Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 [citation needed] bu ay okudugum yirminci sey sanirim 76 kiloyum orta yogunlukta hafta 3 4 gun calisiyorum, almam gereken minimum 80 ile 260 gr arasinda oynuyor surekli bir karar verin arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 laf etmiştim önceden ama protein almak zor değil hakkaten. sabah yumurta lor devamında tavuk et vb. sıkıntı olmuyo 100g'ı geçmek. 150 alınır zorlanmadan hatta. 250g göğüs yeseniz 50g eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Et yiyin ki kas yapsın balık neyse tavuk lezzetsiz çipetpet kaslar için Dün 40 dakka tek başıma basket oynadım manyak vucud geliştirdim Sonra 8 barfiks yaptım Bir de 6 tane packim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kıllara lazer vurdun mu kardeş onu söyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Kanuni said: 100 kg bizim gibi highly trained atleth olmayan adam 5 gun calissin gunde 1-1,5 saatten standart 121 gr protein yetiyor. bilimsel :D abi prof soyleyince fact olmuyo anca hipotez olur o sdf ama 2.5 fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 GreenPeace77 said: arkadaşlar gluten ve süt ürünü içermeyen protein takviyesi varmıdır yardım lütfen, günlük tüketmem gereken seviyede sorun yaşıyorum, dışarıda hazır gıda yiyemez oldum resmenü, çoğunda ya gluten var yada süt katkısı. proteinbaba da carnivor diye bi urun var beef protein ona bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 1.5 da olabilir ya buçuklu bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 tiLi said: GreenPeace77 said: arkadaşlar gluten ve süt ürünü içermeyen protein takviyesi varmıdır yardım lütfen, günlük tüketmem gereken seviyede sorun yaşıyorum, dışarıda hazır gıda yiyemez oldum resmenü, çoğunda ya gluten var yada süt katkısı. proteinbaba da carnivor diye bi urun var beef protein ona bak bi evet bu teşekkürler dostum, içerikte gluten ve laktoz gözükmüyor emin olmak için mesaj attım cevap bekliyorum saolasın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 20 km yürüyüs 5 km yüzme , yaptıgım en agır kardiyo buydu sanırım ölüyodum 3 kilo vermisim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 adalara mı yüzdün kardeşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1238740_716883411660947_1860188079_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hamile kalmak dışında hepsini yapıyorum ailem benimle gurur duyuyor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 çok yönlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hamile kalmak niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 drugger olmama üzüldüm mori. son günlerde sevmeye başlamıştım seni. yazık etmişsin kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 her şey tadında güzel chromecum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hamile kalamıyorsan yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 halam büyücü değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 moriarty said: her şey tadında güzel chromecum. farkli bir zamanda dost olurmusuz senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 olsun abi aman tadını kaçırma. pis şeyler bunlar çok tanıdığım heder oldu bunlardan benim. hepsi de iyi düzgün insanlardı şu anda hala iyiler fakat eskisi kadar düzgün kalamadılar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yok merak etme aptal değiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 chrome sen cok safsin lan cok hosuma gidiyo bu kadar saf bi insanin olmasi saf derken kotu anlamda degil masum anlaminda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 moriarty bana bi evet desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar