Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

gknzkn

Öne çıkan mesajlar

çarşamba gecesi bitiyor alpha.

guildde 6 saatlik kira parası kalmış, biriken varsa lütfen deposit yapsın bankaya.

clan şehrinde çadırları kursak kaldırsak da atamıyoruz abi masony. çok yanlış yaptık, seçtiğimiz craft plot'u şekil itibariyle büyük binalara uygun değil. dağınık küçük parçalar halinde, sadece 4 noktaya büyük bina sığıyor ve totalde 5 bina var.

ha diyeceksiniz bizim hatamız mı? değil.

şuradan bakabilirsiniz :

http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/521-Construction-Sites-Building-Positioning/

binalar göründüklerinden çok daha büyükler. haliyle 2 tane sığar dediğin yere 1 tane zor sığıyor, yanında böyle saçma sapan bir boşluk kalıyor.

ya binaları ufaltacaklar ya da alanları genişletecekler, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Söyle bi açıklama var sitede ama tabi satılacak ir şey bulurlar elbet. Subs olmayacaksa bir yerden para kazanmaları gerekiyor, bu da web sitelerine reklam alarak olmayacagına gore...

said:
We, the developer, will not sell items to players. We act only as a central bank in exchanging currencies. Items and resources can only be bought from other players.
Every player can realistically acquire every in-game item and every premium service without paying real money.
Sosyal ağlarda paylaş

p2w yapacaklarını sanmıyorum ben şahsen.

benim düz tahminim şu. silver'a alternatif olarak şu an olan gold'u RL parası ile satacaklar. mesela senin bir yeri claim etmek istiyorsun 5000 silver farmlaman gerekmiyecek, kredi kartını çekeceksin claim edeceksin. set giymek istiyorsun, çıkıp odundu, irondı uğraşmayacaksın AH'e gideceksin AH'den gold ile satın alacaksın. bu p2w değil çünkü full loot sistemi var, adam ne kadar iyi set giyerse giysin sen aynısı craft ederek yapıp aynı şartlarda kombata girebiliyorsun. (adam seni gather ve craft için uğraştığın süreyi para ödeyerek bypass ediyor fakat eşit şartlar bozulmuyor)

p2w sistemi baya baya bitiyor sektörde, onun yerine X süre yerine parası ile Y süresine yapabilirsin (ekstra bir avantaj sağlamak yerine hızlandırmak) ve kozmetiklere yöneliyorlar.

armor skins, yeni karakter modeller, farklı skill effectleri, visual non-combat benefit effectler (yürürken yanan ayak izleri bırakmak gibi) gibi gibi.

şu oyunun p2w olup tutması mümkün değil. almanlar akıllı insanlar, sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...