Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyer Kararsızlığı

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

loop

Noyzura said:

Nomak said:

Rockstar camiyası senin gelip rock star olmanı bekliyorsa go go.

ya var öyle bir durumlar. caravan > gandalf > bachus > dorock falan hepsinde dj/vj işleri oldu böyle rock star olmasam da hep bir rock starmışım gibi kıyak takıldım da insalar "noyan daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" mesajını verdi hep .

O zaman bu yoldan devam et, ülke şartlarında senin diğer meslek ile pek para kazanamazsın şuan için world peace - no money gibi şeyler düşünüyor olabilirsin ama tek dişi kalmış canavar ansızın gırtlağına yapışabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Noyzura said:

Dworgian said:

şıklarda rock star dedim ama spritüel eğitmenlik daha sosyetik daha çok para var uzun vadede

rock starlıktan spiritüel idollüye yatay geçiş yapsam güzel olur aslında.

rock starlığı beceremezsen ama 2 si de patlar. direk spritüel iyidir

rock starlık side questlerde giden bir achivement gibi ya.

main quest bambaşka.
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:

loop

Noyzura said:

Nomak said:

Rockstar camiyası senin gelip rock star olmanı bekliyorsa go go.

ya var öyle bir durumlar. caravan > gandalf > bachus > dorock falan hepsinde dj/vj işleri oldu böyle rock star olmasam da hep bir rock starmışım gibi kıyak takıldım da insalar "noyan daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" mesajını verdi hep .

O zaman bu yoldan devam et, ülke şartlarında senin diğer meslek ile pek para kazanamazsın şuan için world peace - no money gibi şeyler düşünüyor olabilirsin ama tek dişi kalmış canavar ansızın gırtlağına yapışabilir.

denemek ve eğlenmek lazım ya. şimdi ufak ufak çalışmalara başladım da en kötü öyle uğraşmış olurum ama hayat çok tuhaf. Hani bir yola girersin o kadar emek verirsin patlar gibi olur olay ama tüm uğraşların aslında başka hiç farkında olmadığımız bir hedefe köprü olabiliyor. İlhamları niyet edip peşinden gitmek her zaman iyi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Tarumar said:

spiritüel olarak neler yapıyorsun?

tarot destelerim var. onlardan birini kullanarak 10 kartlık bir sistem ile baktığım kişinin yaşamsal tüm potansiyel artışlarına ve kendi kendine engel olduğu noktalarının açılımlarını yapıyorum. Yani bir seans esnasında kişi kendisi ile tatlı bir yüzleşme yaşarken nasıl daha iyi olabileceğine dair kendi kendine farkındalıklar yaşıyor. AYnı şekilde kendi kendine engel olduğu noktaları da farkedip hayatında çok büyük engel gördüğü şeyleri aşmaya başlıyor.

Bunun dışında yıldız haritası çıkarmaya benzer ama eş zamanlı olarak insan anatomisi ve çakra merkezleri ile da komplex olarak bağlantılı bir harita çıkarıp analizler yapıp sunuyorum

ayrıca manuel olarak negatif enerji alanlarını tespit edip arındırma yapabiliyorum

şifa çalışmaları da yapıyorum. kan kanseri gibi hardcore hastalıklara karşıda başarılı mücadeleler verdim.

şamanik yeteneklerim de var ama onları hizmet olarak tanımadığım insanlara sunmam başımı belaya sokabilir.

Psikoloji öğrencisiyim Bakırköy Ruh ve Sinirde staj yapıyorum.
Söylediklerinde ciddiysen sana yardımcı olabilirim.
Gözünü korkutmak istemem ama 10-15 günlük bir yatış yardımcı olur. Ne şamanlık ne spritüel kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Psikoloji öğrencisiyim Bakırköy Ruh ve Sinirde staj yapıyorum.
Söylediklerinde ciddiysen sana yardımcı olabilirim.
Gözünü korkutmak istemem ama 10-15 günlük bir yatış yardımcı olur. Ne şamanlık ne spritüel kalır.

saygısızlık ediyormuş gibi olmak istemem ama henüz olmamış diplomanı rulo yapıp eğlenmene bakabilirsin. Gerçekten çok ciddi söylüyorum bunu yapabilirsin =)

Okul okuyorsun ediyorsun bu kadar sığı bir vizyonla yaşıyorsan bence okuluda bırak yaw. Ne dediğinin farkında mısın masa ya ? Size okulda bunu mu öğretiyorlar. Yatırın hastaneye dayayın ilacı, kimsede spiritüellik şamanlık kalmasın.

Gel ben seni yatırayım 15 gün takılalım neler neler keşfedersin ama peki ya sonra hayatına benim gibi normal devam edebilir misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum sadece yardımcı olmak istemiştim. Yanlış anlama söylediklerimi ama bence gidip konuşmaktan bir zarar gelmez, sen karar vericeksin zaten.

İçgörü sahibi olan olgun biri olduğunu düşünüyorum. Eminim araştırma yapmayı da seviyorsundur; Psikotik bozukluk
Sosyal ağlarda paylaş

Deliysem bile deliliğimde mutluyum. Size okulda her spiritüel olayı yaşayanlar deli psikotik bozukluğu var diye öğretiyor olabilirler ama gerçekten varoluş şu an bilimin ölçebileceğinden çok daha geniş ama bilimin ilerlemesi ile daha da güzel netleşicek herşey.

Düşünceli oluşun için teşekkür ederim ama keşke bir çok kişi benim kadar özgür ve rahat olabilse. Yeteneklerini gerçekten ihtiyacı olanlar için kullanabilirsim ama benim gözümde kendisini sadece insan sananlar deli ve bu deliliğin geçmesi için çalışıyorum ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Deli demek istemedim, özür dilerim. Hepimizin kafası bazen karışabiliyor. Yaşadığımoz stresler, olaylar, halüsinojenler bunlara neden olabilir. Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde yatmak ürkütücü bir durum, farkındayım ama orada kişiliğinden, karakterinden birşey kaybetmeyeceksin sadece kafana taktığın ufak tefek şeylerden kurtulmana, uyku problemini çözmeni sağlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

uyku problemim yok ama bu aralar böyle uyurken bir anda azıp sürtünmeye sonra harika bir sevişme yaşayıp mışıl mışıl uyuyorum.

bi ara deli raporu almaya kasmıştım gitmiştim psikyatrise böyle anlattıklarımı sanki madurmuşum gibi abarta abarta anlatmıştım da.. iki ilaç yazmıştı biri atarax bir de halüsinasyon giderici bir ilaç yazmıştı.

Seninle tam 14 yıl önce karşılaşşak süper olurdu. Böyle durduk yere bir anda zaman mekan kırılması yaşayıp kendimi alternatif bir boyutta buluyordum ve orada yaşadığım korku dolu maceralardan sonra bir anda kendimi kendi bedenimde buluyordum. o zamanlar noob olduğumdan bu durumları kontrol edemiyordum ve çok korkuyordum. metafiziğe dair herşeyden vazgeçicekken kaderin cilvesi bir bioenerji uzmanı beni keşfetti ve uzun süre öğrencisi olarak eğitti. Sonra aydında bu tarz farklı deneyimleri olan başka insanlardan öğrendiğim şeylerden sonra "sen karanlık tarafa geçmişssin. seni bulduğumda pırıl pırıldın ama şimdi etrafında karanlık bir ordu ile geziyorsun" deyip öğrenciliğinden atmıştı ;D

delilik çok eğlenceli yaw bence sende birazcık delirmelisin ;P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...