Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Pazar gunu GSli yonetici Semih Haznedaroglu 3 temmuz surecinde Unalin Fenere yaptigi dusmanligin bugunku durumlari getirdigini soylediydi.

Unal da ben bisi yapmadim yanlis anlasildim tiri viri diyerek kendini savunmus, ama hala 'Fener su kadar ceza alaydi benim icin olay kapanirdi' diyerek niyetini belli ediyor. Unal boyle ufledikce cidden bu dusmanlik bitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/38/B_17118_B.jpg
Galatasaray Spor Kulübü'nde 15 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak olan "Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı" öncesinde Sayın Ünal Aysal, Galatasaray TV'deki "Seçime Doğru" programına katılım gösterecek.

Twitter üzerinden #BaskanaSorun etiketini kullanarak sorularınızı iletebileceğiniz program, 30 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Pazar gunu GSli yonetici Semih Haznedaroglu 3 temmuz surecinde Unalin Fenere yaptigi dusmanligin bugunku durumlari getirdigini soylediydi.

Unal da ben bisi yapmadim yanlis anlasildim tiri viri diyerek kendini savunmus, ama hala 'Fener su kadar ceza alaydi benim icin olay kapanirdi' diyerek niyetini belli ediyor. Unal boyle ufledikce cidden bu dusmanlik bitmez.

Evet alkışlamalıydık Fenerbahçe'yi şike yaptığı için
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden..

yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Zep said:

Hakkaten, sike yap kupanin ustune yat, futbol diye bisey kalmasin sonrada bize ceza istiyorlar dusmanligi korukluyorlar diye baskalarini sucla. Bir yol alalim artik lutfen. Sikeniz herzaman yuzunuze vurlcak destek falan eklemeyin kimseden..

yargitay karari onarsa gelecem burada tum futbol camiasindan kendi adima ve takimim adina ozur dileyecem, peki yargitay karari onamazsa bu tukurduklerini yalayacakmisin?

cas davası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...