SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya fizban alti ustu 2 sene avrupaya gidemiceksiniz diye ne bu avrupa dusmanligi. Sakin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 unity dısında 1 kisi bile gs nin avrupa basarısı yazmamıs bile. madem hedefin belli ona targetlayıp at. aoe atıyosun herkese sekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bi akilli benmisim o zaman daha once de dedigim gibi su takim mevcut turk futbolcularla oynasa ligde zaten 9 ya da 15 puan atar yine son 2 senede oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GS kötü olsunda ne olursa olsun moduna girmiş yine aziz kuzuları. İstemeyiz aziz falan derken işler ciddiye binince avrupadan men kesinleşince gene başladı GS ye salvolar asdfgasdfg. sizinde stoç krasiç sow holmen webo kayt meireleş yabo dayı bruno alves vs yabancılarınız var. koyun hepsini yaldır yaldır oynayın. Ne diye korkuyorsunuz bu kadar yabancı sınırından da azize kuzuluk ediyorsunuz. Korkmayın bu sene çok çilek almayacak başkan. Bir tane de sol bek alıcak sadece. asddfgasdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Fizbani sinirlendirmeyin, pudge la kamcilarim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 unity said: Esnaf said: zaten ben şaşırdım anadolu kulüplerinin sınırın kalkmasını istemesine :D gs de burdan gaz aldı zaten yoksa diğer takımlar itiraz etmese gs bu kadar ileri gitmezdi niye sasiriyorsunuz ki, anadolu kulupleri dedigin sanki turk futbolcu fabrikasi. adamlar aliyor bir tane zenci, fenere gol atiyor sonra sat 5-6m euro fenere. tabata filan gordu bu turk futbolu. holmenler webolarya o zencileri o paraya satamıyorlar işte.tabata çok farklı bir olay ama webo ve holmen çok ucuza alınan oyuncular. ancak beş para etmez türkleri rahat 7-8 e satabiliyorlar ama.hemde hiç etmeyecek adamları.bunun tek nedeni de yabancı sınırının olması.takımlar bu tip beş para etmez oyunculara 7-8m para ödemek zorunda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Zep said: ya aziz yabanci siniri kalksin istedide gs hayir olmaz mi dedi? var mi böyle bir sey gerekten burda sürekli ayni argüman biri acip koyabilirmi gs"den bir resmi aciklama ya da bir haber vs. azizin tv programlarinda aglamalarini bilyioruz ama gs yabanci siniri kalksin istemiyor diye bir sey hatirlamiyorum ben. varsa koyun suraya lutfen herkesin agzinda sakiz oldu. evet dediler ama o zamandan şu zamana cok şey değişti. O zamanlar bende karşıydım (göt oldum) nedeni ne gelince gs feldkamp dönemi fln.'dı galiba. Gençlere okadar önem veriliyordu ki gs (tabi efsane 2000 dönemine kadar uzanır bu önem verme olayı onun meyvelerini yiyecez dedim) sabri,aydın,mehmet topal,arda,barış bi ton zamanzingo... dedim tamam türk milli takımı gelecek neslini kurtardı. Yabancıyı kısıtlayıp,gençlere önem verdikçe gelişecekler Medya ve (fener hariç) tüm kulüpler de böyle bir görüş hakimdi ama denendi olmadı. Sınır hiç birşeyi kurtarmadı,aksine götleri kalktı gençlerin. Kontratı kapan altına bir ferrari cekti ve cektiğiyle durdu oldugu yerde. Öğrendik ki bu iş takım kimyası işi. Sınırla mınırla olucak şey değil. İsterse sınır kalksın full yabancı doldur, takım kimyası (iletişimin) olmadıkça yine başarılı olamazsın... Aziz yildirim şimdi bunu intikam için yapıyorsa bilemem.bu adam ne feneri ileri götürür ne türk futbolunu. Acıyorum fenerlilere valla yazık... hala destekleyenler var. Tayyip fanlardan beter halleri,körler hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Masticore said: Zep said: ya aziz yabanci siniri kalksin istedide gs hayir olmaz mi dedi? var mi böyle bir sey gerekten burda sürekli ayni argüman biri acip koyabilirmi gs"den bir resmi aciklama ya da bir haber vs. azizin tv programlarinda aglamalarini bilyioruz ama gs yabanci siniri kalksin istemiyor diye bir sey hatirlamiyorum ben. varsa koyun suraya lutfen herkesin agzinda sakiz oldu. evet dediler ama o zamandan şu zamana cok şey değişti. O zamanlar bende karşıydım (göt oldum) nedeni ne gelince gs feldkamp dönemi fln.'dı galiba. Gençlere okadar önem veriliyordu ki gs (tabi efsane 2000 dönemine kadar uzanır bu önem verme olayı onun meyvelerini yiyecez dedim) sabri,aydın,mehmet topal,arda,barış bi ton zamanzingo... dedim tamam türk milli takımı gelecek neslini kurtardı. Yabancıyı kısıtlayıp,gençlere önem verdikçe gelişecekler Medyada da ve (fener hariç) tüm kulüpler de böyle bir görüş hakimdi ama denendi olmadı. Sınır hiç birşeyi kurtarmadı,aksine götleri kalktı gençlerin. Kontratı kapan altına bir ferrari cekti ve cektiğiyle durdu oldugu yerde. Öğrendik ki bu iş takım kimyası işi. Sınırla mınırla olucak şey değil. İsterse sınır kalksın full yabancı doldur, takım kimyası (iletişimin) olmadıkça yine başarılı olamazsın... Aziz yildirim şimdi bunu intikam için yapıyorsa bilemem.bu adam ne feneri ileri götürür ne türk futbolunu. Acıyorum fenerlilere valla yazık... hala destekleyenler var. Tayyip fanlardan beter halleri. aynen feldkamp ın o öne çıkardığı oyunculardan bir tek arda yükseldi kendini geliştirdi işte onun dışındakilerin hepsi beş para etmez oyuncular oldu bu adamları oynatmak zorunda olduğumuz ve türk geninde rahatı buldumu göt kalkıklığı olduğu için yabancı sınırı çare değil. çare olsa bunca yılda olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arda bile bence eskiden daha iyiydi lan. O genç haliyle 22'lik arda kalsa iyiydi. Stamina'sı yüksek bir oyuncuydu , ne bileyim modric gibiydi (onun ayarında bir oyuncu olucak diyordum). Çok birşey katmadı futboluna,kaybı ise çevikliği şu yaşına rağmen. Yani diyorum keşke 5 sene önce yapılsaydı bu sınır olayı(yanlış düşünmüşüz). Ama bu yaşananlar olmasaydı da diyecektik ki türk futbolunun hali sınır kalktığı için böyle oldu bla bla bla... Yaşanması,tecrübe edilmesi iyi oldu bir açıdan. Denendi,görüldü sırf gs'a balta vurucam diye türk futbolunu geriye götürmeye çalışmak niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yani arda bile bir yerde tıkandı.şimdi gs de olsa dahada kötü olurdu.avrupaya gittide fizik felan kastı yoksa oda bozardı kendini.helede medya bu kadar peşindeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sırf GS'e balta vuracağım ne demek abi, bu karar 1.5 sene önce alındı. Şuan yapılan lobi o zamandan beri yapılıyor olsa şuan baskı ile o karar çoktan kalkmıştı, GS yanına onca kulübü çekerdi. Üstüne üstlük "FB BÖZÖ ÇÖKÖMÖYÖR" falan diyor bir kısım çoğunluk ama FB'nin elindeki yabancı sayısına bak, GS'den zerre farklı durumu yok. Günün şartlarında işlerine nasıl geliyorsa kulüp başkanları ona göre oylama yapıyor, sırf şov olsun diye birbirlerine karşı geliyorlar. Sadece GS değil, Anadolu'daki birçok kulüpte 1.5-2 sene önce tersine ağlarken, şimdi yabancı sınırı rerörerö yapıyor. Bugün şov için kurulan kardeşlik, 1.5 sene önce zamanı varken kurulsaydı şuan zaten bu saçmalıklar üzerine konuşmuyor bile olacaktık. Türk futbolunda değişmesi gereken zihniyetlerden biri de budur. Günün şartlarına göre şirin gözükmek için yapılan kaşarlıklar gün gelir döner sana böyle girer işte. Yönetimlerin istikrarlı bir görüşleri yok, bugün atıyorum A olayını savunan adam yarın çıkıp bir anda B olayını savunur hale gelebiliyor. Hiç biz böyle değiliz, rerörerö yapmayın bütün hepsi aynı bok... Gerçi en kötü durumda olanda bizim Fiko yine, senetler var diye sesi çıkmıyor korkağın, federasyon ne dese domalıyor :D Yabancı sınırının kalkması şu dönemde belki de en çok BJK'nin işine yarardı ama katılıyorum bile diyemiyor korkudan ... Onun durumu da kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yabancının Türk gençlerine zararı falan yok, aksine hem rekabet hem vizyon getirir düzgün yabancı. Bizimkilerde bi zahmet götünü kaldırıp koşmayı öğrenirler. Hagi bir Emre yetiştirdi hala yerine adam koyamıyoruz milli takımda. Gelsinlerki bizimkilerde görsün gerçek futbolu ve piyasasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gerçi tahminen kulüplerin çoğu nasılsa bu saçmalık devam etmez, yine statüyü değiştirirler diye mi bekledi nedir. Göz göre göre birçok kulübün geleceği yabancılara bağlıyken böyle çoğunluğun okey diyip, uzunca bir sürer sessizliğe gömülmesi de normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 "Tatar Ramazan" said: Yabancının Türk gençlerine zararı falan yok, aksine hem rekabet hem vizyon getirir düzgün yabancı. Bizimkilerde bi zahmet götünü kaldırıp koşmayı öğrenirler. Hagi bir Emre yetiştirdi hala yerine adam koyamıyoruz milli takımda. Gelsinlerki bizimkilerde görsün gerçek futbolu ve piyasasını. Bu adam da fenerli ama mantık yürütebiliyor işte. Türk futbolcuların götü kalkıyor 2 günde, sanki görmüyoruz. Bırak yabancı olayını, diğer bi türk oyuncudan 2 gram fazla para aldığı zaman bile kendini kral sanıyor. Kaç tane türk futbolcu var yabancı yüzünden önü kesilen saysanıza bana? Genç semih mi var? Emre Çolak mı var sdf. Bunlar çok yetenekliydi de önleri kesildiği için mi bi bok olmadı? Ya da salihin önünü kestiler/kesmeye çalıştılar mı? -aykut hariç sdf- O bile sona doğru biraz dağıttı iki ilgi gördü takdir topladı diye. Sabri mi var ne bileyim söyleyin biraz müthiş bi yıldız olacaktı ama yabancılar yüzünden olamadı önü kesildi harcandı deyin. Caner erkin mi var lol, nerelere gitti geldi fenerdeki halini görüyoruz işte bi maç iyi bi maç rezil, tek derdi pembe ferrarisi. Mantık nedir yani bu işte? Siyahi futbolcular soyunma odasında gençleri sıkıştırıp tehdit mi ediyormuş? Drogba birine bıçak mı çekmiş? Meyreleş gençlere mi tükürmüş? Melo mı ısırmış nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 unity said: fizban ve applevodka evlensin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Doğacak çocuğu dünya kaldırabilir mi onu da bi düşünün abi sdghfnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bekiri Sow, Webo, Yobo düzenli sıkıştırıyomuş duşta, duduşunu morartmışlar! mobbing sayılırmı lan bu? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bence bekir onları sıkıştırıp mobbing yapar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fizban said: iyi de calismalarini engelleyen birsey yok ki. calisabilirler. adamlar paralarini aliyorlar zaten, calismaktalar :) Çalışma engellemek değil olay. Ciddi ciddi ciddi yazman ayrı üzücü de şöyle açıklayayım Bu kural çalışma izni ile alakalı değil. Çalışma iznini almış bir birey avrupa Birliği vatandaşı ise Türkten farksız olmalı iş konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi cok boş tartısma dönuyor bence, burda herkes yabancı sınırı kalksın istiyor, kalkmasa bile sacma 6+0+4 degissin istiyor. 6+4 olsun en kötü 6+2+2 olsun istiyor, bu sistemi mantıklı bulan tek adam yok şurda Sıkıntı klüp başkanlarının bunun altında imza atıp, sonra işlerine gelmeyince istemeyiz demesi olay bu. Sanmiyorum TFF'nin sonu olur bu tartısma ama keşke olsa defolup gitse tüpçü ama zor. Bu sene seve seve 6+0+4 oynancak, senye de klüp baskanlarını toplar, evet gençler serbest mi bırakıyoruz, 5 e falan mi indiriyoruz derler olacak olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu konuda herkes haksiz, ama niye oldugunu anlatmaya ugrasmicami hepiniz biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Yapamazsın ki, anlatamazsın. Futbolla ilgili bu kadar sayfa ne tartıştınız merak ettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 olay tff'nin değişmesi aslında. yabancı sınırı değil genel olarak sıkıntı bir federasyon var. fenerbahçemiz için göreve geldiler. ilerde ne olacağı belliydi işte. anı kurtarmak için daha da beter ettiler. şöyle hakkaten tarafsız idealist bi adam başgan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ulan kalın enseli TR nin sayılı ailelerine mensup insanlar kepaze oluyorlar asdfgasdfg. Hiç mi gururun yok BJK yi mahvettin yetmedi bir de fenerbahçemiz için kukla TFF başkanı oldun. Ne Azizmiş be yea . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 applev0dka said: abi playoff u savunan kimse olmadı ki, ama gs'lilerde söyle bir kafa olmuştu o zaman, playoff bize karsı cıktı, biz sampiyon olmayalım diye cıktı. zaten adamlar gelecegi görüp bunlar 10 puanla sampiyon olur playoff cıkartalım demediler. daha sezon baslamadan karar verilen bişeydi, bu da sezon baslamadan,hatta gecen seneden karar verilen bişey, o yüzden degismesi su anda daha zararlı olur,en basitinden fener dava açar ve kazanır çatır çatır. seneye isterlerse kaldırsınlar, su sene degstrmek sadece ortalıgı karıstırır. şu nası yalan ya. sonuç olarak mantalite şuydu "fb bu yarışın dışında kalacak bari playoff çıkaralım da millet digiturk alsın, puan farkı yarıya inip full drebi olursa insanlar izler." eh o zaman da bir nevi gs'ye karşı çıkmış diyebiliriz yani. sonuçta bjk'nin hali ortadaydı, ts'nin de, eh fb de sıçmıştı. her ne kadar ana amaç rating ve para olsa da, sonuç olarak en büyük favorinin baya canını acıtacak bir hamle yapılmış oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar