nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çapa tramvay durağına yürüyerek 5-6 dk uzaklıkta olan evime ev arkadaşı arıyorum - ev 2+1 full esyalı,gelecek arkadaş sadece bavulunu alıp gelecek. - kışın ısınma vs. gibi bir problemi yok, yalıtımı iyi, gaz faturası hep az gelir - kira 750 tl,2 ye bölcez dogal olarak - ev merkezi bir yerde 7/24 cıkıp yemek yiyecek cafe,restorant bulmak mümkün şimdilik diyeceklerim bu kadar, isteyenler evi görmeye gelebilirler,cay kahve icer karşılıklı konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Şartlar çok iyi ve nutella var mı diye espri yapmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 karşılıklı konuşurken üzerine rahat birşeyler giyip geleceksen görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben istanbulda okurken niye boyle seyler yoktu burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Sana da ev arkadasi dayanmiyor lan. Gelenin organlarini calip kalanini kopeklere mi yediriyosun mulleti napiyosun anlamadik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yalniz simdi yazarken dejavu oldum resmen. Ayni/benzer yorumu ayni kisinin onceki ev arkadasi arama topiklerinde yapmis olmam kuvvetle muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 "nutella yerim" said: çapa tramvay durağına yürüyerek 5-6 dk uzaklıkta olan evime ev arkadaşı arıyorum - ev 2+1 full esyalı,gelecek arkadaş sadece bavulunu alıp gelecek. - kışın ısınma vs. gibi bir problemi yok, yalıtımı iyi, gaz faturası hep az gelir - kira 750 tl,2 ye bölcez dogal olarak - ev merkezi bir yerde 7/24 cıkıp yemek yiyecek cafe,restorant bulmak mümkün şimdilik diyeceklerim bu kadar, isteyenler evi görmeye gelebilirler,cay kahve icer karşılıklı konuşuruz. Evleniyor olmam sebebiyle ev arkadaşım birini arıyor kalacak ama malesef ki çok güzel bir hatun kendisi. Erkek olsa kalırdınız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gay taklidi yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ya şimdi böyle yapay sınırlamalara ne gerek var, erkek kadın bunlar toplumun bize empoze ettiği roller, bırakın kalsınlar gençler bir arada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Yine kurtarmaz. Uzun saç, meme, kıyafet değişimleri, yemek yapabilme özelliği, dedikodu, oje sürme seansları gibi önemli kriterler arıyor ( her kız gibi. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 meme kiterini sagliycak erkek buluruz ojeyi surup 3 5 ekstra kiyafet alsa erkek de olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 memeden sonrasini okumadim, ben talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Patice said: Evleniyor olmam sebebiyle ev arkadaşım birini arıyor kalacak ama malesef ki çok güzel bir hatun kendisi. Erkek olsa kalırdınız beraber. sunu bir erkek dese mericin allahi derdim asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Askerliğimi yaptım, mesleğim de iyi. Ayrıca motorumla gezdirebilirim istediğin zaman :) Şaka bi yana, öm attım, konuşalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Patice said: Yine kurtarmaz. Uzun saç, meme, kıyafet değişimleri, yemek yapabilme özelliği, dedikodu, oje sürme seansları gibi önemli kriterler arıyor ( her kız gibi. ) suarkda aradıklarını buldun tabi gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Patice said: Yine kurtarmaz. Uzun saç, meme, kıyafet değişimleri, yemek yapabilme özelliği, dedikodu, oje sürme seansları gibi önemli kriterler arıyor ( her kız gibi. ) selam paticenin ev arkadaşı kanatlarına dokunabilir miyim? sanırım bu kadar güzel bir melek görmemiştim hiç.... bana aroş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Çok eğlendik hep beraber ama cidden eğer kızarkadaşlarınız falan varsa ev arayan söyleyin kaynaştıralım kızları. Cidden arıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 söyle bi kere aroş desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 benim vardı bir hatun arkadaşım fulya'da oturuyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 benim evim var, kizarkadas ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kıyafetlerimi beğenirse, öm tanısalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 SenariouS said: Patice said: Evleniyor olmam sebebiyle ev arkadaşım birini arıyor kalacak ama malesef ki çok güzel bir hatun kendisi. Erkek olsa kalırdınız beraber. sunu bir erkek dese mericin allahi derdim asdfsdaf Evet adam evleniyor ve bağyan eski olacak ev arkadaşı için, ev arkadaşı araması baya bi meriçlik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ilan geçerli hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar