Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 cok ağırsan yapması logaritmik olarak zorlaşıyo barfiksin. ben 65 kiloda 14-15 tane cıkarabliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 64 kiloya kadar düştüğümde 20 görüyordum. ama sonra üstüne 1 tane daha çekecek güç kalmıyordu. şimdi 70 kilo 12 falan görüyorum ilk seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Cheaz said: eksik bisiler var mı before after da yorum gelmedi sdf http://forum.paticik.com/thumbnails/da0/2fc/32b/3e9/811/b44/8cf/c50/f79/7bb/0f_450xNULL.jpg orantısız bir şey yok. aynadan çekersen üst göğüs eksik mi değil mi anlarız belki. sırt, bacak da görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bu barfiks dediğiniz hangisi lan chinup-pullup? wide grip pull up anamı ağlatıyor 5x5 yaptığımda canım çıkarken chinup taklalar atarak yapıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 monoscope said: şunu sorucam; benim yağ oranım %20 çıktı ama göğüs bölgesi aynı gibi olabilir ama göbek ve bel bölümü bu tablodaki %20 değil %25'lik olana benzer bir şekilde görünüyor bu nedendir ? çalışırsam ama kilo vermezsem %20deki şekle girebilicek mi vücudum ? http://forums.steroid.com/attachments/nutrition-resource-forum/142208d1375038221-i-just-wanna-grub-but-its-time-take-seriously-need-help-body-fat-percentage-men.jpg çalışırsan ve beslenmene dikkat edersen girecek. istikrarlı devam edersen %10a kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben chin up yapmıyorum hiç. wide ben de çok az yapabiliyorum ama omuz genişliğinde rahatım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ad3m said: Bu barfiks dediğiniz hangisi lan chinup-pullup? wide grip pull up anamı ağlatıyor 5x5 yaptığımda canım çıkarken chinup taklalar atarak yapıyorum sdf chinupda çünkü biceps den alıyon gücü burda direk kanatta bunu bende makinada yapmama rağmen pullup ı yani daha zor yapabiliyorum chinup daha basit geliyor aynı kiloda bile. Ha tabi daha kendimi çekemiyorum o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hack squat yok mu tili salonda ilk onunla basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Soris said: chinupda çünkü biceps den alıyon gücü burda direk kanatta bunu bende makinada yapmama rağmen pullup ı yani daha zor yapabiliyorum chinup daha basit geliyor aynı kiloda bile. Ha tabi daha kendimi çekemiyorum o ayrı mesele. Abi pullup pullup yaparak gelişiyor olmuyorsada asistli yada asılı kalarak geliştireceksin.wide grip lat pulldown yapan arkadaşlarım var ama pullupa gelince direk patlıyorlar. Çünkü bir çok dengeleyici kas çalışmıyor makinelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Evet haklısın o yüzden hep assisted pullup veya chinup gidiyorum bu arada aklınızda olsun farklı hareket ama handstand de çok faydalı duvara doğru 1 dk durabiliyom şu aşamada. 105 kilo adamım ya bodyweight gidecem artık uğraşamam. Haftada 1 kere deadlift yaparım yeter ya. Öküz gibi olmama rağmen bodyweight gidecem 50 kg gnome olmadığım için böyle bir lüksüm var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Farmer's walk da ekle programa sanırım en risksiz compound bu ya hem eşşek gibi efor sarfediyorsunuz hemde getirisi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Farmers Walk zaten tiliyle bizim favorimiz. Ama bizim salonda 25 kg üstü dumbbell yok. Bende geçen şey yaptım direk 20 kg 10 kg plakaları taşıdım böyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 gidin annenize yardım edin pazar poşetlerini taşıyın aynı şey. farmers walk falan isimlere gel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Z-bar ları çal direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bunlara bakkala git 2 ekmek al desen, gitmeye üşenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 AHAHAHA sanssizsansli said: gidin annenize yardım edin pazar poşetlerini taşıyın aynı şey. farmers walk falan isimlere gel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sonunda da tililili diyerek tili ye gönderme yapıyor euohaspoefahspefıoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ad3m said: Bu barfiks dediğiniz hangisi lan chinup-pullup? wide grip pull up anamı ağlatıyor 5x5 yaptığımda canım çıkarken chinup taklalar atarak yapıyorum sdf burada daha capraz tutuş var. ben kapıya montelediğim için kolar birbirine yakın. çeneyi barın üzerine çıkararak çekiyorum. bıraktığımda da olduğunca kolları düzleştiriyorum. mini çakallık yaparak kendimi çekerken bacakları da çekiyorum ki karın da çalışsın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 farmers walk yapanlar 10 kat merdiven çıkın, salonun ortasında tavuk gibi yürümenize gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bence çiftçinin yürüyüşünü yapanlar ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 haha lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Nekro said: Hack squat yok mu tili salonda ilk onunla basla ya hack squatta, leg presste bile sıkıntı çekiyorum ben. belimi yıllar önce feci sakatlamışım. hala squatta ısrar etmemin lüzumu yok. bazı leg press aletleriyle iyi anlaşabiliyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 @Esh Zaten hareketi zor kılan o pozisyon.Neredeyse tüm yükü kanatlara veriyorsun ve kendini çekmek oldukça zorlaşıyor misal tam barın düz olduğu (en sonları) kısımlardan yaptığında inanılmaz bir değişim oluyor hareket kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Soris said: Farmers Walk zaten tiliyle bizim favorimiz. Ama bizim salonda 25 kg üstü dumbbell yok. Bende geçen şey yaptım direk 20 kg 10 kg plakaları taşıdım böyle ahah bilerek öyle çalışanlar var parmak güçlendirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sanssizsansli said: sonunda da tililili diyerek tili ye gönderme yapıyor euohaspoefahspefıoh AHAHAHAH bugün çok kaşındın yardım yok sana artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar