Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 magicka kartları olan var mı ? 5 tane eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 elinde fazladan tf2 heavy kartı olan varmı ? son o kaldı rozeti almak için ama elimde hiç kart kalmadı arka plan falan verebilirim. steamcommunity.com/ChaosDahlia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 "You have leveled this badge to completion." dedikten sonra bi daha rozet yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ya ilk kez açtığım oyunları başlatıp sağa sola bikaç saniye yürütüp kapatıyorum, ama gelmiyor Kartlardan? Süre falan mı koydular acep 10dk 20dk gibi uyanıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 2 saatte falan 3 kart dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bişey sorucam, hani community choice için oylama yapıyorduk ya. orda 3 oy kullanınca 1 kart geliyordu summer sale'de ama 5 lvl olmak gerekiyordu. FAQ'da 5 lvl olunca kartlar toplu gelcek yazıyordu, summer sale zamanında mi 5 olmak gerekiyordu onun için. ben 5 oldum kartlar gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 summer sale bitmeden 5 olacaktın, şimdi gelmez tabii lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 burdaki cimriler 10 cent hesabi yapmasa olmuştum :( o zaman market kullanamıyordum :( tey tey gitti cardlar sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 selam, steam trade kartları satıyorum böyle 0,10 usd'ye falan. takır takır çekiyolar. 5dk durmuyor. Niye alıyo lan millet bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 fazladan bi snowglobe 3, üç tanede 7 var. 4,6,8 ve 9 arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Silphatos said: summer sale bitmeden 5 olacaktın, şimdi gelmez tabii lel Silp bu kartların bazısını yüksek fiyattan koyduydum satılmıyor o yüzden, geri çekip tekrar fiyatlandıramıyoz mu? bulamadım steam menüsünde, profilde envanterde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://steamcommunity.com/market/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 tişikkirlir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 market anasayfa olm oraya girmeden nasıl satıyodun zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Promenader said: fazladan bi snowglobe 3, üç tanede 7 var. 4,6,8 ve 9 arıyorum. steam name ne abi 7 için 9 verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 binbows. http://steamcommunity.com/id/Ylving/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Silphatos said: market anasayfa olm oraya girmeden nasıl satıyodun zaten sdf yeni eşya diye çıkıyordu sağ üst köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Batman Arkham City, Brutal Legend ve Arkham Asylum kartlarınıza talibim. hepsini getirene (bütün kartlar) speed runners veririm bir tane, ayrıca snow globe 3-4-6 ve 10'u da yanında promosyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şu 40 sayfa arasında biri paylaştımı bilmiyorum ama , oyunları indirmeden kart düşürme yolu varmış http://www.youtube.com/watch?v=0q4Jw3N4YzY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 sırf oyun açık durunca kart düşüyosa aç oyunu simge durumunda küçült orda takılsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Boneslark said: indirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ShadowFax said: selam, steam trade kartları satıyorum böyle 0,10 usd'ye falan. takır takır çekiyolar. 5dk durmuyor. Niye alıyo lan millet bunlari? bende merak ediyorum. sadece badge kazanmak için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Boneslark said: şu 40 sayfa arasında biri paylaştımı bilmiyorum ama , oyunları indirmeden kart düşürme yolu varmış http://www.youtube.com/watch?v=0q4Jw3N4YzY bug abuse değil mi bu? hesap sakata gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 kartı belli sayıda dusurebiliyosun zaten bi onemi yok indirerek mi actın text formatında mı actın oyunu falan bi onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar