Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

suriye'de kalp yiyen kum zencisi

tomkat

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

çipet mod on

anaları macılarına tecavüz etseler iyimiydi

çipet mod off

öyle değil

çipet mod on

İsrail'in ve Amerika'nın yaptığı dezenformasyon kaynaklı haber, bunu yapan Esed'e bağlı “El-Muhaberat” örgütü üyesi. Homs şehri zaten Esed'in elinde, bu açıkça yapılmış bir çarpıtma, sizde böyle haberlerle İsrail'in ve masonların eline yağ sürün. Bir müslümanın böyle bir şey yapması mümkün olamaz zaten.

çipet mod off
Sosyal ağlarda paylaş

Sandnigger ilk duyduğumda utana utana kahkahalar attığım bir laftı. Aklıma direkt Monster Manual geldi, subtype gibi mübarek.

mono said:

Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali.

Zamanla olgunlasirlar muhtemelen.

Has Anyone Really Been Far Even as Decided to Use Even Go Want to do Look More Like?????
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Yeni neslin dandini ingilizce ile internete acilmasindan sonra, iste genel konseptini 2-3 ergen zeka ile "kkthnx anladim" sanip, uzerine birde yeni cicek acan kafanin ozgur-dusunce adi altinda imrenip, filtrelenmemis deyimlerini ayni sikko azinlik ekolunde paylasabilmis olmanin "gercekten" oznel birsey oldugunu dusunme heyecanindan dogan, "interwebz=world" mantiginda ki pislik lehce/jargonun Paticige salca olmus hali.

sam okazyons sam posibilitis vat ken ay du ven yu luk et tı tabela kthxbye
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Absolut said:

Olayın tartışılacak bir yanı yok direk vahşet ötesi ama Kum Zencisi ne demek?

Efsanevi paragraf.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Absolut said:

tüm mesajlarını göstere bastım bookmarkladım takipteyim mono, 2 yıl 3 günde bir post atsan, 3. yıl ben o postlardan bir kitap basar köşeyi dönerim. Bırakıyorum üniyi falan zaten kaç yıl oldu. Bana bu imkanı sağladığın için teşekkür ederim.

ben gayet anladım bu arada, normal geldi, bende mi var bir terslik?

240 post yapar, onuda bir şekilde 300 cümleye bölsem hmm, 30 sayfalık bir kitap bile yazamıyormuşum.

3 yıllık gazete basarım.

ama liseli fotokopi mantığıyla.

yine tutmadı planlarım.

meh.

ama şimdi yanlış hesapladım ben, her postta bunun gibi ortalama 6 cümle kurdun diyelim, 6x300 = 1800 cümle yapar. yazıları biraz büyütsem, her sayfayı 10 cümleyle geçiştirip, 180 sayfalık bir kitap yazarım. Adını Monotaign - Denemeler koyarım.

kafam karıştı biri bana yarım edebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

After the opening of the new generation of the Internet with bad English, here's the general concept of intelligence with 2-3 adolescents "I understand kkthnx" kicked up, and thought free head is on the bird under the name of the new blooms envied, unfiltered statements shared real wuss minority school, "to be really" something subjective arising from the excitement of thinking that, "interwebz = world" that asshole logic dialects / jargon to Paticik become tomato paste form.

Over time, you probably have ripened.
Sosyal ağlarda paylaş

TIME bulmuş bu şerefsizi ve röportaj yapmış.

aşağılık herif güya öldürdüğü askerin cep telefonuna bakmış, 3 kadının çıplak görüntüsünü görmüş,güya 1 anne ve 2 kızının görüntüleriymiş bunlar.
sloganları göze göz,dişe dişmiş. "umut ediyoruz bütün alevileri katledeceğiz." demiş.

bu şerefsiz insan kılıklı yaratık sözüm ona ÖSO'daki Ömer El Faruk Tugayı'nın kurucusuymuş.
bir klibinin daha olduğunu, orada da birisini testereyle küçük,büyük parçalara ayırdığını anlatmış.

Kaynak: http://www.odatv.com/n.php?n=butun-alevileri-katledecegiz-bir-suriyeliyi-testereyle-parcalara-ayirdim-1505131200
Sosyal ağlarda paylaş

NaturalSpringWater said:

Absolut said:

After the opening of the new generation of the Internet with bad English, here's the general concept of intelligence with 2-3 adolescents "I understand kkthnx" kicked up, and thought free head is on the bird under the name of the new blooms envied, unfiltered statements shared real wuss minority school, "to be really" something subjective arising from the excitement of thinking that, "interwebz = world" that asshole logic dialects / jargon to Paticik become tomato paste form.

Over time, you probably have ripened.

asıl crit bu

http://replygif.net/i/1049.gif
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...