Predator Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Merak ettim hangi şampuanı kullanıyorsunuz ? Neden ? Mesela kepeğe karşı etkili kullanıyorsanız gerçekten etkili mi ? Ya da şampuan kullanıyormusunuz ? (Tek sabun falan kullananlar oluyo da yani) Mesela ben Rejoice Fresh kepeğe karşı etkili kullanıyom. Yıllardır kepek sorunum vardı bunu kullanmaya başladığımdan beri hiç sorunum yok. İlk sürüp durulayınca temizleniyor , ikinci sürüp duruladığınızda kafanız resmen ferahlıyo böyle hoş oluyo hangi naneli sakız çiğneyip arkasından su içtiğinizdeki olay gibi hehe başka şampuanda göremedim böyle bişey. (ne reklam yaptım beah) Siz ne kullanıyosunuz bakim ?[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
armra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 elidor ! denedim bunu sevdim :p derdim felan da yok.[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Elime ne geçerse onu kullanıyorum valla. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hacı şakir (ama hindistan cevizlisinden kaçacaksın =) )[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
SethGarrett Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dışarda kızların "hangi şampuan ı kullanıyosunuz" die sorduğu ark ın tavsiyesi üzerine seba med kullanıyorum bi süredir. daa kimse sormadı bana ama :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 elidor kremli kullanıyormum. cunku benimki gibi bulasik teli gibi sacı azda olsa yumusatabilen , denediklerimin arasinda ilk ve tek olan sampuan cumle biraz carpik gibi oldu kusura bakmayın [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pantene kullaniorum ne ise yaradigini bilmiyorum fakat kokusunu cok seviyorum.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sebamed. En sağlıklısı...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Valla bilmiyorum açıkçası karışık diyim özel bir marka kullanmıyorum ama ben şu şampuanda da yıllarda şu olayı anlamadım. Ben daha bi kutuyu bitirmeden aynı marka yeni ürün çıkarıyor. İyi diyorum o yeni ürünü alıyım daha iyidir. Onu alıyorum o bitmeden yeni bir model çıkıyo anlıyan varmı bu işi :)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 blendax aqua kullanıyordum eskiden. jöle sürmeyi bıraktıktan sonra baktım ki, blendax aqua zaten kıvırcık olan saçlarımı bonusa çeviriyor, o yüzden şimdilerde rejoice rich kullanıyorum. mis gibin. ooh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pantene mor olanı (bakım+dolgunluk) benim ince saçlarımı 0-1 yaşındaki çocukların yumuşak saçı gibi yapiyo =) bi de zeytinyağlı sabun kullanıyorum panteneden önce öss stresinden midir nedir bu sene saçlarım çok dökülmeye başladı pek bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama saç dökülme problemime karşı bi şampuan sabun önerisi alabilirim =) türkiye çöl olmasın!
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 elidor kremli saçı gerçekten yumuşacık yapıyo, çok rahat ettiriyo. rejoice fresh de kafayı ferahlatıyo yıkarken. ama bi etkisi varmı bilmiyorum kepeğe karşı, kepek olmuyo kafamda fazla.. ikisinide kullanıyorum kafama göre :) ayrıca dalin bebe şampuanı var. gözleri yakmıyor :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çok saçım dökülüyo, loreal elseve e geçtim bariz bi azalma oldu. tavsiye ederim[signature][hline]In flames we trust.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Dax Plus One Sebamed. Birlikte.[signature][hline]I'm lunatic.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 farketmez. kepek olduğu zaman eczeneden 1 tane ketoral ya da nizoral alıyorum kullanıyorum bi süre geçiyo.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 clear mentollü :D çok kral kafayı ferahlatıyo baya bi
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 elidor we pantene kepeğe karşı etkililer hakkaten etkili[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 annem almış saç dokme engelleyici inanılmaz etkili Kerastase specifique bain preventeion diye bişi cok etkili ama..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 29 Kasım 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Clear mı ne öle bişe var yeni başladım çok köpürüo ya sevmedim yağlı ve kepeğe karşı ama deiştiricem galiba :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arap sabunu rulez :-P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Predator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mentollü şampuanlar süper oluyo işte kafayı rahatlatıyo böle[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 pirdolin ve tresan kullanıyorum hem kepek bitiyo hemde saç dökülmesi duruyo mükemmel ilaçlar herkese tavsiye[signature][hline]fantastik kuntastik
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bilendaks,işte,bilmem :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hiç birini kullanmıom :hrr: hepsi bi b.k yaramaz.[signature][hline]
wraog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arap sabunu.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Öne çıkan mesajlar