Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 slm dostlar , ben bu sporda yeniyim, çok merak eettiğim birşey var. hiç bir şey kullanmayıp her şey hakkında bilgisi olmak mümkün mü? el karnitinle kas yapılyıor mu onuda merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 soris erdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 el karnitin dediğimiz mucize ilaç yağları yakıp kas yapıyor bilimsel olarak kanıtlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 havadaki oksijeni kasa çevirip vucuda ekliyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 penisi de büyütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kardeş keratinle karıştırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ooo emre333 .. Perfect dogru der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Jaegerjaquez said: havadaki oksijeni kasa çevirip vucuda ekliyor abi ADSFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 http://www.banneryaptir.com/jpg-gif-banner/lcarnitine1-336x280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bu gibi resimlerde hep tersini dusunuyorum nedense, herifin before u sagdaki afteri soldakiymis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Kanuni said: Ooo emre333 .. Perfect dogru der.. Anlamadim bunu ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Kanuni said: bu gibi resimlerde hep tersini dusunuyorum nedense, herifin before u sagdaki afteri soldakiymis gibi :) http://www.freudpage.info/freudpsychotheory2.html 7 defense mechanisms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 184 kilo deadlift arkadaşın arkadaşı yapmış ben tanımıyorum, like'lanmış facebook'ta öle gördüm. https://www.facebook.com/photo.php?v=391624307629659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ahahahah o tripler inanılmazmış sanki 4 ton çekicek bide formunun berbat olmasının yanında hareket legitte değil kitleyemiyor tepede. ayrıca lmao crossfit plates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 snap city ye tek gidişlik bilet amk o form ne öyle hayır yani amaç nedir düzgün kaldıramadıktan sonra off 80kg düzgün kaldır canımı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wWUNjTHHIxY oglum herif sanki 5-10 kilo kaldırır gibi kaldırdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 agirlik yok ki abi, lastik baglamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 1128lbs'i görünce açmadım, hayvan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Gecen spor salonunda adamin biri Bench Press'te bana yardim et dedi. Tutayim diye gittim ama herif bir tarafa 80kg obur tarafa 80kg dan 160kg takmis barla beraber 170kg oluyordur. 1 kere basti Rus hayvani. Basamasa benim etkim olmazdi geberir giderdi o barin altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Tamam artık ağırlık çalışmıyorum ama gördüğüm en salak deadlift. Bir kere cons un dediği gibi kaldıramıyor ayrıca o bantlar nedir grip str yoksa niye o kadar kilonun altına giriyorsun. Bu crossfit ve benzeri salaklıklar milletin başına bela açıyor 2-3 angut dolar basacak diye pazarlama gücü ile mahvettiler ortalığı. Görmüyormusunuz zaten sürekli bir rekabet havası. Adamların da çok suçu yok millet angutsa onlar ne yapsın. Jager ın dediği gibi snap city direk bu adamın formu. Bu arada ben en fazla 140 kaldırabilmiştim de bu salak gibi değil doğru düzgün. Artık squat deadlift vs yapmıyorum belim ve ayaklarımı açamıyorum yogada sanırım yogacı olcam ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bar 20 kg dir buyuk ihtimal o agirliga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sabonis said: 184 kilo deadlift arkadaşın arkadaşı yapmış ben tanımıyorum, like'lanmış facebook'ta öle gördüm. https://www.facebook.com/photo.php?v=391624307629659 sen o kadar tribe gir, agirlik kaldir yorumlara teyzenle annen yazsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 deadlift gibi olmamis ama gene yerden kesmis. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 evet form falan pek düzgün değil de, kıskanmayın olm adamı. 184 kilo boru diil.... ha hava atma amacıyla böyle facebook'a koyması falan leş, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Uzuluyorum lan boylelerine. Hepimiz ego yaptik bu sporda ama hicbir zaman da kalkip boyumdan buyuk agirliklara girmedim sahsen. Bu baska bisey. Eziklikten falan oluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar