Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oha fistan'ın gezmiş görmüş hali mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oh çoluk çocukla uğraşıyorsun dediği adamın dünyanın en random wannabe troll olması da apayrı hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 brou said: Fistan said: yeğen. bir de alkolde zom olunuyor demissin ben ot icince nasil olunuyor onu merak ediyorum noyzura onu da deneyimlerini aktarabilir misin asit ve mantar kullandiysan onlari da yaz ot nasil iciliyor bi de sigara gibi mi en iyisi özcan sen 10 seneden fazladır uyuşturucunun her türlüsünü kullanmıyor muydun? seneler önce yurtdışından lsd getirip festivallerde satan arkadaşın kubilay uyuşturucudan ölmedi mi? hatta polise yakalandın 4-5 yıl evvel yalvar yakar kurtulmadın mı? şimdi gelmiş uyuşturucu üstünden milletle daşak geçiyorsun.inan bir bok anlamıyorum senden. zeki akıllı adamsın, halin vaktin yerinde, gezdin gördün, tamam ama sen manyak mısın lan gelmiş forumda çoluk çocukla uğraşıyorsun? Kubilay şu ortamdaki en gereksiz adamdı. Hem sanki herkesin kaldırabileceği birşeymiş gibi sorumsuzca herkese dağıttı para kazanmak için ve eline yüzüne bulaştırdı. Hem de yakalanınca bütün camiayı polislere sattı , bütün arkadaşlarını fişledi. Fistanın kankası olduğuna şaşırmadım. Psy nooblar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Fly said: said: burnumdan derin ama sessiz bir nefes alırken tutku enerjimi alan etkisi yaratıcak şekilde serbest bıraktım korkuyorum abi senden adam aoe taunt atmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 posting in legendary moment! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 vayhımana dram geliyor koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 NaturalSpringWater said: oh çoluk çocukla uğraşıyorsun dediği adamın dünyanın en random wannabe troll olması da apayrı hoşuma gitti. Ben troll değilim bu yüzden wannabe de değilim. Bu bahsedilen olaylar olurken ben krallar gibi takılırken ortamın noobları polislerle cebelleşiyordu anlatıldığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aferin hacı madalya verin arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: NaturalSpringWater said: oh çoluk çocukla uğraşıyorsun dediği adamın dünyanın en random wannabe troll olması da apayrı hoşuma gitti. Ben troll değilim bu yüzden wannabe de değilim. Bu bahsedilen olaylar olurken ben krallar gibi takılırken ortamın noobları polislerle cebelleşiyordu anlatıldığı gibi. hacı ayıp ettin şimdi . sana mı dedim fistana dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: anlayış ve kavrayış kelimelerle olmaz. şunu imza yapmak istiyorum ama arda bey'i de unutmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adam kubat damage çakmış sdaasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Madalyaya gerek yok kendim oluşum zaten yeteri kadar tatmin edici. Ama trde iki trip yaşayan şark kurnazı tipler para kazancam diye durumları abuse ederken hem ortama, hem kendilerine hemde alakasız tiplere sorun oluyorlar yakındığım durum bu. Belirtiğim şey ise ortamın noobları şimdi adam olmuş gibi burda kendilerince testis geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Madcat said: Noyzura said: anlayış ve kavrayış kelimelerle olmaz. şunu imza yapmak istiyorum ama arda bey'i de unutmak istemiyorum. Axedice gibi tırnak içinde yaparsan sevinirim ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 NaturalSpringWater said: Noyzura said: NaturalSpringWater said: oh çoluk çocukla uğraşıyorsun dediği adamın dünyanın en random wannabe troll olması da apayrı hoşuma gitti. Ben troll değilim bu yüzden wannabe de değilim. Bu bahsedilen olaylar olurken ben krallar gibi takılırken ortamın noobları polislerle cebelleşiyordu anlatıldığı gibi. hacı ayıp ettin şimdi . sana mı dedim fistana dedim. Pardon kenkx adam çoluk diye beni kastedince yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nasılım? o değil de ben yokken izmirde hiç pati buluşması oldu mu senle tanışmak için falan? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 korkuyoruz enerji aktarımı yapar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 içkinize aspirin atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: burnumdan derin ama sessiz bir nefes alırken tutku enerjimi alan etkisi yaratıcak şekilde serbest bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Madcat said: nasılım? o değil de ben yokken izmirde hiç pati buluşması oldu mu senle tanışmak için falan? :/ Yok olmadı daha ya bi akşamüstü alsancak sahilde toplansak harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 izmir bu yalan olur garanti ben her gün çimlerdeyim gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bende alsancaktayım hergün yeni spor salonumu orada seçtim. Hatta şuan yoldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi izmirdeysen gitsene kipa'dakine neydi adı unuttum da bi de onun yanındaki yerde de vardı palmiyemiydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 senko sen gel lan yiyiosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar