Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazar gunu GSli yonetici Semih Haznedaroglu 3 temmuz surecinde Unalin Fenere yaptigi dusmanligin bugunku durumlari getirdigini soylediydi.

Unal da ben bisi yapmadim yanlis anlasildim tiri viri diyerek kendini savunmus, ama hala 'Fener su kadar ceza alaydi benim icin olay kapanirdi' diyerek niyetini belli ediyor. Unal boyle ufledikce cidden bu dusmanlik bitmez.
Mesaj tarihi:
Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden..
Mesaj tarihi:
http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/38/B_17118_B.jpg
Galatasaray Spor Kulübü'nde 15 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan "Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı" öncesinde Sayın Ünal Aysal, Galatasaray TV'deki "Seçime Doğru" programına katılım gösterecek.

Twitter üzerinden #BaskanaSorun etiketini kullanarak sorularınızı iletebileceğiniz program, 30 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Pazar gunu GSli yonetici Semih Haznedaroglu 3 temmuz surecinde Unalin Fenere yaptigi dusmanligin bugunku durumlari getirdigini soylediydi.

Unal da ben bisi yapmadim yanlis anlasildim tiri viri diyerek kendini savunmus, ama hala 'Fener su kadar ceza alaydi benim icin olay kapanirdi' diyerek niyetini belli ediyor. Unal boyle ufledikce cidden bu dusmanlik bitmez.

Evet alkışlamalıydık Fenerbahçe'yi şike yaptığı için
Mesaj tarihi:
Zep said:

Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden..

yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin?
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Zep said:

yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin?

cas davası :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

- dur bakalım hele bi rapor açıklansın
- rapor açıklandı da hele bi mahkeme sonuçlansın
- mahkeme açıkladı da hele bi yargıtay onasın
- aihm hele bi tamam desin

Tarih belli mi?
Mesaj tarihi:
Burak: Fiorentina ile anlaştım!

Burak yanıtlıyor: Şartlar her bakımdan çok iyi. Yıllık 3.5 milyon Euro alacağım. Ayrıca her 5 gole 100 bin Euro ekstra para verecekler http://spor.mynet.com/haber/burak-fiorentina-ile-anlastim/63372
Mesaj tarihi:
kavurma said:

yargıtay kararı onadığı anda yargıtayın satılmış ve taraflı bir kurum olduğunu iddaa edecek kişiler var bu forumda.

Yok artık. Olsa da o kişileri ciddiye almayınız, bizden değiller. ;)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...