serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Valla Trabzon'un kısa vadede ödenmesi gereken ciddi borcları var. Bence satarlar. Çünkü para edebilecek baska düzgün topçuları yok.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 onur baya şişti ya.şişko kaleci oldu çıktı adam 2 yılda
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sleepingdeath said: Zep said: Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden.. yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin? Yargitay onamazsa , alayinin fenerli oldugu gercegi ile calkalanacak ortalik. Kaldi ki muhtemelen onamayacaklar. Turk hakiminde oyle bi t.sak gormuyorum. Francoyu ispanya aklamisti, sonra ingiltere yargilamaya calisti insanlik sucundan, yas haddinden bi bok yapamadilar. Bu da oyle bir dava iste.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Esnaf said: onur baya şişti ya.şişko kaleci oldu çıktı adam 2 yılda Bu dogru ayrica sakatlik falan yasadi, Tolga daha iyi bence artik.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kavurma said: yargıtay kararı onadığı anda yargıtayın satılmış ve taraflı bir kurum olduğunu iddaa edecek kişiler var bu forumda.reddettiğinde de çıkar ehuehueh.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 tersi yönünde karar çıkacağına inanıyorsan ne alâ
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 erman kilic hayirli olsun sdf adamin iyi sol ayagi var güzel bir yedek olabilir.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Besiktas alsaydi keske ya. Iyi bi adam o
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 30 yaşında ki adamı niye alalım ki
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fena oyuncu değil erman, dikine top taşır, iyi şut atar, engin'in kafadan kontak olmayanı işte herif. rotasyonda lazım böyle adamlar.
unK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 peki gol attıktan sonra bizim başkana da ellerinden öperim selamı yapacak mı
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Umut Bulut yerine Cenk Tosun diyorlar. 21 yaşında, o parladığı dönem gibi değil ama potansyeli var sonuçta. Geleceğe yönelik iyi adım olur.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aynen cenk iyi transfer olur.drogba alsın yetiştirsin adamı :D necatide gelir bu sene forvet konusunda pek sıkıntı yaşamayız.chedjou yu aldık melo ve sola bir adam aldık mı transfer dönemini bitiririz heralde.1-2 tanede erman gibi yedekte rotasyonda oynatılcak oyuncu aldıkmı tamamdır nani deniyor ama umarım almayız.mümkünse portekizli kimseyi almayalım
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Erman kılıç'a bile iş yapar, iyi yedek falan denmiş. Görmeden bilinmez tabi ama, bi mucize olmazsa 18'e bile zor girer.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben adamı hiç izlemedim :P bilmiyorum ne yapar ne eder ama engin in 2 yıl önce yaptığı katkının yarısını yapsa yeter
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben izledim adamı. Nasıl diyeyim, İbrahim Akın tarzı bir adam benim gördüğüm. Küçük takımda generalliği iyi yapıyor, kesinlikle ortalamanın üzerinde yetenekleri var. Ama büyük takımda arada ezilip sindirilme olasılığı yüksek. Tarz olarak demiyorum da oyuncu sınıfı olarak Ceyhun Eriş, İbrahim Akın tarzı bir adam. Bu tip oyunculardan işte Yusuf Şimşek son geldiğinde BJK'da harikalar yaratmıştı. Şu anki takımda ilk 11+3'e girmesi çok zor ama hem her iki kanatta oynaması hem 10 numara olarak da kullanılabilmesi açısından kadro derinliği açısından yedekte tutulabilir.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sneijder'i yedekleyecek adam olur. Bence 18e girer cünkü Galatasaray'ın düzgün 12 tane yerlisi yok.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 boy kısa ya avrupa maçlarında çok ezerler
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi 11 transferi olarak düşünmeyin zaten, Rew güzel demiş. Açık ara kulübeye transfer yapılıyor. Hani 11'e transfer yapıp alışmış ve kaliteli 11'deki adamı yedeğe itmek gibi saçma bir şey yerine bu çapta bir transfer en iyisi, Hem Sneijder'in injury prone olduğu gerçeği de var ki atıyorum Avrupa maçları dışında Snejider bol bol dinlendirilip bu sorunun etkisi minimuma indirilirken Erman ile ligde çok rahat orta saha kontrolü yakalayabilirsin. Sneijder'in yedeğinden ziyade birlikte rotasyona girerler. Ha aynı seviyede adamlar değiller tabii ki ama yokluğunda her şekilde iş yapar.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sneijder seviyesinde adam zaten dünyada kac tane ki bizim memlekette olsun :) Sneijder olmadigindan o bölgede Yekta filan oynuyor ama egreti duruyordu. En azindan Erman o mevkinin adami ve TR liginde gayet götürür bir adam. Umarım alınır.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sneijder'in yedeği olarak kanattan hücuma çıkacak Amrabat Erman'a göre çok daha etkilidir bana göre. Erman daha çok 4-3-3'e dönersek sağ-sol amrabatla paylaşıp oynayacak gibi duruyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu Erman kac paraymis ki? Aziz bi el atsin bakalim
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Gs muslera icin 17mio euroluk barca teklifini reddetmis http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2013/05/29/4012636/galatasaray-reject-17-million-barcelona-bid-for-muslera?ICID=HP
Öne çıkan mesajlar