progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18nrhkdf8f6jhjpg/ku-xlarge.jpg http://img.gawkerassets.com/img/18nrhl70rd0c8jpg/ku-xlarge.jpg said: Gran Turismo 6 is headed for the PlayStation 3 this holiday season. The game will feature 1,200 cars in its fleet at launch, along with seven new racing locations for a total of 33 tracks (with dozens of layouts.) There are plans for additional cars and tracks as downloadable content after release. The UK's Silverstone Circuit also will appear for the first time. The statement officially announcing Gran Turismo 6 did not mention a PlayStation 4 version. PS3 için açıklamışlar. PS4'e çıkacak mı belli değil. Bu Holiday sezonunda çıkar demişler ama ertelemeler ile 2-3 seneye çıkar heralde asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 5'ten daha kötüsünü yapabilir miyiz diye deneyeceklermiş kendilerini
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 erteleye erteleye 4e çıkar. en azından 4e de çıkar
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yemiyoruz bu ingame gorselleri zaten artık :o ps3 almama sebep olan (aldıktan 1 sene sonra cıkan) oyundu kendisi
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 DarKRideR said: 5'ten daha kötüsünü yapabilir miyiz diye deneyeceklermiş kendilerini 5 gayet guzel bir oyun hala oynaniyor sahsen ve 1 saatten daha fazla katlanabildigim tek yaris oyunu
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Meh diye baktım ya. GT5'ten sonra pek bi beklentim yok açıkçası.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Kojiroh said: Meh diye baktım ya. GT5'ten sonra pek bi beklentim yok açıkçası. hayir yani bir yaris oyunu daha fazla ne verebilirki araba desen 1200 tane online desen var 2.el desen var tuning desen var hemde en krali var simulasyon desen var her turlu yaris kosulu desen var e daha ne olabilirdi? twisted metal gibi mi olsun oyun yani?
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Valla bilemiyorum, o kadar özelliğe rağmen hiç iyi bi oyun olduğu hissini alamadım ben. Bi şeyler eksik demek ki, Test Drive Unlimited (ilki) çok daha zevkliydi benim için mesela.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Kojiroh said: Valla bilemiyorum, o kadar özelliğe rağmen hiç iyi bi oyun olduğu hissini alamadım ben. Bi şeyler eksik demek ki, Test Drive Unlimited (ilki) çok daha zevkliydi benim için mesela. gran turismo yu oynarken 900 direksiyon takip time trial oynucaksin amaci o zaten yoksa test drive gibi geziyim iki manzara goreyim degil.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sadece web uzerinden remote race bile ayri bir guzellik
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 İşte düşün, cheese arabayı alıp, hemen arkamdaki adama 2km fark takmış bi vaziyette Hawaii'nin çevresini turlamak daha zevkli geldiyse ben daha ne diyem. Ben benim zevklerime uymuyo diyip geçiştirebilirim belki ama, asıl GT serisinin fanları neden oyunu beğenmedi ona bakmak lazım. Hatta arkadaşa sorayım niye beğenmemiş, GT4'ün başında sabahlayan bi adamdı kendisi.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 begenmeyen begenmez abi total de ciktigi gunden beri oynuyorum en fazla 10 gun ara vermisimdir
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 GT 5 o çıkacağı zaman ki hypela almıştım da. Sıkıcı gelmişti bana çok. Birde yapay zeka'nın pistte sen yokmuşun gibin yarışmasına kıl olmuştum.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 evet yapay zeka cok kotu. kotu olmasinin sebebi virajlarda cok temkinli gitmelerinden kaynaklaniyor ama sonucta tur zamanlari gercekten cok geri kaliyor. yine en zevklisi remote race - seasonal events - online
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OEZ847XzAlg 1-2 haftaya çıkıyor galba bu
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 4'e mi 3'e mi çıkıyor? 5 için senelerce beklettiler sonra 1,5 senede yeni oyun ne lan bu, hakaret gibi.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yanarım yanarım PC ye şöyle GT benzeri oyun çıkmadı çıkmayacak. hatta NFS-Shift2 biraz olmuş gibiydi onuda yarıda bıraktım oynatmadı oyun. FORZA-5 bi ihtimal PC ye port filan olurmu?
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bende ona yanarım, bir gt birde red dead r.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 pre-order mail geldi yarın gelir diyor anniversary edition hadi bakalım :)
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 GT serisi eskisi gibi değil, 5. oyun bildiğin çok kötüydü. Elle tutulur yanları vardı ama totale vurduğunda felaketti. Yani kaybınız yok. Ama RDR en büyük kayıp asfasd
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 the verge yerden yere vurmus oyunu sdfsdf next gen varken bu yapili rmi diye. herhalde oyunlarin 1 senede falan yapildigini saniyorlar.
Öne çıkan mesajlar