Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

Olağanüstü seçim kararı sonrasında şimdiki yönetimden Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Celal Gürcan, Refik Arkan, Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy'un başkan Aysal'ın listesinde olmamaları kesin gibi.
Aysal'ın yeni ekibinde Haldun Üstünel, Mehmet Helvacı, Oğuz Altay ve Saffet Ulusoy'un gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

haldun reyiz dönüyor!

listeye ulaşmışsın galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik adminlerinden birisi zaten eski tribüncü.

Kusura bakma benim bakış açım bu, kadıköy'de oturdum yıllarca çıkmadım maç günlerinde dışarıya atkı/forma ile çünkü aptal insanlarla aptalca tartışmalara girmek istemiyorum.

Geçen sene şampiyonluk kutlaması için Taksim'e giderken köprüyü geçene kadar formanın üzerinde ceketle gittim yine...

Üzerimdeki atkıyı isteyen olursa da veririm giderler, piskopatsa öldürücekse zaten atkıyı istemez adam....
Sosyal ağlarda paylaş

camiaya mal eden yok. seki ultraaslan baskani o katillerden biri. katillerden biri direk. belgeli falan. hapis yatmis, cikmis. isim degistirmis, ua'ya baskan olmus.

oldboy'un biri gelip diyor ki 'ua farklidir, bizim yonetimimizde kebapcilar yok.', oburu de diyor ki 'olduren de cok suclu degil canim olen aptalmis :)'.

sonra bunlara niye oldboyz deniyor diye soranlar oluyor, e seviye o iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...