Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kirada oturanlar

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Abi nasıl mobilya alıyorsunuz ya da eve masraf yapıyorsunuz?

Ben İstanbul'daki evimden taşıdım getirdim eşyalarımı buraya ama dolaptı, raftı eksiklerim var, içimden hiç birine bir kuruş para harcamak gelmiyor. Sanki otelde kalıyormuşum gibi bir his içerisindeyim 4 aya yakın süredir ve daha duvara saat bile asmadım, hala bavullar falan ortada duruyor...

Sanki yarın gidecekmiş gibi hissediyorum kendimi, okuldaki odam daha çok ev gibi benim için, bilemedim ben bu işi. Kendimi kötü hissettiriyor böyle oturmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bütün duvarlara tablo falan astım bide üstüne. Beğendiğim bi orta sehpayı satın almıştım. Yataktır dolaptır gerekli şeyleri geçiyorum zaten.

Yarın öbürgün bunları başka bir eve taşır kullanırım diyorsan evi düzene sokuyorsun. Evin içine sinmesi lazım ama, oturduğun evden memnun değilsen onu değiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1.5 senedir istanbulda kirada oturuyorum-çalışıyorum, izmirden geldim.

geldiğim zaman bi yatak bir koltuk aldım. ikinci el tv, koltuk, dolap aldım (sanıldığının aksine hiç kullanılmamış eşyalar dahi bulunabiliyor).

şu an evim gayet fullendi. LED tv aldım, raf, buzdolabı, bulaşık-çamaşır makinesi fırın etc...

şu an babamla göt kadar ev için ekstra masa sandalye almalımıyım almamalımıyım onun kavgasını veriyorum. neyse babam izmire dönünce alıcam nasılsa asdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte yarın öbür gün taşınınca o eşyalar eğreti durur mu öteki evde diye düşünüyorum sürekli. Yoksa bayağı meraklıyım böyle dolaplar alayım, tablo asayım, süs eşyası yığayım diye ama...

Temel eşyalarım (salon takımı, yatak odası, beyaz eşya falan) vardı zaten; onları getirdim. Onun haricinde eve giren sehpa takımı, onu da kız arkadaşımın annesi ev hediyesi gönderdi.

Daha önce hiç kirada oturacağımı düşünmemiştim bile. Şimdi başkasının evinde oturmak garip geliyor.

Bu arada 1+1'de oturuyorum. Yeni bina, ev güzel sayılır ama aptal adamlar öyle bir mutfak ve banyo yapmış ki; banyoya çamaşır makinesi girmiyor, mutfakta da sadece tek bir makine koyacak kadar yer var. Bulaşık makinesi yatak odamda süs olarak duruyor şu an.

@MrLevie; 3 tane masa var 40m^2 evde, daha da olsa lazım yani. Birinde yemek masası, birinde çalışıyorum diğerinde de bilgisayar var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...