guernica Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 70 yaşındaki teyzeler tarafından metroda itip kakıldığım gün ankara bittiydi benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ANKARADA YAŞLANMAYIN otur izmirinde. havası güzel kızı güzel denizi güzel yeri güzel insanları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 wastyrx said: Esh said: Ben izmirliyim ama hic yasamadim ama cok sik gidip geliyorum(ailenin bi tarafi komple orada). misal, 6 ay istanbul bostanci/suadiye de 6 ay bodrum turkbukunde yasiyorum, izmir benim acimdan istanbula ve bodruma gore cok daha yasanasi geliyo. Bu biraz da aldigin enerjiyle alakali, insanlarin guzelligi yuzlerdeki mutluluk, ruh. Bunlari avm sayisi ile kiyaslamak yanlis. Ankara düzenli bir şehir. Avm diyip duruyorsunuz da ihtiyaç varsa gidiliyor avmlere(misal başarılı sinemalar avmlerde oluyor ya da spor salonlarının beğendiklerim yine avmde)onun dışında benim çevrem en azından yaklaşmıyoruz bile. Çoğu şehrin aksine biz arada bir değişiklik olsun diye değil de beğendiğimiz ilgilendiğimiz için tiyatroya gidiyoruz mesela. Kültür akıyor resmen heauheau. Havası boğmuyor insanı ne kadar sıcak ya da soğuk olursa olsun rahatsız olmuyor insan. Siz kimlerle karşılaştınız bilmiyorum ama insanı normal yurdum insanı yol sor seni götürürler bile hani apaçi dedikleriniz yeni nesil oluyor ki her yerdeler. Bir şehirde toplamadık onları. Aspava var ki çok başarılı bir şey. Seviyorsan pavyon kültürü var değişik kafalar. Su çok lazımsa eymir gölü vs baya başarılı temiz hava olarak.(sanki bana günün 8 saati denizdesiniz arkadaş. Yatın olur açılırsın ya da her sabah 6.30da gider yüzersin balığa çıkarsın düzenli anlarım ama o bıkbık eden tiplerin neredeyse alayı uzaktan bakıyordur anca) Arkadaşlık baya önemli burada bir de, paran yoksa eğlenebileceğin tek insanlar onlar çünkü o yüzden fakir olmayın. Sanıyorum ankara kötü diyenlerin alayı bu yüzden kötü diyor fakir olmadıktan sonra istanbuldan daha başarılı mekanlar var. En basiti trilye var çocukluk arkadaşımın mekanı ankarada balık restoranı nasıl ülkede top balık restoranı olur kötüyse buralar? ^_^ O yüzden hiç bok atmayın ankaraya izmire istanbula oraya buraya eğer ki bi sıkıntı var ise ya paranız yoktur ya eğlenmeyi bilmiyorsunuzdur ki benim kızdığım nokta budur; her şehrin iyi ya da kötü olduğu yerleri, olayları muhakkak vardır. Siz direk bişi bilmeden adamın yolunu kapatıyorsunuz. Belki gelicek burada baya başarılı olacak hem iş olarak hem çevre olarak? Direk ankara kötü diyip adamın hevesini öldürüyorsunuz ki gelip burada yaşamamışsınız bile çoğunuz. abi kusura bakma ama dediğin şeylerin çoğu birden fazla şehirde var zaten. istanbulla/izmir ile karşılaştırma yapman komik olmuş. avunma gibi biraz. üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 İzmir, derken sadece alsancak, Ankara derken sırf Çankaya + gölbaşı, istanbul derkende beşiktaş + kadıköy olarak bakmıyorsanız hepiniz tespitleri bayagı bayagı bi yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 İzmir'den sonra çok çorak ve sıkıcı gelebilir ama abartıldığı kadar da kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Wolas said: ANKARADA YAŞLANMAYIN otur izmirinde. havası güzel kızı güzel denizi güzel yeri güzel insanları güzel Nem olmayan şehir işte, tam yaşlanılcak yer. Bacaklar ağrımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 GERGE said: Ankara'yi sevmeyenler iki gun gorup gidenler hep. Tatile ya da gezmeye gelinecek sehir degil Ankara, yasanacak sehir. Aspava ekolu ayrica ulkede tek. askerlik + 3 ay çalışma onun dışında gelip gitmeler. ankara sıkıcı bi şehir. he arkadaşların varsa her şehir güzelde ankara bad yani. tabi gene civar illerden iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Soimyr said: İzmir, derken sadece alsancak, Ankara derken sırf Çankaya + gölbaşı, istanbul derkende beşiktaş + kadıköy olarak bakmıyorsanız hepiniz tespitleri bayagı bayagı bi yanlış. yaşarken hiç bulunmadığım ilçeleri hesaba ne diye katayım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yaşanır. ama zevk alınır mı dersen benim cevabım hayır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hangimiz bu bedenin içinde gerçekten yaşıyoruzki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hadi leyn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 barbu said: abi kusura bakma ama dediğin şeylerin çoğu birden fazla şehirde var zaten. istanbulla/izmir ile karşılaştırma yapman komik olmuş. avunma gibi biraz. üzgünüm :( AHeuaheau hala karşılaştırma diyorsun. Konumuz ankarada yaşanır mı zaten. Benim demek istediğim de aynen senin dediğin zaten ama anlamıyorsunuz. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 teklifi reddettim arkadaşlar, bunun nedenleri arasında ekonomik sıkıntılar ilk sırada yer arıyor. şöyle ki, çalıştığım yerde adli hizmet tazminatı denilen bir şey var maaşımda, diğer kuruma geçersem bu tazminat maaşımdan kesilecek ve hiçbirşey eklenmeden o haliyle önüme koyulacak. bu da yaklaşık 400 lira içeri girmeme neden oluyor. neyse bakalım hayırlısı. hani geçtim ankaranın yaşanılır bir yer olup olmamasını. puşt herifler dalga geçer gibi çağırıyorlar bir de. araştırmasam susuz sabunsuz gidiyorduk iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahahah bi arkadaş da şu an çalıştığım şirkete gelmeden önce net maaş üzerinden çalışıyormuş, buna teklifte 3 ayda bir bir brüt maaş ikramiye denmiş. ama brüt maaştan da vergi vs kesileceğini anlamamış safım. ayrıldığı yerler nerdeyse aynı maaşa geçmiş kız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yeni mezunlar ya da az iş tecrübesi olanlar da çok var o hikaye...bazı işverenler iş görüşmelerinde konuştuğu kişinin durumundan halini çakozlayıp bu türden ucuz ama ne yazık ki işveren leyhine numaraları yapıyorlar...vereceği ücretin brüt olduğunu ya üstü kapalı söylüyor ya da hiç söylemiyor...işe başladıktan sonra da eline konuştuğu paranın çok altında para geçen eleman çok çok çok kötü bir ruh haline bürünüyor. o ruh halini yazamıyorum bu hale, siz anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 anlayan anlamıştır abi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 wastyrx said: marksman said: ankara > istanbul denmiş lol Sıkıntı eğitim sisteminde de olabilir ya. ÖXFÖRD VARDÖDA sana demedim wiztirix orada mutluysan ne güzel ama mg gibi savunmuşsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 8 sayfa okumadım. soruya cevap veriyorum: HAYIR, yaşanmaz! bir proje sebebiyle 15 ay kaldım ankarada, hayatımın ilk kültür şokunu orada yaşadım ben. mesela köylü kurnazı ya da çarıklı gibi kavramların (iş hayatı için konuşuyorum) ne demek olduğunu ankarada öğrendim. ha, şunu da belirteyim ama; güzel dostluklar kurabiliyorsun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Biri demiş metroda teyzeler tarafından itilip kakıldım Ankara'da, abicim bu parametreyse İstanbul'un 30 semtinden 20'sinde götündeki cüzdanı alırlar. İzmir'de Alsancak'a geldik kopalım derken 2. Kordon'da travestiden bıçak yersin. Kriter olarak merkezi değerlendirmek lazım, sonuç olarak paticik komunitesi sosyoekonomik olarak iyidir, İzmirliyim ama Ankara hate'ini ciddi anlamıyorum. Herif Buca'da öğrenci İzmir'in neferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 coco said: 8 sayfa okumadım. soruya cevap veriyorum: HAYIR, yaşanmaz! bir proje sebebiyle 15 ay kaldım ankarada, hayatımın ilk kültür şokunu orada yaşadım ben. mesela köylü kurnazı ya da çarıklı gibi kavramların (iş hayatı için konuşuyorum) ne demek olduğunu ankarada öğrendim. ha, şunu da belirteyim ama; güzel dostluklar kurabiliyorsun orada. istanbul'da hiç kültür şoku yok yani? lol. ankara'da 22 senesini geçirmiş biri olarak sadece ankara sıkıcı olduğu için yaşanmaz diyebilirim. yoksa gayet güzel yaşanır. ama istanbul cafcafına alışmış bünye daralır orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Valla burada işe girersen bir şekilde yaşanıyor. Ben doğma büyüme İzmirliyim, kesilesi elim, öpülesi rehberlik hocası ve soruları çalan şerrefsizlerin ortak komplosuyla önce Ankara'da üniversite okudum sonra da madem yaptık bir hayır bacakları tam ayır mottosuyla burada işe girdim. Denizsiz yaşamak zor, bugüne kadar 6 kere şehirdışı göreve gittim 6 sını da allem edip kallem edip İzmir'e ayarladım. Amaaa, sen pavyon aspava diyenlere de bakma, gece olayı için Arjantin Caddesi, Park Caddesi vb. her türlü mekan mevcut buralarda. AVM denilince de hakikaten insanların aklına ne geliyor bilemedim doğrusu, Armada'ya falan eyw de Kentpark, Panora falan gayet güzel yerler kanaatimce. Gel hacı işte, daha sonraki terfide de İstanbul a geçersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kızılay, mamak, keçiören, altındağ, ulus, sıhhiye, dikmen gibi %60'lık kısmı atarsak gayet de yaşanılabilir bir şehir.. Çayyolu, birlik, tunalı, ümitköy tarafları gayet nezih ve üst kesimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 chrome said: Izmir birakilir mi ya. Daha dun ankaradaydim, askerligi de burada yapmistim. Hayattan sogudum. Avmsi avm degil insani hötö ogrencisi bir acayip ortam kasvetli kizlar cirkin erkekler biyikli ve cumleye duzgun baslayip sonunda sive yapiyorlar. Basbakanlik teklif etseler gidilmez oyle bir sehir abi. Yasayan da bilmedigi icin yasiyor ya da mecburiyetten izmirin avmleri de öyle güzel öyle güzel ki koskoca ksk da 100 yıllık egs parktan başka yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 evet izmirin herşeyi güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sen bokunu ye izmirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar