Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seed: Çizgi Grafiklerle MMORPG :)


Qui

Öne çıkan mesajlar

WOW screenshot'ları piyasaya sürüldüğünde hafif çizgifilmi andıran görüntülerine deli olmuştuk değil mi? Birde bunlara bakın.. Çizgifilm kıvamında bir mmorpg. Eski adventure severler bayılacak bu işe ;)

Daha fazla screen shot..

[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow buna bakıp "wow" desin, sonra da elini öpsün.. :horace:

evet tam XIII gibi olmuş grafik motorunun efekti..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski adventure sevenlerin bayılması için ekstra bi neden yok çünkü eski adventurelar "çizgifilm gibi" değil çizgifilm grafiklere sahip oyunlar olmakta.3d ye adapte edilmiş cartoon değil yani.

ha o da iyi bişiydir ama.. XIII muhteşem bi oyundur herşeyiyle.böyle grafikli bi mmorpg de oynanır bence ama sırf grafikler böyle olduğu için değil, mesela XIII de bu grafiklere uyacak süper atmosfer konu senaryo vs. vardı.ayrıca orada bi ciddiyet vardı burada ise aksine şirinler köyü havası var.

3D graphics in unique cartoon style.
demiş tabii yersen hehe.

bilim kurgu demişler, sslerde de oyunu anlatan bişiy yok.ne anladım ben bundan.

gördüğüm kadarıyla sadece yaranmaya çalışan bi mmorpg[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sevdiysen bi sorun yok ancak ben diyorum ki bu adamlar bu çizgifilm grafikleriyle cinlik yapmaya çalışıyor gibi gözüküyor.bakalım daha fazla bilgi verirlerse görürüz oyun "hoş" mu yoksa bu tarzın arkasına saklanmış ve "boş" mu.şu an kesin bir sonuca varmak için erken, oyun hakkındaki sezgilerimi yazdım :D[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 29 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
sevdiysen bi sorun yok ancak ben diyorum ki bu adamlar bu çizgifilm grafikleriyle cinlik yapmaya çalışıyor gibi gözüküyor.bakalım daha fazla bilgi verirlerse görürüz oyun "hoş" mu yoksa bu tarzın arkasına saklanmış ve "boş" mu.şu an kesin bir sonuca varmak için erken, oyun hakkındaki sezgilerimi yazdım :D


paticik olarak o kadar aştık ki olayı, tv'de canlı oturum yapsalar resmen oyun tartışıcaz.:) sezgilerini falan kullanıyor adam:))[signature][hline]

[Bu mesaj Spartan tarafından 30 Kasım 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...