Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecte olsa seytanin avukati trt2'de[ydi, bitti]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe az once sonunu yakaladim cok iyi film hele alpacino beni benden aldi. ama film bitti hehehe, icinizde patlasin artik.[signature][hline]john the insane fork.
Mesaj tarihi:
ya biraz geriyor tabi gerilim fln var belki ondan sıkıyodur..
Ayrıca oyle 50 kere izlenebilcek bi film degil 1 kere yeter..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 28 Kasım 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
icinizde patlasin artik.
ne kadar uğraştıysam da patlamadı, üzgünüm.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
imla hatalarina bakarsaniz bu threadin gelecegini pek parlak gormuyorum. imla hatasi yapmadan yazmaya da kasmiyorum uzgunum. anlayan da anliyor.[signature][hline]john the insane fork.
Mesaj tarihi:
neyse ki bu sefer başından izleyebildim.. gerçi en başını kaçırdığımdan gene anlamadığım bir-iki yer kaldı.. heryer sansür olunca trt1'in pulp fiction'ı vermesi gibi olmuş.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Keanu da Alpacino da muhtesemdi ama basini kaçirdim ne yazik ki insallah bi daha verirler.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
  • Yeni Oluştur...