tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 evet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 koca semtte leg press yok, ne bir hack ne de v squat var. doğru düzgün bir salon açılmadı şuraya ya. dün Joya ya gittim, millet varlık içinde spor yapıyor vallahi. kışın ameliyat olucam, bacakları güçlendiremiyoruz ya. ( ön çapraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Barbell versionunu engelleyen bir durum mu var? Yada smith en kötü? hepsini geçtim de millet neyle bacak çalışıyor o salonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hangi semt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ankara balgattayım. makinesiz squat çok riskli giremem yani. leg press olan bir yer var orda da leg presın kablosu kopmuş, zaten tek kablo tutuyor yapmayın dıyordu şimdi o da kopmuş. yok yani. cuk gıbı kaldım ortada salon yok resmen gidecek. edit : ad3m said: Barbell versionunu engelleyen bir durum mu var? Yada smith en kötü? hepsini geçtim de millet neyle bacak çalışıyor o salonda? abi amele team, bacak calısmıyorki hiçbirisi, büyük bacak kötüdür, bacağı snra yaparız, neyse bari barbell squat yapak bacak boş kalmasıncı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 migrosun ordaki 24 binasının yakınında iki tane spor salonu var. süper diiller ama leg press vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 anrkya yı diyorsun. uçuk bir ücret istemişlerdi, illaki 3,6 ya da 1 senelik üyelik lazımmış. ücretini de geçtim de uzak ya. ama yapacak birşey kalmadı mecburen oraya ya da emeğe gidicem. balgatın girişindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 kendim daha yeni belimi squatta sakatlamamış olsaydım "ne leg pressi karı gibi? git squat yap" diyebilirdim de squat herkese göre değil işte. bacakları gövdesine göre olanlar için iyi bir hareket değil görselle destekliyim: http://i.imgur.com/d33wAI2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben yere normalde de eğilemiyorum bunu keşfettim :D Ufakken alafranga tuvalette sıçamazdım okulda falan hala da işim olmaz mesela :D 90kg + uzun barla deadlift yaptım bugün. Normalde kısa barla yapıyorum ama bi saçma oluyo kısa bar. Uzun bar daha iyi geldi. Eldivenim olmadığı için ellerimin acısından 3 tekrar yapabildim, kemerim de yok zaten zorlamak istemiyom. Gitarist eli alışkın değil, şimdi kremledim mesela yumuşacık ^^ antremana deadliftle başlıyorum artık. Set arası dips atıyorum sırt günümde de olsa. Sonra barfiks. Ondan sonra programa başlıyorum. Sizin farmer walku yaptım geçen 24kg luk kettlebag le, güzel hareketmiş. Bizim salonda 50kg ya kadar dambıl var zaten daha da geliştiririm kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 @Tili hack squat ya da V squat gayet uygun oluyor hacı işte. geçen gün Joya ya gittim, ulan ne güzel yer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi o pic sacma geldi bana biraz. Hani anlatilan dogru olabilir. Bahsettigi vucut tipleri squat ı daha rahat veya daha bagil olarak daha zor yapabiliyor olabilir de o en sondaki cizim hic dogru gelmedi. Kalcayi geri-ileri pozisyonlara sokup agirlik merkezini ikinci resimdeki gibi neden yapamayasin ? hadi bunu gectim smith machine var onu da gectim hack squat var serbest yapamiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi yok yok yemin ederim yok. hack squat yok yemin ederim yok. leg pressın kablosu kopuk aylardır, o da yapılmayacak gibi gözüküyor. hele önceki salonda nasıl squat yaptığımı görseniz ağlardınız halime. sıyırtacam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ahaha kimse bacak calismiyor heralde senin salonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 barı sırtıma alıp agırlıkları arkadaslara taktırıyorum salonda, serbest squat aleti yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Nekro said: abi o pic sacma geldi bana biraz. Hani anlatilan dogru olabilir. Bahsettigi vucut tipleri squat ı daha rahat veya daha bagil olarak daha zor yapabiliyor olabilir de o en sondaki cizim hic dogru gelmedi. Kalcayi geri-ileri pozisyonlara sokup agirlik merkezini ikinci resimdeki gibi neden yapamayasin ? hadi bunu gectim smith machine var onu da gectim hack squat var serbest yapamiyorsaniz. ağırlık ayakla aynı eksende olmak zorunda. femuru uzattığın zaman ağırlığın aynı yerde kalabilmesi için torsoyu da uzatman lazım. torso kısa, femur uzunsa torsoyu öne eğerek ağırlığı ayakla aynı eksene getirirsin. resimden anlaşılıyo yeterince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi low-bar yapsan sorun düzelecek gibi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi siz şakamısınız bizim salonda squat rack i götürdülerdi sabah grubundan sadece ben ve antrenman yaptığım arkadaş kullanıyor olmamıza rağmen olay çıkarttık 1 ayda getirdik. Squat rack siz bir salonun önünden geçmem ben. Gerçi ağırlığı kestim ama yazık günah. samaella antrenmanın güzel olmuş kardeş bence hep böyle devam et. tili de haklı bence benim mesela vücut yapım squat a müsait baya. sevdiğim de bir hareket. ama yoga da belimi ve ayaklarımı esnetemiyorum squat ve deadlift yüzünden kütük gibi oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ad3m said: Abi low-bar yapsan sorun düzelecek gibi duruyor? abi femur uzun olup gövde kısa olunca düzelmiyor. low-barla high-bar arasında 2 cm oynar ki izdüşüm olarak 2 cm bile olmaz o. hareket good-morninge dönüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 alıntı yapmışım kendime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ne squatmış arkadaş sumo squat falan yapın o vakit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 balgat degil de cukurambara dogru, migrostan devam edip muhsin yazicioglu cad'den yukari cikinca iki tane daha var sportif yasam mi ne oyle biseydi biri az yukarisinda da bir tane daha var -- armadada acilan (acildi mi ?) macfitin fiyatlari ne civarda, biliyor musuuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi ben hepsine ayrı ayrı uzağım, dediğim gibi şimdilik en mantıklısı emek olympiad var , oraya gidicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 doktor bu ne ? tiLi said: http://www.youtube.com/watch?v=B4Q9mxjhMy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu kadını baya seviyorum ya neghar fonooni Fly said: balgat degil de cukurambara dogru, migrostan devam edip muhsin yazicioglu cad'den yukari cikinca iki tane daha var sportif yasam mi ne oyle biseydi biri az yukarisinda da bir tane daha var -- armadada acilan (acildi mi ?) macfitin fiyatlari ne civarda, biliyor musuuz ? o ikisini kastettim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 22 yıllık türküm daha kettlebell ile uyanıp kalkmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar