı muhtemelen

Ama işte bir yandan da gitmesinler istiyor insan

Sosyal ağlarda paylaş

lan okadar transfer yapıldı havası var halbuki geçen sene ki kadronun aynısı suan.

melo geçen sene oynadıuğının yarısını oynamıcak bu sene çok büyük hata bence alınması. obi mikel al, genç wellington al taze kan gelsin. 3 yıl kontratlı melo saatli bomba direk.

üstüne bi sene daha hamiti izlicez sağ kanatta. tamam yabancı sınırı sıkıntı falan ama yolla yani bişekilde, inlere verceğin 3-5in hesabını yapma mesela onu alıp sağ kanat için kontenjan aç. forvetemi ihtiya var umut buluta 2.7 milyon veriyosun ona vericeğin yıllığı ver gökan inlere.

ligte yine yönetir şu kadro ama clde çok ümitli değilim
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Terim klasiği, eline kadro ver. 10. haftaya kadar debeleniyor sonra en iyisini buluyor. Mevcut kadro Hamit'e alternatif yaratacak durumda, kimse bu sene bir Terim takımında Engin'in ya da Erman'ın çıkıp yıldız olmayacağının garantisini veremiyor. Sorgulamadan izlemek lazım transferleri.

Bunun yanında bu takımın 3 eksiği vardı. Lider bir stoper, önlibero, sol bek.

İkisi tamam, sol bek de bir şekilde Ali Adnan'a bağlanacak. Obi Mikel gelecek gibi olsa Terim taraftarı ezer geçer onu alırdı, herif 6 milyon euro alıyor yılda. Feda demiş güya, onun fedası da 4.5 falandır kemiksiz. PSG veya Monaco'ya gidiyor.

Şu an mesela kampın yıldızı Ceyhun muhabbeti dönüyor çok fazla, yok performans testinde birinci olmuş vs. hepsi Kayseri'den minimum parayla takas karşılığı Okay'ı koparmak için ahah. Genç ihtiyacımız var. Keşke Hamburg'dan önce Hakan Çalhanoğlu'nu alabilseydik, Alper'den çok üzüldüm valla
Sosyal ağlarda paylaş

Erman 4-3-1-2'de Sneijder'i yedekler anca, ha çalışkan herif, evrilirse Hamit'in yerini alır fakat Hamit işte sistemde güçlü kalan bir adam. Özellikle Avrupa'da oynadı adam gayet

Ceyhun Terim'in sevdiği bir adam, milli takıma almıştı filan ilk kez. Fizik olarak gerçekten tam bir önlibero ama Mehmet Topal'ın İspanya'da Tino Costa'dan kopya çektiği fundamentali bile fark yaratıyor. Ceyhun'un hücum yönü sıfır uzaktan abandığı toplar hariç
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray Spor Kulübü, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na Felipe Melo'nun kiralanması için Juventus ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

İşte o açıklama;

"Profesyonel futbolcu Felipe Melo de Carvalho'nun geçici transferi için kulübü Juventus FC için görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

3 YIL KİRALIK

Galatasaray, Milliyet'te yer alan habere göre Felipe Melo’da işi bitirirken herkesi şaşırtacak, enteresan bir sözleşme yaptı.

Buna göre 2 yıldır Juventus’tan kiralanan 30 yaşındaki futbolcu 3 yıllığına daha kiralandı. Juventus ile sözleşmesi 2015’te sona eren Melo için İtalyan ekibinden gelen öneri üzerine ilginç protokole imza atıldı. Melo’nun sözleşmesi ilk olarak Juventus tarafından 3 yıl daha uzatıldı. Ardından da Galatasaray bu oyuncuyu İtalyanlardan 3 yıllığına kiraladı.

3 yıllık kira bedeli 3.5 milyon artı satın alma opsiyon bedeli olarak 250 bin euroya taraflar anlaştı.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Abi adam stoper de olmadı, bir Galatasaraylı olarak söyleyebilirim kart da almadı ashdhasdh. Adam Emre B. kadar kasap aslında çoğu zaman

Hatta Akhisar maçıydı sanırım öldürüyordu adamı, kenarda Drogba ısınırken aha sıçtık diye bir surat ifadesi oldu adamda da sarı bile görmedi

http://www.youtube.com/watch?v=AqHY-1DS3yo
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

hakeden oyuncu sydgsaf

"ligimzi cok sert cok acayip savunma yapıyoruz" dusuncesinin anlamsızlıgı keske anlatılsa oyunculara karsındakinin bacagına tekme atarak o is olmaz dense. biz de futbol adına bsieyler izlesek.

İşte anlatınca anlamadıkları için uygulamalı örnekle cevap gerekiyo bazı durumlarda. Nitekim ben oyuncuların (Lugano gibi bunu stil olarak özellikle benimsemiş olan azınlık dışında) kendi insiyatifleriyle öyle oynadıklarını da düşünmüyorum. Muhtemelen soyunma odasında teknik rakip oyuncuları engellemek için hoca basıyor emri, "Allah ne verdiyse gireceksiniz, sıkıştırın, dövün, yıpratın, atak yapmaya korksunlar. Sertlik istiyorum, erkek gibi oynayın" diye.

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
Sosyal ağlarda paylaş

İnler alınamıyor mu hakikaten. Nuri, İnler ve Derdiyok'u istiyorum ben dffsfs...

Basacan parayı alacan Nuri'yi aslında. Mis..

Ben kanat istiyordum gerçi. Kanat yok hala takımda. İyi bir kanat oyuncusu çok şeyi değiştirir bu takımda, şu kanatların içeri girme taktiğinden çok sıkıldım.

Aslında opsiyonel olarak ben olsam, Sneijder'i çok iyi fiyattan okutur sağlam bir kanat ve İnler veya Nuri gibi bir adam alırdım. Daha modern bir taktiğe geçerdim. Yani hala Hamit'e kalıyoruz, bense Sneijder'in olduğu bir taktikten çok, kanatların daha aktif olduğu bir taktiği tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

MP Antalyaspor'un yeni transferi eski G.Saraylı Milan Baros, imza için kente geldi.

MP Antalyaspor’un Banik Ostrava’dan yeni transferi Milan Baros, imza için Antalya’ya geldi. Akdeniz ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Çek golcü, Antalyaspor atkısı ile objektiflere poz verdi.

G.Saray formasını 4 sezon taşıyan Baros, 116 maçta 61 gol atmıştı. Sarı-kırmızılı ekipte gol kralı da olan Baros, sezon ortasında Banik Ostrava’ya transfer olmuştu. Çek futbolcu, ülkesi basınına yaptığı açıklamada, “Türk insanını ve güneşi özledim. Ostrava’da çocuklarım Patrick ve Matteo sürekli hasta oluyordu. Bir aile için Türkiye’deki yaşam harika ve Antalya hep güneşli” demişti.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...