Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 moriarty said: cenk koray hiç tövbekar oldunuz mu dediğinde, emin olun ki hep tövbe ettim ama bazılarının yüzüne bakınca dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. bu sefer güneş tecelli suratlarında ne var osman bey diye sordu. alınlarındaki yazıyı görüyorum, adeta gel beni kazıkla yazıyor, bende dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. cenk koray ise alınlarında ne yazıyor deyince sülün osman, enayi yazıyor dedi. güneş tecelli biz neden göremiyoruz deyince rahmetli sülün osman ohumasını bilecen kardeşim, ayan beyan yazıyor dedi. AAAAAAAAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Masakari said: Ohaaa adam 13 yaşında baba olmuş biz otuzbir tık yok fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yatak krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 paranın hepsini almadan ve iade belgesi almadan iade etmek de ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
filozof Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben öyle yatak almadım yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 belge almadan iade etmekle hata etmissin, alamazsin parani artik. Markette yogurt iade edince bile iade belgesi veriyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 GERGE said: belge almadan iade etmekle hata etmissin, alamazsin parani artik. Markette yogurt iade edince bile iade belgesi veriyorlar yani. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 fenn said: 3 aylık taksiti iade etti 180 tl Bu kanit kismi. Diger turlu niye para iadesi yapsin sana ? fenn said: ve banka iptal olmaz sa ben sana taksit taksit vereyim falan dedi. Burasi da seni yedigi kisim. Banka iadesi olmazsa ne demek ? Adam islemi yaptigi anda geri geliyor para sana. Ha taksit yaptirdiysan taksit taksit aciliyor limitin geri ama sonucta odemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Xaenin said: Ben tempur yatak kullanıyorum millet 10 dakika uzanmak için para teklif ediyor. essah mı bu ? farkı var mı sahi yaylılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yaylı yatak, yatak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 aquila said: bu yatakta sevisilmis, ben geri almam da diyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yataşşşş şaaa koyayım ..şşağaaa demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 ya geçen büyükleri hiç sevmiyorum, her türlü ortamda beni aşağılıyolar, ağzımı açıp tek kelime edemiyorum diyen fenn değil miydi? gene bir 13 yaş topic'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Nolmuş burda ya biri enkazı kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar