imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 3-5 kız pati standartlarında hergün ama. bunu bilmiyorsun cantug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Yarın erken kalkcam neler okuyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 deadwoll said: Abi bitkisel bu bir şey olmaz, sağlıklı diye alıyonuz da; o bitki zibilyon tane işlemden geçiyor. Kaldı ki doğadaki her bitki sağlıklı olacak, her bitkisel ilaç yan etkisiz, ileriye dönük problemsiz olacak diye bir şey yok. Damarları genişletip, kanı sulandırmaktan başka bir olayı olmasa bile karaciğeri yorar, beyin kanaması geçirtir, kalp krizi geçirtir, tansiyon dengesini bozar, penisinizin başına türlü dert açar vs. Adam gibi sevişin yatın uyuyun. İki tane olunca, bir gecede 5 posta gidince ne oluyor patide 2 taneyle birden yattım diye topic açmaktan başka. Sağlığınızla oynamayın gaza gelip. Sonra yaşlanınca çükünüz kalkmaz çok ağlarsınız. this.. yaşlanınca da "çüküm düştü, ne önerirsiniz" diye topic acarsınız artık. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Pohahahaha tam bu konuya özel çekim olmuş hehehe deadwoll said: senko said: abi nasi bi forum olduk ya Abi işte http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 cantug tam ergen ya seninki kaç basıyo muhabbetine döndürmeye çalışmış 5 sayfadır ama ona rağmen gayet seviyeli seks sohbeti gelişmiş. tebrik ederim arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lectre said: dışardan dönünce okuyayım Evet public ortamda uyarılma ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 eyv okuyorum şimdi fap material niyetine asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 asdfghgj eğer sana ilham olabilirsem ne mutlu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Çok korkuyorum şu anda sevgilimi tatmin edemiyosam ya onu ön sevişmede 3 kere orgazm edebilicek insanlara kaptırırsam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Noyzura said: asdfghgj eğer sana ilham olabilirsem ne mutlu bana havaar havar o ney lan, adeta bir bukowski adeta bir.. /follow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hani sallarız ya çıkarmadan 5 diye. sokmadan 5 versiyonunu yaratmışsın noyzura. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 monoscope said: Çok korkuyorum şu anda sevgilimi tatmin edemiyosam ya onu ön sevişmede 3 kere orgazm edebilicek insanlara kaptırırsam diye korkulara kapılmak yerine güzel şeylere odaklan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lectre said: Noyzura said: asdfghgj eğer sana ilham olabilirsem ne mutlu bana havaar havar o ney lan, adeta bir bukowski adeta bir.. /follow ben alkol içmiyorum ve bukowski sevmiyorum ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 noyan bana cevap verme babs ya. yatıcam uyucam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 imamizer said: hani sallarız ya çıkarmadan 5 diye. sokmadan 5 versiyonunu yaratmışsın noyzura. respect. Dünyada en çok neler ile uğraşırsan o konuda git gide daha da ustalaşırsın. Her ne kadar ustalaşmak için uğraşmasamda bu kadar çok tekrar üzerine her seferinde yeni ayrıntılar keşfede keşfede bu hale geldim. teşekkür ederim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sorry.. geç gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Jaegerjaquez said: Noyzura said: ne yalan söyleyim sokasım geliyor ama yapıyorum yaw. don çıkarmadan yapmak böyle katanayı kınından çıkarmadan duel atmak gibi bir his yaratıyor. :D dur seni güldürecek bir bleach meteforu daha kullanayım. Bazen bazı kızlar yatakta "ben orgasm olmuyorum yeaa" muhabbeti yapınca Zaraki Kenpachi gibi gülümsüyorum ve ... evire çevire .. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bana ne der isime bakarim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu kadar çeneye vurması iyi değil noyzura. köşe başında şunu götürdüm, bunu yaladım, şöyle seviştim diye anlatan mahalle abilerine döndün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 zampakto da iyidi afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 imamizer said: bu kadar çeneye vurması iyi değil noyzura. köşe başında şunu götürdüm, bunu yaladım, şöyle seviştim diye anlatan mahalle abilerine döndün. tamam sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 başlığın özeti. http://www.youtube.com/watch?v=60_BHPPn3Us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 tam aklımdan bu geçiyordu ya ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben de onu ariyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 arayan bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar