Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 WOW screenshot'ları piyasaya sürüldüğünde hafif çizgifilmi andıran görüntülerine deli olmuştuk değil mi? Birde bunlara bakın.. Çizgifilm kıvamında bir mmorpg. Eski adventure severler bayılacak bu işe ;)Daha fazla screen shot..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 öf süper ya.. aslında eski adventure'lar veya WoW gibi olmasa da XIII gibi yapmışlar çok hoş olmuş.. ben de istiyorum :([signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim nickim yazıo :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 wow buna bakıp "wow" desin, sonra da elini öpsün.. :horace: evet tam XIII gibi olmuş grafik motorunun efekti..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 vallahi cok hosuma gitti :) wow'dan daa guzel grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çıktımı bu oyun alabileceğimiz bir yer var mı ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 wow! hasta oldum süfer![signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Status: Development (est. release unknown) Beta bile başlamadı daha.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b][Bu mesaj Qui tarafından 28 Kasım 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bekliyorum sabırsızlıkla.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 super super super widescreen e uyuyo galiba :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şok Şok güzel olmuş[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eski adventure sevenlerin bayılması için ekstra bi neden yok çünkü eski adventurelar "çizgifilm gibi" değil çizgifilm grafiklere sahip oyunlar olmakta.3d ye adapte edilmiş cartoon değil yani. ha o da iyi bişiydir ama.. XIII muhteşem bi oyundur herşeyiyle.böyle grafikli bi mmorpg de oynanır bence ama sırf grafikler böyle olduğu için değil, mesela XIII de bu grafiklere uyacak süper atmosfer konu senaryo vs. vardı.ayrıca orada bi ciddiyet vardı burada ise aksine şirinler köyü havası var. 3D graphics in unique cartoon style. demiş tabii yersen hehe. bilim kurgu demişler, sslerde de oyunu anlatan bişiy yok.ne anladım ben bundan. gördüğüm kadarıyla sadece yaranmaya çalışan bi mmorpg[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eski adventure sever olarak, 3d'ye adapte edilmiş olasada yine grafikler hoşuma gitti. Bu durum adam yerine konabilme kriteri midir? :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sevdiysen bi sorun yok ancak ben diyorum ki bu adamlar bu çizgifilm grafikleriyle cinlik yapmaya çalışıyor gibi gözüküyor.bakalım daha fazla bilgi verirlerse görürüz oyun "hoş" mu yoksa bu tarzın arkasına saklanmış ve "boş" mu.şu an kesin bir sonuca varmak için erken, oyun hakkındaki sezgilerimi yazdım :D[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: arcane, 29 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki: sevdiysen bi sorun yok ancak ben diyorum ki bu adamlar bu çizgifilm grafikleriyle cinlik yapmaya çalışıyor gibi gözüküyor.bakalım daha fazla bilgi verirlerse görürüz oyun "hoş" mu yoksa bu tarzın arkasına saklanmış ve "boş" mu.şu an kesin bir sonuca varmak için erken, oyun hakkındaki sezgilerimi yazdım :D paticik olarak o kadar aştık ki olayı, tv'de canlı oturum yapsalar resmen oyun tartışıcaz.:) sezgilerini falan kullanıyor adam:))[signature][hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 30 Kasım 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar