Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi brou nun yazdığına oranla çok zayıf olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ben oradan sonrasını okumadım zaten, bir süre de okumayı düşünmüyorum adam adaletin sert esen rüzgarı gibi gelip geçmiş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi resmen forumumuza renk geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ahahahahasdffgad bu ne lan noyzasffadffed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 UAHAUHAUAHAUAUH bilet alıp gidip bu hikayeleri Tree of Life'da bizzat anlatıcam herkeze, iyi ortam yaparım... ben çalışmalara başlıyım ahahahhaahha 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benjani said: Noyzura said: Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. http://i.imgur.com/AISrc3I.gif Gif karnıma yumruk gibi indi bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 NaturalSpringWater said: abi resmen forumumuza renk geldi lan ya son bi kaç gündür sıkıcı bir durgunluk vardı ya cidden iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 brou'nun soyledigi her sey dogru yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Dworgian said: abi brou nun yazdığına oranla çok zayıf olmuş. ben hayat hikayemden bir kesit anlattım. Zayıf bulmandan daha ziyade kıyaslamana üzüldüm. Ama arkadaşlığımız pekişirse kıyasladığın şeyin abzürdlüğünü görürsün. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cempostaci said: brou'nun soyledigi her sey dogru yani? merakla senin kimliğinin gizemini düşürmesini bekliyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben cem memnun oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Ok dedi ve hoşuma giden diğer iki kanka hatunun yanına gidip yanlarına oturduk. Yine burnumdan derin ama sessiz bir nefes alırken tutku enerjimi alan etkisi yaratıcak şekilde serbest bıraktım. arkada kalmasın istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 AAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHAHAHSFHSIGFDH HAHS HAHAHSAHF JDFKHDDFKHK AHAHSHDASHDAH HSDGHSDFHDFHL DĞLGĞDFJLĞDF DFĞHPLDFĞ SDGK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: bu adamın beni öğrenciliğinden atma nedeni aydındaki büyücü halamdan ve cinlerle ortak yaşam yaşayan birinden öğrendiklerimden dolayı bana çok kızmıştı. http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/0426790.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 efsane olamamıs topic, yok abi malzeme cok zayıf. göstere göstere gelen yumruktan heycan olmuyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 brou spiritüel seks yerine anal tercih etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: bu adamın beni öğrenciliğinden atma nedeni aydındaki büyücü halamdan ve cinlerle ortak yaşam yaşayan birinden öğrendiklerimden dolayı bana çok kızmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 brou msn var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aasdfgg ... hayat gerçekten fantastik ama ya dalga geçmiyorum ;D p.s: sihirli annem'deki kadını hep çok seksi buldum ya. böyle bazı kadınlara yorgun çökük yüz çok yakılıyor. .. Of Betüşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adamın büyücü halası var. tövbe est. şuraya bir felak nas falan koyun ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kavurma said: beyler adam patileaks H AAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Spor salonundaydım ya sonra wing tsun antremanına girdim bakamadım. BÜyük bi cevap beklentisi varken boş geçmek olmaz malum hayatımdan anlatmayı seviyorum. 16 yaşımdayken bir ustam oldu. Bununla ilgili ,post yazmıştım zaten 15 - 16 yaşlarımda nefes - meditasyon - mantra gibi temel eğitimleri almıştım ama bu adamın beni öğrenciliğinden atma nedeni aydındaki büyücü halamdan ve cinlerle ortak yaşam yaşayan birinden öğrendiklerimden dolayı bana çok kızmıştı. AHAHAHAHAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 benjani said: Noyzura said: Gecdkızı aramış ve yataga uzanmasını söyleyip sesli telkinle transa sokup bir rüya boyutunda kıza teselli olsun diye benim görüntümle seviştirmiş. Muhtemelen görüntümün altında o vardı. http://i.imgur.com/AISrc3I.gif AHAHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi bu nasıl bi topic dsdjsdj offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar