fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 katiller var mesela, muhendis oktay'in katilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 zamanında bizim mühendisleri döve döve öldürdükleri için o saydıkların, kebapçılara kaldık sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 mühendisiniz bütün puanlarını inte vermeseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 CthuLhu said: Olağanüstü seçim kararı sonrasında şimdiki yönetimden Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Celal Gürcan, Refik Arkan, Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy'un başkan Aysal'ın listesinde olmamaları kesin gibi. Aysal'ın yeni ekibinde Haldun Üstünel, Mehmet Helvacı, Oğuz Altay ve Saffet Ulusoy'un gibi isimlerin yer alması bekleniyor. haldun reyiz dönüyor! listeye ulaşmışsın galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sevilla da oynayan Gary Medel i alsak on numara olur. 87 doğumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Adnan Öztürk gitmemeli eğer o gidicekse ali dürüst,abdül kalmalı bence... Birbirine tamamen zıt yönetim biçimleri olan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bu arada haldun'ün son transferleri tam bombaydı joe,elano... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Cons said: mühendisiniz bütün puanlarını inte vermeseymiş Yok o kadar int'i olsa atkıyı çıkar dediklerinde çıkarır verirdi atkıyı niye kavga edip ölsün ki =) Baya lvl 1 falanmış muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 biri atkiyi cikar dediginde cikarttiktan sonra oldurulursun insallah. ondan sonra deriz ki aptala bak atki giymis. sonra seni olduren adam da 10 yil sonra paticik'te admin olur hatta, deriz ki paticik kaliteli adamlardan olusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paticik adminlerinden birisi zaten eski tribüncü. Kusura bakma benim bakış açım bu, kadıköy'de oturdum yıllarca çıkmadım maç günlerinde dışarıya atkı/forma ile çünkü aptal insanlarla aptalca tartışmalara girmek istemiyorum. Geçen sene şampiyonluk kutlaması için Taksim'e giderken köprüyü geçene kadar formanın üzerinde ceketle gittim yine... Üzerimdeki atkıyı isteyen olursa da veririm giderler, piskopatsa öldürücekse zaten atkıyı istemez adam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ultras ekolünü savunup da bu kadar yönetim ve medyaya yakın olmak? applev0dka said: taraftar grubu liderini yönetime almak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 tribuncu != katil eski ua baskani = katil sen = katil destekcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 öldüren haklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Öldüren haksız, öldürülen sütten çıkma değil. Geçen günkü olayda da aynı şeyi söyledik de anlatamadık, almadı kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 atki cikarmadigi icin oldurulmek = sucta payi olmak. aferin, sen bu kafada devam et. yarin obursugun karsidan karsiya gecerken oldurulursen de ZAAA SALAK INT'I YOKMUS OLDURULMUS MAL yazarlar arkandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Oldboy dicen geçicen. Atkıyı ben olsam bende çıkarmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Niye anlamamakta bu kadar ısrar? Çıkar lan atkını ne olur yani? 3 kuruşluk şey değil mi bu? Gecenin bi yarısı arka sokakta 10 tane hayvan var karşında atkıyı ver diyorlar niye inatlaşırsın ki? Senin başına gelse inatlaşır mısın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 25 sene sonrada bissürü hıyar çıkıp koskoca camiaya bilmemneye mal eder tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 camiaya mal eden yok. seki ultraaslan baskani o katillerden biri. katillerden biri direk. belgeli falan. hapis yatmis, cikmis. isim degistirmis, ua'ya baskan olmus. oldboy'un biri gelip diyor ki 'ua farklidir, bizim yonetimimizde kebapcilar yok.', oburu de diyor ki 'olduren de cok suclu degil canim olen aptalmis :)'. sonra bunlara niye oldboyz deniyor diye soranlar oluyor, e seviye o iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Yok sen konsepti anlamamışsın. Ben Ultrasslan farklıdır falan demiyorum hepsi aynı bokun laciverti. Söylediğim şey de basit, anlamamakta ısrar eden tipler aslında asıl oldboyzlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 muslumansindir sen kesin, allahini dinle, oku. unity said: Bosuna demiyoruz biz ultrAslan farklidir diye. Kebapcilar yok ultrAslan'in basinda; Alpaslanlar, Altaylar, Veyseller var. Respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Müslüman değil agnostiğim. Konuyla ne alakası varsa. Senin yaptığın 2 ayrı kişinin attığı 2 ayrı mesajı birleştirip aynı insandan geliyormuş muamelesi yapıyorsun. Ben katili savunmuyorum da, sadece benzer pozisyonda kalırsanız çıkarın atkınızı diye uyarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 oldboy'un biri, oldboy'un digeri yaziyorum. okumuyosun, inatla okumuyosun. okumakicin diye hesap alip, okumuyosun. gerci gidecem diyip de gitmemistin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 okumakicin said: Yok sen konsepti anlamamışsın. Ben Ultrasslan farklıdır falan demiyorum hepsi aynı bokun laciverti. Söylediğim şey de basit, anlamamakta ısrar eden tipler aslında asıl oldboyzlar... http://forum.paticik.com/read.php?2,6932759#msg-6932759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar