souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Fener elenince CL den oradan gelecek parayı aktarırız np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 said: Ünal Başgan @UnalBasgan 43m Ohaaa transfer listesinden sonra hazırladığım yeni yönetim kurulu listem de Fenerbahçe'nin eline geçmiş tek tek teklif yapıyorlar. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://global3.memecdn.com/rmx-football-story_o_301690.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Pazar gunu GSli yonetici Semih Haznedaroglu 3 temmuz surecinde Unalin Fenere yaptigi dusmanligin bugunku durumlari getirdigini soylediydi. Unal da ben bisi yapmadim yanlis anlasildim tiri viri diyerek kendini savunmus, ama hala 'Fener su kadar ceza alaydi benim icin olay kapanirdi' diyerek niyetini belli ediyor. Unal boyle ufledikce cidden bu dusmanlik bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Şike yaparken düşmanlık oluşmayacak da ortaya çıkınca ceza isteyen mi düşmanlığı körükleyecek? Yapmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/38/B_17118_B.jpg Galatasaray Spor Kulübü'nde 15 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan "Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı" öncesinde Sayın Ünal Aysal, Galatasaray TV'deki "Seçime Doğru" programına katılım gösterecek. Twitter üzerinden #BaskanaSorun etiketini kullanarak sorularınızı iletebileceğiniz program, 30 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: Pazar gunu GSli yonetici Semih Haznedaroglu 3 temmuz surecinde Unalin Fenere yaptigi dusmanligin bugunku durumlari getirdigini soylediydi. Unal da ben bisi yapmadim yanlis anlasildim tiri viri diyerek kendini savunmus, ama hala 'Fener su kadar ceza alaydi benim icin olay kapanirdi' diyerek niyetini belli ediyor. Unal boyle ufledikce cidden bu dusmanlik bitmez. Evet alkışlamalıydık Fenerbahçe'yi şike yaptığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Zep said: Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden.. yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 - dur bakalım hele bi rapor açıklansın - rapor açıklandı da hele bi mahkeme sonuçlansın - mahkeme açıkladı da hele bi yargıtay onasın - aihm hele bi tamam desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sleepingdeath said: Zep said: Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden.. yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin? cas davası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 CAS Davası namusları öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Rewendor said: - dur bakalım hele bi rapor açıklansın - rapor açıklandı da hele bi mahkeme sonuçlansın - mahkeme açıkladı da hele bi yargıtay onasın - aihm hele bi tamam desin Tarih belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Burak: Fiorentina ile anlaştım! Burak yanıtlıyor: Şartlar her bakımdan çok iyi. Yıllık 3.5 milyon Euro alacağım. Ayrıca her 5 gole 100 bin Euro ekstra para verecekler http://spor.mynet.com/haber/burak-fiorentina-ile-anlastim/63372 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 haberden çıkarılabilecek en ciddi sonuç mevlüt'ün ne silik bi tip olduğu. adamın muhabbete hiç bi katkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fiorentina yıllık 3.5m vermez yalan haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yargıtay kararı onadığı anda yargıtayın satılmış ve taraflı bir kurum olduğunu iddaa edecek kişiler var bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bence de 3,5m euro veremezler bi o kadar da vergisi var Italyada, en az 15m da GSye vercekler, batarlar valla. Ayrica SLye falan gitmeyen takima gidip naapacak Burak, kazma Italyan defanslarindan dayak yemeye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yargıtay zaten patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kavurma said: yargıtay kararı onadığı anda yargıtayın satılmış ve taraflı bir kurum olduğunu iddaa edecek kişiler var bu forumda. Yok artık. Olsa da o kişileri ciddiye almayınız, bizden değiller. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Muslera gidici gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Altyapida Onur var hemide Turk, isin kolayini bulmusunuz koymaz size sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Onur iyi ama Muslera top tier kaleci. Yani ciddi fark var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 silahlı başgan yar etmez onur'u artık. elini kestirir öyle gönderir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar