fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bot yapmislardir onun icin. tek tek cekilmez. bu arada oyun badge'i craft edince summer getaway sale card cikiyor. summer getaway badge craft edince ne cikiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yine summer getaway card cikiyor fsjdlkfjlsdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://store.steampowered.com/app/34900/?snr=1_7_15__13 şunu bi deneyin ya çok iyi oyun fiyatı da çok düşmüş. alıp hediye edim diyorum ama. kart gelecekmiş galiba developer konuşuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bu card transactionlarinda oyuna da para gidiyo galiba, o iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 %10 Developer %5 steam totalde %15 kesinti oluyor, benim de hoşuma gitti görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fm ve skyrim getaway kartları lazım kerbal ve reusum var fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 reus var chivilary kerbal arıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kerbalın allah belasını versin 4 kez çıktı ama sonunda tamamladım 1 tane baç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sene içinde oyun almamışım yakın zamanda kartları satamıyorum trolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 satamiyosan hibe et ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 CusTodeM said: Sene içinde oyun almamışım yakın zamanda kartları satamıyorum trolol gimme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 CusTodeM said: Sene içinde oyun almamışım yakın zamanda kartları satamıyorum trolol abi bana ver %20 komisyonla sana oyun alıyım ne para gelirse asdfasdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 CusTodeM said: Sene içinde oyun almamışım yakın zamanda kartları satamıyorum trolol KARDEŞİM NASILSIN [hr] @Killer senin otelin yokmu abi napcan 15 centi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 mezarmod asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi o karttan gelen 15 sent ole tatlı ki o 3 dolarlık oyun bildiğin dunyanın en guzel şeyi beles laınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tomb raider takas kartı geldi nasıl kullanabilirim? neye yarıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fazladan Reus kartım var, Chiv+Kerbal kartlarım var onlar harici hepsiyle trade edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 satıyosun 30 cente felna ona yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 oyundan ekstra indirim kazanamıyoruz yani bu kartlarla satın alırken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 reus ve tomb var fazladan kerbal football chivlary arıyorum genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 OEEEEEH Birden kart toplamaktan soğudum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kendime gamer demek istemiyorum şunu görünce afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Oyunların çoğu 1 saat oynanmış yani oyunu satın alıp kart kasmış anlayacağın. Gamer değil bu :) ( ha 2000 saat TF2 oynamış :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya bu "Summer getaway card" ları, bu yaz indirimi için özel olan cardlar. Bunlar oyunu daily sale'deyken aldığımızda anında mı geliyor, yoksa oyunu oynadığımızda mı geliyor diğerleri gibi? Flash sale'deyken torchlight 2 aldığımızda 2013 summer getaway cardını da elde etme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar