Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GS Wellington ile anlaştı , pazartesi Istanbul'da haberleri çoğaldı. Melo'dan vazgeçilip , bu adam alındı herhalde kesin olarak.

Bu adamı tanımıyorum çok ama , Melo'nun yıllık 3 m EUR maaş ısrarı ve artistliğinden dolayı çok alınmasını istemiyordum.

Bizde yıllık 3m EUR'dan 4 yıllık anlaşma yapsa , bi daha top mop oynamaz , 5 maçta bir de kırmızı kart alırdı
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

GS Wellington ile anlaştı , pazartesi Istanbul'da haberleri çoğaldı. Melo'dan vazgeçilip , bu adam alındı herhalde kesin olarak.

Bu adamı tanımıyorum çok ama , Melo'nun yıllık 3 m EUR maaş ısrarı ve artistliğinden dolayı çok alınmasını istemiyordum.

Bizde yıllık 3m EUR'dan 4 yıllık anlaşma yapsa , bi daha top mop oynamaz , 5 maçta bir de kırmızı kart alırdı

Çok üzülürüm doğruysa. Göbeği kaybederiz Wellington ile. Daha genç daha defansif falan bir adam ama merkezde Melo gibi ATEŞLEYİCİ işler sıkıştığı zaman patlayıcı etkisi olan bir adam lazım bize. Umarım doğru değildir. Gruplardan çıkma ümüdüm azalır ciddi ciddi...
Mesaj tarihi:
sostizm said:
Çok üzülürüm doğruysa. Göbeği kaybederiz Wellington ile. Daha genç daha defansif falan bir adam ama merkezde Melo gibi ATEŞLEYİCİ işler sıkıştığı zaman patlayıcı etkisi olan bir adam lazım bize. Umarım doğru değildir. Gruplardan çıkma ümüdüm azalır ciddi ciddi...

BRleri direk ülkesinden getirmek büyük risktir, büyük takımlar genelde Avrupada oynayıp uyum sağlamışları alırlar, futbol kültürü ve yaşam kültürü farklı olduğundan.

Ön libero disiplin ve pozisyon bilgisi gerektiren, sertlik gerektiren bir pozisyon ve BR ligi yeterince sert değil, fundemental ağırlıklı değil yetenek ağırlıklı.
Bu eleman ya GSde yetişecek olacak ya da elinizde patlayacak, her halükarda zaman kaybetceksiniz. Avrupalı birini alsaydınız bari, o pozisyona genç BR almak değişik bir fikir.
Melonun ahını aldınız kaç senedir hayalleriyle oynadınız sdf
Mesaj tarihi:
Transferi 2 ay gecikti diye , hiç idman yapmayan , bir de haklıymış gibi takılan , koca sezonun yarısında mal gibi oynayan, ligde ve CL'de bir sürü hatalı gole sebep olan biri ile 3m EUR * 3-4 senelik sözleşme yapılmadığı için mutluyum ben.

Buluruz yerine birisini, Wellington mu olur bu bilemem. Seneye de yabancı oyuncu saçmalığı biterse , o zaman adam gibi banko oynayacak bir yabancı alınır Mikel gibi falan
Mesaj tarihi:
melo muhteşem oynuyor ama senelik 4 milyon euro alıyor bizden ya, 4 milyon euro, boru değil. ona 3-4 senelik garanti kontratı bu paralarla verdin mi, bidon ödülü modeline geri dönebilir hiçbir şeyi tınlamayarak belki de.

ha yine köpek gibi oynamaya da devam edebilir tabii, bunu bilmemiz mümkün diil. ama çok da iyi bir profesyonel olmadığını geçtiğimiz yaz göt-göbek bağlayarak gösterdi. neymiş gs ile juventus anlaşamadığı için siniri bozulmuş tatile gitmiş. ulan gs seni almayacak olsa, başka takıma gitmicek miydin? başka takıma da öle göbekli mi gidecektin?
ha sonra aldık da noldu 3 ay falan baya leş gibi oynadı, kondüsyonu falan yoktu vs, ha toparlanınca hayvan gibi oynamaya başladı işte gördük, o ayrı mesele.

bence bizim sistemin işlemesinde melo'nun çok ama çok büyük payı var bu arada. tam da taraftarı ateşleyen bir tip üstüne üstlük. herkes seviyor herifi izlemeyi sahada yani.

umarım onun kadar verimli bir adam bulabiliriz.
Mesaj tarihi:
Sabonis ben de aynı o şekilde düşünüyorum , ayrıca devamlı pazarlık halinde olması , kendi istediklerinde diretmesi de cabası.

Sanıyorum ki , yönetim de bu riski almak istemedi. 3-4 yıllık müthiş bir kazık haline de dönüşebilirdi adam.2+1 falan gibi bir sözleşme olsa yapılabilirdi belki.
Mesaj tarihi:
daha iyisi gelecekse herkes gidebilir problem yok. ama melo gönderip 2-3 gömlek altında brezilya'lı köylü getirirlerse yazık olur.
Mesaj tarihi:
Red said:

wellington hakkında bilgisi olan var mı ? brezilya ligi takip etmiyorum hiç.

Ben baktım biraz, dinledim yorumları... Şöyle deniyor:

1- Süratli, genç, istekli
2- Hücuma katkısı çok sınırlı, çabukluğu ile önceliği defansa katkı
3- Oyun bilgisi, teknik kapasitesi sınırlı ama çabukluğu ile bu açığını kapatıyor
4- Sahadaki duruşu Mehmet Topal'a benziyor
5- Zamanla iyi bir hocanın ve üst düzey bir takımın etkisi ile gelişmeye açık.
Mesaj tarihi:
sonuçta bi melo değil anladığımız kadarıyla.

2 senedir de melo'nun takımda ne denli etkili olduğunu biliyoruz. topal tarzı kısıtlı defansif adamları sevmiyorum ben.
Mesaj tarihi:
Topal tarzı adamlar aslında çok değerli adamlar da modası 3-4 yıl önce bitti onların, Mascherano bile Barça'da stoper oldu o yüzden.

Artık orta sahaların tamamının her şekilde pas yapabilmesi ve hücuma tam katkı vermesi bekleniyor. Aslında tüm takımın, Topal gibi adamlar bunu biraz bozuyor. Ama mesela uzun oynayan, rakibi geride kabul eden takımlar için halen çok değerli bir sistem adamı tipinde Topal.

Wellington çok iyidir. Melo'ya hak etmediği o kadar para verileceğine Wellington gibi bir adama yatırım yapmak her şekilde GS'ye kazandırır.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

bu mu lan hücuma destek veremeyen, tekniği yetersiz adam? :D

Yetersiz aslında , en iyi görüntülerinden derlenme olan bir videoda iki tane ters kanada pası , uzun pası yok :D
Mesaj tarihi:
la yörü git :D çatır çatır dribbling yapıyor herif, ara pas falan filan da var. melo da bunu yapıyor zaten. hatta şu videoya göre melo'dan daha iyi yapıyor gibi sanki. ama işte videodan izleyip kanıya varmak çok doğru olmuyor o konuda haklısın
Mesaj tarihi:
koşuş şeklin apiyah reise benziyor. onun gibi çıksa keşke sdf

gerçi pasları hızlı biraz. hamit o topların %98'ini yakalayamaz
Mesaj tarihi:
Burak'a 20 milyon euro
Atletico Madrid, G.Saray'ın gol makinesi için çıldırdı!. Falcao'yu 60 milyon euro'ya Monaco'ya satan İspanyol kulübü, 'Aslan Kral' için Cimbom'a futbol tarihimize geçecek bir rakam önerdi http://www.siyahgazete.com/buraka-20-milyon-euro-11834h.htm
Mesaj tarihi:
bence satılmalı ya. hep böyle tam para ettiği zamanlarda futbolcuları tutarak harcadık. yabancılarda türk takımlarına kariyer bitirme yeri değil de basamak olarak, parlayıp daha iyi kluplere transfer olmak amacıyla gelsinler. satıcaksın ki ibret olsun.böyle transferler önemli.

ha teklif doğru mudur yalan mıdır bilmem ama satsınlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...