bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aynen öyle 1 setlik veya neyse 2 setlik malzemeyi alıp craft yapmaya geleceksin, başka çaresi yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gençler yok mu key :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yeni key ler geliyor, eski listeyi c/p lemis lavuk. Neyse, fazla key olanlar bana gondersin tekrar geldiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahah oyundan ilk defa dun haberim oldu.. hype'i gorunce basvurdum direkt.. simdi key gelmis.. bana gondermene gerek kalmadi sercan.. tesekkur ettim yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sen beğenmezsin bana ver o keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya banada lazım kasın beni agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi benden dolayi geldi o key sacmalama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahah fail.. abi ne biliym official mail gorunce bilemedim.. hearthstonedaki gibi dumduz key yazan bir mail gelecek sanıyorum ben.. tesekkurler tekrardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Spyro said: ahah oyundan ilk defa dun haberim oldu.. hype'i gorunce basvurdum direkt.. simdi key gelmis.. bana gondermene gerek kalmadi sercan.. tesekkur ettim yine de.. yolla panpa extra keyini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Tum ekstralarin sahipleri var ama onlara da geliyor simdi, baya ekstramiz olacak gibi, bende 4 tane oldu, haber bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ABİ ADAMI BAĞLADINIZ KEY İŞİNE 2 DAKIKA OYUNU OYNAYAMADAN ALPHA BİTTİ ÜŞÜYORUZ REİSSS CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 13:55'de gelmiş panpalar inboxları kontrol edin. teşekkürler sipirmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 heyyooo key gelmis 2.listedeydim :) isten cikinca yolda tablet ile girerim artik dayanamayacagim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 napıyoz dayılar şimdi bana bunu yap şunu yap diyo habire yapalım mı bunları biri özet geçse ya okudum 10 15 sayfa içim daraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dreagloth said: Tum ekstralarin sahipleri var ama onlara da geliyor simdi, baya ekstramiz olacak gibi, bende 4 tane oldu, haber bekleyin. ya bana atsana birini. girim saatlerce craft edeyim mob keseyim flm çohoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 YENİ BAŞLAYANLAR: 1. AVATAR'A SAĞ TIK - SETTINGS - SHADOW OFF 2. YUMRUK ILE T0 ODUN KESILIR, TAS TOPLANIR (FUCK LOGIC) - T1 TOOL BUNLARLA YAPILIR 3. YAPILAN TOOLLAR ILE T2 VE T1 (DERİ) TOPLANIR 4. TAVSAN DERISI ILE LEATHER SET YAPILIR, SET YAPARKEN DEFANSIF RUNELAR SECERSENIZ ELITE BILE FARMLARSINIZ 5. BROADSWORD / SHIELD TAS VE ODUNLA YAPILIR taş - odun farmlayın ilk olarak 50 şer gibi veya daha az neyse. tool yapın (axe, pickaxe, skinning) tavşan avlayın biraz, set yapın silah yapın ve çıkın şehirden 2-3 takılın gather yapın, mob kesin, ölün falan kızlığı yitirin sonra guildin oraya gelin ve çadır kurun çadır kurduğunuzda artık öldüğünüzde şehire değil clan bölgesine gideceksiniz daha sonra binalara yardımcı olun, gidin dungeon yapın, pvp yapın etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bana da geldi key ged e accountunu geri yolladım isteyen varsa lsitelerde olmayıp key gelmeyen ondan rica edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yazmayım diyordum da dayanamıcam, ben dün köye giremedim, girişi ararken dire wolf ebemi düdükledi, çok sinir oldum kendime ragequit attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oyunda olan guild invite atsin pls LOGAR isimli chara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gede mesaj attım. o veya başka biri akşama kadar bana key göndermezseniz bu foruma hiç hoş olmayacak şeyler yapıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arkadaşlar bir ricam olacak: leather armor yapmak için 3 tane tavşan kesiyorsunuz, her yer tavşan. shield/sword yapmak için odun ve taş istiyor, totalde 10 saniye tutuyor toplaması. normal leather set giyseniz (desperate prayer'ı olan, replenish'i olan) ve elinizde kalkan/kılıç olsa normal moblara ölmeniz mümkün değil. yok bandit kesti, yok kurt kesti. giyinik dolaşın abi. yani giyinmesi zor olsa neyse diycem. gerçekten aşırı kolay. hızlı koşmayı bota takın. desperate prayer'ı head'e takın. shield wall'u, defansif stance'ı armor'a takın. gerçekten ölmezsiniz ya. benim statlarım sizinle aynı, sizin giydiğiniz setleri giyiyorum. bazen 3-4 tane elite agrolayıp kaçmayı başarıyorum. zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben çıplak öldüm wolflara :( çünkü öncesinde bandit kampına girdim yanlışlıkla 4 mob saldırdı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi işte çıplak dolaşanlar telef oluyor zaten ondan diyorum, oyuna başladığınızda 50 odun 50 taş atın bankaya. 10 dk gidin leather toplayın. dursun onlar. öldükce set yap, giy sonra şehirden çık. hani fast travel olsa neyse, fast travel yok abi öyle öleyim tekrar koşayım çok büyük ızdırap. öldüğünde bankadan materyalleri alıp, set yapıp çıkman maksimum 3 dk sürüyor. çıplak çıkıp ölüp, tekrar koşmak 10-20 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 birbirimizi dövebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 key :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar